Reklama

Reklama

Stoupenci zla

(seriál)
  • USA The Following (více)
Trailer 2
Mysteriózní / Krimi / Drama / Thriller
USA, (2013–2015), 33 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Kevin Bacon, James Purefoy, Natalie Zea, Shawn Ashmore, Valorie Curry, Nico Tortorella, Annie Parisse, Connie Nielsen, Sam Underwood, Kyle Catlett (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(45)

Pověstný sériový vrah Joe Carroll (James Purefoy) unikne z cely smrti a znovu se pustí do zabíjení. FBI osloví bývalého agenta Ryana Hardyho (držitel Zlatého globu® Kevin Bacon), který Carrolla před devíti lety zadržel. Zjizvený veterán ve spolupráci se zvláštní agentkou Debrou Parker a ostrým hochem Mikem Westonem zjistí, že Carroll vybudoval dokonalou síť svých oddaných stoupenců. Ti se mohou objevit kdykoli kdekoli a uskutečnit plány svého ďábelského vůdce. Zatímco Carroll pomalu utahuje smyčku kolem Hardyho bývalé ženy, syna a dokonce i agenta samého, Hardy se snaží ochránit nevinné, odolat své Nemesis a rozbít chorobný kult sériového vraha. První série hrůzostrašného seriálu Kevina Williamsona (Vřískot, Upíří deníky) přináší 15 fascinujících epizod – nikdy je nesledujte o samotě! 
(Magic Box)

(více)

Videa (219)

Trailer 2

Recenze (257)

baribal 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jak nudná musela být hodina Joea Carrolla, když neučil o Poeovi. Příběh postrádá jiskru, v podstatě víte, jak to bude pokračovat a bohužel to není ani zdaleka taková zábava, jaká to být mohla. Kevin Bacon je fajn, podobny typ jako William Fichtner, dal bych ale přednost více akčnímu hlavnímu hrdinovi. Více střílení a pronásledování a ne jenom zkoumání stop a důkazů, což je zde dost nuda. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Těším se na druhou sérii. První sérii jsem zkoukla během pár dní a naprosto mě uchvátila. James Purefoy mě taky nadchl (i když to možná udělala jeho zjevná fyzická podobnost s Hugh Jackmanem) a prakticky vše na tom seriálu je dobré. Bavilo a doufám že ještě nějakou dobu bavit bude 5* EDIT: Druhá série byla o poznání horší. Nicméně koukatelná. Ovšem 3. série byla naprostá tragédie. Přetrpěla jsem to do konce a jen mě mrzí, že to místo seriálu nebyla jen desetidílná minisérie. Bylo by si to zachovalo svojí důstojnost. 3* ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: Fajn práce kombinující sračkoidního Havrana (znáte taky něco jinýho než Poa, vážení hollywoodští scenáristé?) se zvrácenější verzí Ctihodného občana, kde je Purefoy takovej Butler z výprodeje, přičemž kolem něj krouží suchý seriálový komparz a ne úplně křupavá Slanina. Uvidíme, co další díly, ale od Williamsona jsem čekal víc než pár klasických schémat, několik hodně wtf momentek (flashback se záchranou Maggie... džízis) a jeden vynikající twist. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilotní epka je jedním rozřezaným slovem prostě T-H-R-I-L-L-E-R. Kdokoliv bude tvrdit, že čekal, jak těch prvních 40 minut skončí, tak jednoduše kecá. Bojím se následujícího progresu, ale asi to bude sranda. Bring it! Po sedmé epizodě už je víceméně jasné, že jde seriál (scénář, hlavně scénář!!) po hlavě do prdele. Jsem "zvědavý" na season finale. 1. sezóna: Jo, tak jsem to přetrpěl. Z recenzentských povinností - nic víc, nic míň. Donekonečna nastavovaná kaše plná dementních zvratů a útrpné hry na kočku a myš. Bavilo mě to pár dílů. Dál už je to katastrofa. A ten nastavený konec? Šílené. Těšte se na znetvořeného Carrolla na vozíčku v druhé řadě! ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Velkolepa prehliadka tych najdebilnejsich napadov spracovanych snad tymi najidiotskejsimi a najneschopnejsimi scenaristami...1,5/5* Druha seria je koncertom scenaristickej stupidity, ktory vsak vyusti (co podla mna netusili ani samotni scenaristi) do celkom obstojneho zaver...nic to nemeni na tom, ze na tretiu seriu uz odvahu asi nenajdem, hoci ma manzelka silno presviedca, ze ked sme sa do toho uz pustili, nemali by sme to bez boja vzdat....no neviem...druha seria 1/5* ()

Galerie (425)

Zajímavosti (3)

  • V 1. díle 1. série v čase 34:28 Ryan (Kevin Bacon) poté, co přijede k majáku, vystoupí z auta a jde k bráně, přičemž je při čelním záběru na Ryana v pozadí možné vidět krčícího se člena štábu v jeho autě. (O´Neill)
  • Jména psů, Ross a Rachel, odkazují na seriál Přátelé (od r. 1994). (Duoscop)

Reklama

Reklama