Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 2
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (270)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Zajímavě natočený a skvěle zrežírovaný počin jakoby snad trochu inspirovaný soukromými pastmi. Přes veškerou tu občasnou bizarnost konce, mě seriál zaujal natolik, že jsem si za sebou pustila 4 díly a vzhledem k tomu, že jeden díl má cca 72 minut... Zaujalo mě to především hvězdným obsazením mých oblíbených herců, kteří excelují každou minutou a další herci mají také možnost se volně projevit a ukázat tak co v nich je. Co se týče současné televizní produkce - v tomto ohledu je seriál natolik dobrý, že strčí všechny Vyprávěj, Ulice a podobné věci hravě do kapsy. Do budoucna doufám, že kvalita neklesne a udrží si tu pomyslnou laťku. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Z ceskej serialovej produkcie sa roku 2013 vyprodukovali : retardovana Sanitka 2, co bol podla mna hnoj, a tento podstatne lepsi serial. Paci sa mi koncept par filmov o fenomenoch v spolocnosti a o osobnych problemoch. Slusne, podstatne lepsie ako dementna Sanitka 2, ale pre mna serial neprekroci hranice priemeru. 66 % ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl s Langošem jak přijde o práci - díl Druhý dech. Hypotéka jako dělo, obr haus, děti soukromá škola, členství v golf klubu - prostě pohoda... Ale jen do doby než přijdete o místo a solidní příjem, který umožňoval takovéhle žití... V tu chvíli se roztočí spirála neuhrazených pohledávek, exekuce, dno... Až potud byl film velmi uvěřitelný a šel z něj až děs - vyjma některých nepochopitelných kroků Langmajera. Ale co, blbci mezi námi jsou což a to i na manažerských postech, tak proč ne. Být to v reálu skončí to asi těžkým nárazem pro celou rodinu, přehodnocením hodnot i nezbytností nutných k životu. Bohužel v polovině, tedy v tom nejhorším se film změní v pohádku o odpuštění a novém začátku a marmeládě... Za tenhle díl je to za tři jablka a opravdu nevím, zda ještě budu mít potřebu v neděli večer koukat zrovna na tuto sérii. * * * ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pod povrchem by pravděpodobně nemělo příliš velký problém uspět i v kinosálu přesto, že se v něm všehovšudy mihne tucet herců. Pohlídaný scénář a režie jsou jednoduše vidět, Nellis se tak (nepřekvapivě) podařilo Nevinné lži správně nakopnout. S čímpak asi přijdou Prušinovský či debutant Kotek? ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Viděné epizody: (1) "Pod hladinou" Skvělá Aňa... 85% # (2) "Lež má rozbité auto" Plejáda výborně hrajících herců, velice vtipný a zábavně optimistický díl. 95% # (3) "Druhý dech" Tvrdý pád z dobrého bydla. 90% # (4) "Hvězdička" Mediální bublina. 60% # (5) "Klukovina" Lež s nedozírnými následky. 70% # (6) "Chromozom" Nestandardní příběh. 75% # (7) "Čistá práce" Drsná realita dneška. 75% # (8) "Byl lásky čas" Tragikomický rodinný příběh. 70% ()

Galerie (354)

Zajímavosti (19)

  • Keď si Ondra (Michal Suchánek) balí tašku, aby odišiel na chatu, je vidieť na vrchu tašky zbalený aj šál Slavie Praha, klubu, ktorého je Michal Suchánek fanúšikom. (Gareth_Jones)
  • Otec (Boris Hybner) čte knihu „Život C. G. Junga II. – K pramenům moudrosti (1918–1961)“ od Ronalda Haymana. (sator)

Reklama

Reklama