Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 2
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Diskuze

TheJokerCUZ

TheJokerCUZ (hodnocení, recenze)

Steny94

Já jsem celkem přesvědčený že vraždila, kvůli tomu vzkazu na Jakově těle. Takovou Ninu mohla zabít.. A pak tu její přítelkyni, Piper neměla důvod jí zabíjet, chtěla aby Emma trpěla,ale tu holku vůbec neznala..

na příspěvěk reagoval Steny94

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

TheJokerCUZ

Je jasné, že jej s niečim pomohla a že je vinná minimálne v napomáhaní ale neviem či aj vraždila. Ktovie či nový vrah je niekto, kto s Piper spolupracoval už v prvej sérií, alebo či je to niekto nový...napr. priateľ Piper, ktorý prišiel dokončiť jej robotku potom, ako ju zabili. Alebo pomstiť jej smrť... Je jasné, že Audrey ale o ďalšej osobe nevedela.

na příspěvěk reagoval TheJokerCUZ

Tauk

Tauk (hodnocení, recenze)

Líbí se mi, jak tam přidávají postavy, aby rozšířili počet podezřelých. :D Teta se synovcem, otec Emmy, zvláštní spolužák. Ale alespoň bude mít vrah koho postupně zabíjet. :D A nevyvraždí nám celou šestku přeživších. Pokud má být ale tahle série zaměřená na postavu vraha, jak píše martibucek, tak ta Audrey mi přijde až moc nastrčená a odhalená tak nějak brzo. No uvidíme, jak se to vyvine.

Jinak pořadí šestky je asi jasné: 1. Emma, 2. Audrey, 3. Noah, 4. Brook, 5.Keith, 6. Jake. Takže další na řadě z téhle šestice bude asi Keith.

TheJokerCUZ

TheJokerCUZ (hodnocení, recenze)

Steny94

No rozhodně Piper pomáhala.. Protože Piper věděla věci o kterých prostě vědět nemohla.. Např. Nemohla tušit že Noah podezírá toho učitele Bransona. Podle mě vraždila..

na příspěvěk reagoval Steny94

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

TheJokerCUZ

To či je Audrey vrah vlastne naozaj nevieme. Je jasné, že si s Piper písala a že má v niečom prsty ale nevieme či naozaj aj vraždila. Zatiaľ sú vonku len dve časti, tak si nedovoľujem tipovať vraha, na každú novú postavu sa ale snažia hodiť podozrenie. Ja by som bol ale vážne najradšej keby vrahom bola samotná Emma, ktorá mi totálne lezie na nervy a tak by bola aspoň trochu zaujímavá :D 

na příspěvěk reagoval TheJokerCUZ

TheJokerCUZ

TheJokerCUZ (hodnocení, recenze)

*Možná spoiler* Mám teorii o vrahovi z 2. serie. 1 serie = Piper (reportérka, dcera původního vraha která chce pomstít tatínka) + Audrey (Kamrádka, spolužačka), Vřískot 2 = *Máma vraha* (Která chce pomstít vraha z 1 dílu a.k.a svého syna) + *Nevzpomenu si na jméno* (Spolužák, kamarád)... 2 série = Bratránek Kierana(Z traileru jsme mohli vidět že je to budoucí kluk emmy, pokud je má teorie správná a fakt je v tom spojitost tak Vřískot 1:Vrah byl její přítel, Vřískot 4: Sestřenice + mi hned od začátku ten jeho bratránek nesedí) Druhého vraha zatím nemám(Pokud teda nějaký bude)

na příspěvěk reagoval Steny94

Joners

Joners (hodnocení, recenze)

Poradíte mi prosím někdo, kde sehnat nový díl s nepokaženým zvukem? :D :)

na příspěvěk reagoval sara93

sara93

sara93 (hodnocení, recenze)

Nechápu jak tenhle seriál může mít 72% . Už první série nebyla nijak skvělá a tahle druhá mě tedy zatím fakt nudí . 

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Som zvedaví, či to Audrey schytá túto sériu. Páči sa mi, ako sa s ňou vrah pohráva :D Ale som rád, že dostáva tak veľa priestoru...Emma mi lezie na nervy. Mohli by z nej spraviť ale vraha túto sériu...Dozvedela sa o tom, že jej kamoška si dopisovala s Piper + vraždy a všetko okolo toho...Mohlo jej fajne prepnúť v gebulke a tentokrát sa rozhodla vyvražďovať ona...Kým je ale Brooke v pohode, tak som v pohode tiež ale :D Táto séria je už teraz omnoho lepšia než jednotka.

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Prvá časť vydarená, prvá vražda sa mi páčila + nové promo obsahuje množstvo skvelých a dosť šialených záberov! Vidno, že o druhú sériu sa starajú nový ľudia! ;)

Uživatel Sylviiii smazal svůj příspěvek.

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

V pondelok nová časť! Prvá sa volá I Know What You Did Last Summer, dvojka bude Psycho a tretia Carrie (Brooke)! Dúfam, že v novej sérií bude viac obetí či napínavých naháňačiek! 

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Pravda! Tiež nechápem, ako môže niekoho napadnúť urobiť takýto "prank" niekomu, kto prežil obdobie sériových vrážd svojích priateľov :D :D...Ale tak je tu skvele ukázané, ako niektorý ľudia dokážu byť necitlivý. Tak to bolo aj vo filmoch. 

 

Najviac ma na tom ale baví, že potom ako ho bodla, tak tá druhá holka bola ešte nasraná a v šoku za to, že ako si niečo také dovolila :D :D Som naozaj zvedaví ako to pôjde ďalej. Teším sa :)

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Trailer je podľa mňa zostrihaný hrozne, MTVčko veľmi propagovať nevie. Pamätám si, že sa mi nepáčil ani ten k prvej sérií, a keby som nebol takým fanúšikom filmov, tak ma upútavky maximálne tak od pozerania odradia. Prvá séria bola ale super a niektoré nové zábery sľubujú naozaj skvelé scény! Teším sa! Brooke sa zdá sa dočká menšej Carrie scény...Nice!

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama