Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 2

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (187)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor „Oni 2: Noční kořist“ není skvělým pokračováním scenáristicky vlastně nemá moc co nabídnout, jede ale na jistotu, která za mě v tomhle případě stačí. Je to jistota, která je celkem fajn, jistota, která neurazí, jistota, s níž se celkem rádi smíříte, protože jsou tam scény, které jsou trochu mrazivé a dovedou na vás zapůsobit tím správným způsobem. U mě to na ten lehoučký nadprůměr fungovalo. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Nechápu. Osmdesát minut dělá film strašně moc věcí blbě. Tý rodinný omáčky na začátek je až neúnosně moc, postavy umíraj bez jakýkoliv emoce a lákavýho prostředí kempu si skoro ani nevšimnete. Jenomže pak přijde pět minut u bazénu, Bonnie Tyler a jedna z nejlepších hororovejch scén, co jsem za posledních pár let viděl. Prostě nechápu. Taky nebudete. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Krásný film. Jak už všichni známe z jedničky, máme tu sakra drsné vrahouny, které by nezastavila ani armáda a pak pár debilů, co se nechají dobrovolně zabít. SPOILERY No fakt! Vrah přijde, bodne maminku a maminka nic a kouká. Ale vrah není jen jeden, jsou tři - blondýna, nesmrtelný rybář z Tajemství loňského léta (soudě podle toho, že přežil snad tři smrti naráz a stejně měl sílu sekat sekerou) a holka co se převlíká za panenku. A pak tu máme oběti - rodinu, u které otec a matka musí být sourozenci, jinak by asi nebyli tak hloupý. Pak tu máme solidní a drsné lekačky. No fakt! Já bych se nějaké možná i lekl, kdyby mi bylo 10 a byl bych tlustá holka koukající na Disney Channel. Naštěstí to má dobrý konec, i když pozor, vrah asi žije! (no dyť tam je ten rybář) A jak to bylo napínavé! Ani jsem nedýchal, když jsem si v mobilu četl knihu! V tom filmu se asi tak něco dělo, ale nebavilo mě to, tak jsem si jednoduše četl něco, co má hlavu a patu, ne jako tahle zbytečnost v hororovém světě. Teď už vážně. Dvojka je oproti jedničce příšerná a to jednička je strašná. Tady je více nelogičností, jediné pozitivum jedničky napětí zcela zmizelo a postavy jsou otravné. Všechny. Do toho je vše dokresleno špatně vybranou hudbou (osmdesátky? to, že jsou z toho všichni hotoví u Stranger Things, kde se to taky nehodí, neznamená, že tady bude) a nejstupidnějšími smrti pod sluncem. Ale bavil jsem. Bavil jsem hlouposti celého filmu, bavil jsem se tomu, jak se to snaží být strašně moc děsivé, smál jsem se všem těm nelogičnostem, takže za to 1*. Je to aspoň komedie. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Sakriš, trestuhodne premárnená príležitosť. Perfektný 80s style synth soundtrack, použitie 80s songov, parádne prostredie opusteného campu, všade mlha, noc, veľmi solídne nakrútené a dobrý záporáci bez motívu v creepy maskách. ALE...O gore sa nemusíme baviť, je tu cca jedna krvavejšia scéna. Chápem, malo ísť o napätie, ale aj to sa nejako dostavuje len tak na pol dychu, emocionálne ma to nedostalo, tak ako by malo. Škoda, preškoda. Boli tu ingrediencie na hororovú hostinu s 80s príchuťou, alebo na poriadny nervák, ale upiekol upiekol sa taký chutný ok koláčik...Ale na jedno pozretie to minimálne určite je. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Druhý díl byl na stejné úrovni jako díl první. Dalo mi to přesně to, co jsem od toho očekávala. Mezi jednotlivými díly není žádná návaznost, takže jestli chcete shlédnout rovnou druhý díl, aniž byste viděli ten první, ničemu to vadit nebude. Home invasion není zrovna můj šálek kávy a proto hodnotím neutrálně. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (6)

  • Film bol po prvý krát oznámený už v roku 2008. (molcan2)
  • V pôvodnej verzii scenáru bola zakomponovaná postava Kristen McKay (Liv Tyler) z prvého filmu, ktorá mala byť hneď v úvodnej scéne zavraždená. (molcan2)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2018 v Belgii. (Varan)

Reklama

Reklama