Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist spojí síly proti společným nepřátelům a hrozivé konspiraci ohrožující New York City. (Netflix)

Diskuze

Bury.

Bury. (hodnocení, recenze)

microice

Taky mám takový pocit, ale nevěděl jsem, jestli si to taky myslíš. Spíš by mě zajímalo, jestli přežila i Elektra?

na příspěvěk reagoval Blackhand47

J.O´Neill

J.O´Neill (hodnocení, recenze)

BackPa

jj prvy Daredevil bol proste TOP, Kingpin je proste skutočný záporák a nie tá otravná Hand ktorú všade pchajú ale je len na smiech. A toto vobec to nedavalo zmysel..najskor Hand vyvrazdi KunLun, potom sa tam chcu dostat lebo nemaju tu vec na ozivovanie a potom pod New Yorkom su nejake kosti neviem coho WTF...

microice

microice (hodnocení, recenze)

Zabití dvou nejlepších postav, oni si tak neskutečně serou do huby. Co je to za modu zabíjet ty nejlepší postavy??? 

na příspěvěk reagoval Ratemus

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Né, že bych byl zklamaný, ale nejlepší seriál z těchto sérií byl první Daredevil. Druhá série byla dobrá, ale to nemělo to plné kouzlo první řady, seriál Jess byl lepší průměr, Cage to samé, i když o trochu horší, jak Jess. Iron FIst opět průměr a tak nějak jsem očekával, že Defenders budou pecka, však jsme se tu dočkali všech 4 hrdinů (včetně dalších postav napříč sériemi), ale i když je to seriál kvalitní, tak to není ono. Chyběly mi tu nějaké ty WOW momenty, lepší střih kamery... kde sakra byl nějaký epic souboj na jeden záběr, jako v Daredevilovi! Moje hodnocení se zastavilo na 85%.

Už nezbývá než čekat na Punishera, který by měl být opět ta pravá zábava!

na příspěvěk reagoval J.O´Neill

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Za mě dost velká spokojenost. Nemá to na Daredevila, ale našlo se tam dost skvělých momentů (bitvy Luke a Danny, Luke vs Danny, Danny vs Matt, a vlastně všechny týmové bitvy).

Ze začátku jsem se bál, že tam Daredevil vůbec nebude, ale ve druhé polovině je skoro pořád.

Jediné zklamání je Hand. Místo aby se poučili z Iron Fista, tak nám pořád cpou obyčejné asiaty (ne ninjy jako v komiksu!!) Alespoň to zachránila Elektra.

Alexandra nebyla nijak zajímavá a většina 5 Fingers také ne. Naštěstí se o to krásně postarala Elektra, která se úžasně zhostila role hlavního záporáka (patří do Top).

na příspěvěk reagoval Spiker01, Sweat55, Blackhand47

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

joker.george

no jeden z nejlepších komiksů DD je Rok jedna a podle něj je první natočená první řada....potom samozřejmě serie od Bendise Muž beze strachu, u nás čtyři knihy...no potom ještě Zmrtvíchvstání je super od Franka Mulera a Na černé listině...pak DD od Brubakera, Aarona a samozřejmě od Franka Mullera Elektra...a ještě Shadowland......tak nevim, trefil jsem se?

na příspěvěk reagoval Blackhand47

joker.george

joker.george (hodnocení, recenze)

Ratemus

Není to nic velkého, ale je to jako vystřižené z jednoho z nejlepších DD komiksů. A já doufám, že to znamená, že se jím inspiruje 3. série. Ale nic bližšího se mi zatím prozrazovat nechce.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

joker.george

to jsem zvědavej...můžu jen hádat že to bude směřovat k Shadowland, kde je Daredevil vůdce Handu...a nebo se tam objeví Bullseye? no radši nic, abych jen nebyl jako komiksový fanoušek zklamaný

na příspěvěk reagoval joker.george

joker.george

joker.george (hodnocení, recenze)

Ratemus

A můžu Ti slíbit, že jako komiksový fanoušek budeš nadšený z úplně poslední scény seriálu. (Nemyslím potitulkové překvapení.)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

a přitom je všem tady jasný že to ten zoufalec ani neviděl, vypotil univerzální komentář hodící se na kdejaký horor a myslí si jak to seriálu natřel :-D

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Pavoučí univerzum na Amazonu?

Pavoučí univerzum na Amazonu?

08.09.2020

Studio Sony oznámilo nový seriál Silk, jenž by měl rozšířit hrané univerzum kolem postavy Spider-Mana. Seriál by pak navíc měl dorazit na streamovací službě od Amazonu, což by mohlo naznačovat, že… (více)

Reklama

Reklama