Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze (390)

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Po první sérii hodnotím velmi kladně. Proč ne plný počet? Několik věcí mi tam vadilo, ale třeba to druhá a třetí série spraví. Život současného britského teenagera je...vskutku zajímavý a pokud se toto vážně děje a tyto charaktery určitě existují, tak nevidím pro naši planetu žádné pozitivní východisko. We´re screwed. Ok, nějaká naděje tu je. Pravdou je, že většina jednotlivých dílů, které se vždy zaměřují na jednoho z mnohapočetné party končí špatně nebo řekněme ne happy endem. Tzn. realita konečně dohnala i tvůrce seriálu, kteří si řekli, že překrucovat vztahy a jejich dopady není dobrý námět a vzali to pěkně zostra. Jen tak dál. Velmi realistické, smutné, zajímavé, nadějné a hlavně koukatelné. *Po druhé sezóně nechávám hodnocení na 4 hvězdách. Konec je příliš pochmurný. Realita taková sice může být, ale čekal bych něco pozitivnějšího, když jsou hlavní diváckou skupinou teenageři a ti z tohohle můžou chytit leda solidní depku. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Wow, lovely. Channel 4 nezklamal. 1. řada je výbornou výpovědí o dnešní generaci teenagerů. Tvůcům se totiž podařilo namixovat mix příběhů (extrémy i klasické mladické strasti), díky kterému celý seriál působí hrozně uvěřitelně. 2. řada bohužel trpí klasickým neduhem všech pokračování. Jinak řečeno, bigger neznamená better. Od začátku je to děsně depresivní a měla jsem pocit, že scénáristi se tam snažili nacpat dramatické zápletky jen proto, aby tam nějaké byly a ne z důvodu, že by si to vyžadoval příběh. S lehce tématizovaných dílů první řady se staly epizodky soustředící se vždy jen na jednu postavu a to celkovému výsledku zrovna neprospělo. Z poloviny děcek jsou totální trosky. Ale pořád je to velmi dobrá řada s dojemným koncem, na který jen tak nezapomenete. Z herců bych jednoznačně vyzdvihla Nicolase Houlta a Hannah Murray. 1. řada - 5*, 2. řada - 4*. O restart nemám zájem. ()

Reklama

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Prvá generácia je klasika, druhú beriem ako príjemnú zmenu. Tretia je fajn, keby niet tej 6. série, v ktorej sú skoro všetky postavy diametrálne odlišné oproti predošlej sezóne. Ako beriem, ľudia sa menia, ale tuto sú tie zmeny až moc pritiahnuté za vlasy (hlavne Frankie, nechápem.). Plus majú tvorcovia za jednotlivé časti, ktoré nás vťahujú vždy do života inej postavy, a tým robia každý diel výnimočným a zameraným na aktéra, ktorého názov nesie epizóda :) A aby som nezabudla na Skins Fire, Pure a Rise: nie zlé, nie zlé.. ale Fire sa mi pozdával najviac (aj s Emily a Naomi). ()

swed 

všechny recenze uživatele

Pořádný kopanec do všech srabáckých teen seriálů (noční můra Brandona Walshe, chcete-li). Něco tak nekorektního a emocemi napěchovaného jsem na televizní obrazovce dlouho neviděl. Tohle platí o prvních dvou řadách, ty následující vypadají jako nepříliš zdařilý spin-off, proto s nimi ani nehodlám ztrácet čas. 9/10 ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

First. generation---) 1. séria=100%. Závislosť vypestovaná-ide sa ďalej!-nekonečné zimomriavky na konci a musím priznať, že toto nedokázal žiaden seriál!!!//////2.séria=95% ...Nenapadáju ma slová, ktorými by sa dalo toto () opísať...Chcem viacej!Second. generation----)3. séria=(80-85%). Ešte som nikdy neprešiel počas sledovania takou fázou, že z povodného nasratého dojmu som si ani neuvedomil, že sa mi to naozaj páči. Takže som celkom štastný, že to prvú generáciu neprzní (a celu dosavadnú znáčku) a ide si to vo vlastnej ceste. Pilót vobec nezaujal a možem byť iba štastný, že som pokračoval ďalej, pretože už v druhej časti sa to neskutočne nakopne a pokračuje v klasickej Skins extáze. A potenciál vidím stále vysoký.4. séria (rozpozerané) ()

Galerie (265)

Zajímavosti (69)

  • Na konkurz obsazení na druhou generaci přišlo okolo 1 500 uchazečů. (GreatestFan)
  • V 7. epizodě 2. série s názvem ''Effy'' je v učebně výtvarné výchovy obraz koně, který je černobílý. Později v detailním záběru je ale barevný. (GreatestFan)
  • V 3. epizodě 1. série s návzem ''Jal'' se Jalin (Larissa Wilson) otec hláskoval ''Ronnie'', ale na plakátu v domě je napsané ''Ronny''. (GreatestFan)

Reklama

Reklama