Reklama

Reklama

Strážci Galaxie Vol. 2

  • USA Guardians of the Galaxy Vol. 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V rytmu zbrusu nových Nejlepších hitů #2 pokračují ve filmu od studia Marvel Strážci Galaxie Vol. 2 dobrodružství party superhrdinů, kteří se vydávají až na samé hranice kosmu. Strážci se musí naučit držet pohromadě a odhalit tajemství rodičů Petera Quilla. Staří nepřátelé se stávají spojenci a na pomoc našim super-hrdinům přicházejí i další oblíbené postavy z rozpínajícího se filmového vesmíru studia Marvel. (Falcon)

(více)

Recenze (1 091)

earthworm 

všechny recenze uživatele

Napodruhé když už jsem znal průběh, tak to nebylo zas takové nadšení, ale ve finále jsem opět odpustil všechno. V první polovině poněkud nezáživné dění, poměrně dost vtipů, co hraničí s trapností nebo se prostě vůbec netrefí. Nic z toho tolik nevadí, protože vážnější momenty na mě fungují, a zakončení se vážně povedlo. Mimoňové Drax a Mantis si kradou většinu filmu pro sebe. ()

Michal118 

všechny recenze uživatele

V podstatě jediný problém, který jsem s tím měl, byly ty "emoce" - vůbec jsem je tomu nevěřil. Když si Starlord a Gamora vyznávají-nevyznávají lásku, tak ještě OK, ale když si Rocket a Yondu navzájem vylívaj srdce, tak to fakt ne... Ale jinak to bylo přesně takové jaké jsem čekal - epické, vtipné, dobrodružné, Drax samozřejmě vládne. Russel výbornej, Stallone potěšil a doufám, že ve trojce bude mít výraznější roli. Samozřejmě zde nechyběl skvělý soundtrack stejně tak jako u jedničky. Super. 90% ()

Zeta_ 

všechny recenze uživatele

James Gunn opět nezklamal. Tenhle film má všechno - vtip, příběh, akci, emoce, planetu která oplodňuje nic netušící ženušky, Mary Poppins, Thora, Rockyho Balbou - zkrátka všechno! 9/10 za rozbití Star lordova walkamna. ()

tulen 

všechny recenze uživatele

Vydrzel jsem to do pulky ... Co to melo byt ?? Priblbla stlaskanina vykradajici vsechno mozny plus dojem, ze clovek sleduje pocitaccovou hru. Skoda casu ... ()

8SCARFace8 

všechny recenze uživatele

Niečo tak neskutočne humorovo nevtipné, predvídateľné či dokonca trápne som už dlho nevidel. Hlavne v momentoch kedy sa postavy z plného hrdla smiali a ja som len ostal s nechápavým pohľadom. 3D zábery ktoré mali byť akože "cool" iba neustále rušili a kazili každú akčnú scénu keď sa objavil. Prečo napríklad v úvode miesto akcie, sledujeme ten blbý strom ?? Nie je ani zaujímavý, ani vtipný, ani zábava sa na to celé pozerať. Stále si ale neviem vysvetliť prečo som celý čas pri filme mal pocit ako keby sa len mechanicky striedali "vtipné" momenty, akčné momenty, dialógové momenty, ako keby v presne určenom rozmedzí medzi sebou, avšak bez nejakej dynamiky. A hlavný záporák nezaujímavý lebo len ďalšie "huur huur ovládnem galaxiu" . Možno len o to má ísť v každom Marvel filme / komixe, alebo som z toho možno už prejedený. Vrcholný moment celého filmu bol akurát súboj Nebula vs Gamora a potom charakter Yondu a jeho celkový príbeh vo filme ktorý mal niečo do seba. Ako celok ? Podpriemer ktorý si druhý krát už určite nepozriem. ()

Sireen 

všechny recenze uživatele

Ne tak vtipné jako první díl, ale téhle Marvelovce se povedlo něco jiného: dojmout mě a zároveň vyděsit k smrti. Soundtrack byl stejně dobrý jako v předchozím díle a já osobně jsem si zamilovala tu novou empatickou "hmyzačku", jejíž jméno jsem právě zapomněla. "Mohu si pohladit tvé štěně?" ()

medveed 

všechny recenze uživatele

Po bombastické jedničce, byla má očekávání hodně vysoko, a to je vždy ošidné. V tomto případě to ale vyšlo a jsem s pokračováním spokojen :-) 85% ()

RanMori 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda, od začátku do konce. Není tu jediná sympatická postava. Minimálně poslední půlhodinu jsem si přehrávala v hlavě jiné filmy, abych neusnula. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Začátek ani celý film jsem nepochopil, asi jde jen o záchranu celé galaxie (už zase). Konec filmu je ale velmi dojemný, a uzavírá tým. Nic méně scény pod titulky jsou jen pro pobavení. Hvězdiček 3*** (za scény na konci filmu) ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zjistil, že jsem omylem kouknul nejprv na dvojku místo jedničky...nícméně film byl dost samostatný, že mi to ani nevadilo, spíš jsem myslel, že některé nevyjasněné věci jsou v předchozích marvelovkách... zásadní nevyjasněnou věcí, která by teda měla být zmíněna i v tomhle filmu, jest vztah Strážců a Nejvyšší kněžky. Zprvu mi totiž přišlo, že se vesmírem nahánějí dvoje záporné povahy a jediné, co mi na Strážcích přišlo pozitivní je jejich bratrskost navzdory slovům hany a odlišnostem. A vtip. Potom teda, když se příběh začal odehrávat na planetě Ega (a oceňuji prvoplánové, ale významné pojmenování této postavy, protože i naše ego má touhu stát se vše "mnou") už se stala nesmyslná bitva o ukradené baterie jen vedlejší rovinou. Významnou myšlenkou budiž, že po čem toužíme, máme už dávno pod nosem. :) ()

Bull2 

všechny recenze uživatele

Jak jsme zvyklý, vyšší očekávání zlomily hůl. Film je jednoznačně dobrý, na jedničku však ztrácí. Vtipem, příběhem a záporákem. A udělat z Ega člověka je docela odvážný. ()

Camel91 

všechny recenze uživatele

Když vnikali Strážci, odmítl jsem na to jít do kina z důvodu toho, že jsem je neznal a velice jsem upřednostňoval pozemské hrdiny a hlavně nejsem až tak velký fanoušek Star Wars,Star Treků apod. A ve strážcích jsem viděl velice podobnou notu... No uběhl čas, já viděl jedničku a film si ihned získal dalšího fanouška a lituji, že jsem film zavrhl co se týká návštěvy v kině. Banda strážců mě hnedka přirostla k srdci, každý je originální, má své charisma a postavy jsou velmi dobře napsané, scénář je taktéž na vysoké úrovni, chemie mezi hlavními hrdiny je nastavená správně a tato týmovka funguje dokonale, soundtrack boží.... Od dvojky jsem už tedy měl určitá očekávání a myslím, že jsem dostal to co jsem si přál, ale naštěstí nemůžu říct, že bych to čekal. Vztahy se začínají prohlubovat, stmelovat, u každého z nich nastal jistý progres ve vývoji charakteru, za mě je dvojka uplně ne stejně vysoké úrovni jako jednička a oba filmy jsou pro mě v TOP10 z MCU. ()

chlemtilka 

všechny recenze uživatele

Oddychová komiksovka nabytá akcí, „starými“ šlágry, s dějem, který odsejpá... a jako bonus se na rozdíl od jiných superhrdinských eposů nesnaží tvářit, že sám sebe bere smrtelně vážně, i když na nějaké ty sentimentální řeči o rodinných a přátelských hodnotách také dojde. ()

Související novinky

Rychle a zběsile v kinech uspělo

Rychle a zběsile v kinech uspělo

21.05.2023

Ještě pár let nazpátek by podobný titulek byl brán jako naprostá samozřejmost. Jenže po covidových letech a klesajících kvalitách posledních snímků v sérii Rychle a zběsile se přece jen mnozí… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Sylvester Stallone míří do televize

Sylvester Stallone míří do televize

07.12.2021

Herec Sylvester Stallone, jehož Rocky v roce 1976 vyhrál Oscara, a který má za sebou role v komiksových blockbusterech Strážci Galaxie Vol. 2 a Sebevražedný oddíl a čerstvě dotočil i čtvrté… (více)

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

Will Poulter ztvární Adama Warlocka

12.10.2021

Server Deadline napsal a režisér James Gunn potvrdil zprávu o tom, že ve třetích Strážcích Galaxie oficiálně spatříme slavného marvelovskou superhrdinu Adama Warlocka. Co víc, už dokonce i víme, kdo… (více)

Reklama

Reklama