Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (388)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

První Sinister se mi líbil hodně, kamerové projekce patřily k tomu nejděsivějšímu, co současný euroamerický horror přináší. Akorát se mi prostě nikdy nezdál být filmem na rozjetí série. O čem by to taky mělo dál být? Když jsem pak zjistil, že se připravuje pokračování, nijak jsem nejásal a necítil žádné pozitivní očekávání. Čekal jsem jen zbytečný slabý odvar. Prakticky jediným důvodem, proč se na to podívat, pro mě byla má oblíbená Shannyn Sossamon. Pokračování jsem se doslova bál, pouštěl jsem si to jen kvůli ní. A dočkal jsem se přesně toho, co jsem čekal. Slabého odvaru bez atmosféry s protivnými nesympatickými dětskými duchy a trapně lacinými lekačkami a odpovědi, že pokračování prostě bude o hovně. Jediným světlým bodem stále zůstala Shannyn. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Natočené smrti boli dosť nepríjemné a nechutné, čo je pri horore pochvala, ale čo sa týka tých deciek.. neviem neviem, očakával som viac tajomna, ale Foy nám hneď od začiatku odhalil takmer všetko a čo neodhalil, sa dá veľmi ľahko domyslieť a očakávať. P.S. tá sinisterovská zvučka, jedno veľké bŕŕŕ! ()

Reklama

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byl mistrovsky vypointovaným hororovým dílem, kdežto tohle je jen druhořadý hororový "bazmek", který bezuzdně šlape po dědictví prvního dílu. Zcela se zde totiž vytratil ten náboj, který látce dodával "šmrnc", přičemž zbyla jenom holá kostra obalená v ohraných hororových klišé a mizerné chemii všech zúčastněných postav. Jsem šokován a znechucen. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem jak se scenáristům a naprosto neschopné režii povedlo původní atmosférický kousek šmahem změnit takřka v odpad, v němž nic nedává smysl, postavy se chovají jak po lobotomii a některé scény na sebe téměř ani logicky nenavazují. Původní příběh a výtečnou jedničku to pošlapává snad ve všech směrech. Hlava mi nebere, jak se něco tak laciného, co od pohledu vypadá jak direct-to-dvd film, vůbec dostalo do kin. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Za sebe mohu říct, že se jednalo o poměrně důstojné pokračování. Děsivé to sice nějak závratně není, ale pár video vraždiček je působivých a hlavní dějová linka vyloženě nenudí. Pochválil bych i několik málo lekaček, které opravdu zafungovaly. Naopak bych celkem pohanil nezajímavou mámu a její dva synátory. Zkrátka se jedná o takový hororový průměr. Kdo nebude moc čekat, ten bude zřejmě spokojen. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu měla být původně i scéna, kde chlapec sestřeluje plechovky prakem. Když je však shazuje, na plotě přistane ptáček. Chlapec na něj míří, ale vystřelit nedokáže. V tu chvíli přichází jeho bratr, ptáčka sestřelí a rozdupe ho. Vše sleduje z okna jeho matka. (pornogrind)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 27,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 53,3 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama