Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 1

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (187)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Podle skutečné události - jsem měl za to, že tahle provařená fráze je už v hororech out. Kim Wilde, Bonnie Tyler.... sakra, kde vzali v osmdesátkách mobily? Aha, retro. Neuvěřitelně hloupý film, kde se postavy chovají nelogicky - bych chtěl vidět, jak všichni nechají mobil v chatce, jak všichni pobíhají po hlavních cestách a řvou jako na lesy a především Kinsey je tak uječená, že to nemá obdoby. A konec? No tak tam se komedie přehoupla ve sci-fi. Leda by mně uniklo, že maskovaný zabiják je Jason Voorhees, pak tedy snad ano. Nulové gore jeden podříznutý krček nespasí. Atmosféra nikde, o postavy není proč se bát. A pokud si alespoň trochu znalý divák tipne, kdo zařve jako první a kdo poslední, určitě se nesplete. Jak tohle mohlo jít do kin....Hvězdičku dávám za Kim Wilde, nostalgie je mrcha a Kids in America byl hit. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

První Oni, měli sice fajn hereckou sestavu a solidní masky, ale to je asi tak všechno, nulová atmosféra a v podstatě žádné napětí, tam nebylo. Takže by byla škoda, tohle téma jen tak zahodit a ještě ho nevyužít, řekli si tvůrci a tak tady máme dvojku a jaká je ? Dvojku někdo natočil, v roce 1987 a poslali ji do současnosti, jinak si to neumím vysvětlit. Parádní dusná atmosféra, kde zabijáci číhají za každým rohem, mlha povalujíc mezi karavany, a ten nebezpečný hudební doprovod, dělají z dvojky lepší a kvalitnější záležitost. Dostaví se i pár pěkných gore scén a příjemný odkaz na Texaský masakr motorovou pilou. A tak jedinou vadou, na tomhle filmu je, mohlo tady být obětí, ale jinak vše je super. PS : Na psa se ani neptejte. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Sakriš, trestuhodne premárnená príležitosť. Perfektný 80s style synth soundtrack, použitie 80s songov, parádne prostredie opusteného campu, všade mlha, noc, veľmi solídne nakrútené a dobrý záporáci bez motívu v creepy maskách. ALE...O gore sa nemusíme baviť, je tu cca jedna krvavejšia scéna. Chápem, malo ísť o napätie, ale aj to sa nejako dostavuje len tak na pol dychu, emocionálne ma to nedostalo, tak ako by malo. Škoda, preškoda. Boli tu ingrediencie na hororovú hostinu s 80s príchuťou, alebo na poriadny nervák, ale upiekol upiekol sa taký chutný ok koláčik...Ale na jedno pozretie to minimálne určite je. ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Dát na začátek dle skutečné události se opravdu povedlo. Já dal zase více gólů v NHL než Jarda Jágr s Waynem Gretzkym dohromady (sice na playstationu, ale to jen mezi námi :-)) Někteří jedinci mají iks životů, ale jedno mají společné, mozek by propadl i uchem jehly. :) Ať, ale jen nekritizuji. :) Napětí vcelku funguje a parádní 80. soundtrack i těch 90 minut vcelku uteklo. 4/10 ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Približne dve tretiny filmu som sa musela pozerať na to, ako jedna z hlavných postáv hyperventiluje, vzdychá, vrieska, šteká, plače, heká, panikári... V tomto prípade pre mňa trojica hravých kamarátov s bodnými a sečnými zbraňami predstavovala kladných hrdinov, keby som doma našla nejakú vhodnú masku, tak sa k nim pridám. V trojke už by konečne mohli nájsť obydlie, kde by Tamara bola doma. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (6)

  • V pôvodnej verzii scenáru bola zakomponovaná postava Kristen McKay (Liv Tyler) z prvého filmu, ktorá mala byť hneď v úvodnej scéne zavraždená. (molcan2)
  • Film vyšel přesně deset let po prvním dílu. (Worry77)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2018 v Belgii. (Varan)

Reklama

Reklama