Reklama

Reklama

V zajetí kouzel

(seriál)
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Fantasy
USA, (2015–2020), 47 h 15 min (Minutáž: 41–60 min)

Předloha:

Lev Grossman (kniha)

Hudba:

Will Bates

Hrají:

Stella Maeve, Jade Tailor, Summer Bishil, Arjun Gupta, Jason Ralph, Hale Appleman, Wayne Pére, Tembi Locke, Nesta Cooper, Louise Hradsky, Jeff Mortensen (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(65)

Seriál V zajetí kouzel, inspirovaný bestselerovou knižní řadou spisovatele Leva Grossmana, sleduje Quentina Coldwatera, nadaného, ale nešťastného dvacátníka, posedlého sérií fantasy románů o kouzelné zemi Filorii, které četl v dětství. Jeho nudný život se změní, když se nečekaně dostane na tajnou, velmi exkluzivní školu kouzel v severní části New Yorku, kde získá vzdělání v moderním čarodějnickém řemesle. Kouzla však Quentinovi nepřinesou takové štěstí a dobrodružství, o jakém snil. Ukazuje se, že fiktivní země z jeho snů skutečně existuje, ale je mnohem temnější a nebezpečnější, než si vůbec dokázal představit. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (71)

roxy_ellen 

všechny recenze uživatele

Takový škoda! První série za mě super. Škola pro kouzelníky, šílený kouzla (i sexuální :D), párty fyzikálů, skvělý a dost creepy záporák aka pan Můrák, a snaha dostat se do kouzelné Filorie. 2.serie už ztrácí dech, ale pořád je tam dost zajímavých momentů a baví mě seriál sledovat. 3. a 4.serie? Už sleduju jen ze zvyku a zvědavosti, jak to nakonec všechno dopadne. Ale v podstatě už nemám páru o tom, co se přesně děje, protože tím, jak vymysleli stále nové a nové zvraty, postavy, atd..je to tak překombinované, že prostě ztratíte přehled a hlavně chuť to sledovat. Nebýt té 1.serie, stáhla bych hodnocení maximálně na 2**. Jak říkám, škoda.. Někdy si musím přečíst i knížky, abych zjistila, zda je problém v nich nebo v režisérech a scenaristech :) ()

Rozy 

všechny recenze uživatele

Magicians mě nejprve odradil jelikož ze začátku je to velmi zmatečné a trochu nuda. První série se ale pak docela rozjede. Hlavním tahounem celé série jsou hlavní postavy s kterými se časem sblížíte a koukáte dál, jen abyste věděli co se s nimi stane. Druhá série se také bohužel docela pomalu rozjíždí. Pak ale přijde 3. série která je uplně top. Nejlepší epizody jak po stránce děje tak po stránce zahrání. S03E09 je uplně nej. Čtvrtá série pak zase trochu klesne po stránce děje, ale pokud jste se dostali až sem, tak hltáte seriál díl po dílu. Uvidíme co přinese 5. série, trochu se bojím, aby to už nepřehnali. ()

Reklama

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Je tu potencial. Magicians pusobi uplne jinak nez zbytek soucasne fantasy produkce, maji slusny scenar i postavy. Co je mozna (dost) riskantni je fakt, ze hlavni hrdinove nejsou az tak libivy dobraci jak se v zanru obvykle ocekava. On je docela sebestrednej povysenej hajzlik, Ona zase zavyslacka co pro davku (magie) udela lecos. Na druhou stranu je tahle vzpoura proti zanrovym klise spestreni. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Krásna ukážka toho, ako sa dá niečo ľahko pokaziť. Prvá séria ešte celkom ušla - zaujímavé vytvorenie čarodejníckeho sveta i so všetkými tými pravidlami a tajomstvami Filorie. No ďalšie série začali tieto solídne základy čím ďalej tým viac narúšať, až sa z toho stal paškvil pre nevybúrených pubertiakov. Len sem-tam náznak svetla, napríklad tá časť kde zostarli a prežili celý život. Podpriemer. 40/100 ()

freedom3112 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku rozjezd béčkovým stylem (chvíli jsem chtěla i přepnout), ale po shlédnutí 1.série mě lapili ! Čekání na 3. sérii bude těžké.A to podotýkám,že fantasty nemusím.Vřele doporučuji,chvíli nepřepínat :)------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tak dokoukána druhá série a nadšení neopadlo ! Suprový seriál !!! Za jedinou chybu považuji čekání na třetí sérii ! :) ()

Galerie (1 087)

Zajímavosti (6)

  • V epizodě osloví knihovnice příchozí Margo (Summer Bishil) jako Janet, což je narážka na změnu jména oproti původní knižní předloze. (karol_)
  • Předloha poskytuje pohled na Quentina (Jason Ralph) v 17 letech, zachovalo se tak prostředí, ale celkový obraz je přizpůsoben o periodu 3 až 5 let. Coldwater se tedy nechystá nastoupit na vysokou školu (undergraduate), nýbrž pokračovat ve studiu. (ČSFD)

Reklama

Reklama