Reklama

Reklama

V zajetí kouzel

(seriál)
Trailer 1
Drama / Mysteriózní / Fantasy
USA, (2015–2020), 47 h 15 min (Minutáž: 41–60 min)

Předloha:

Lev Grossman (kniha)

Hudba:

Will Bates

Hrají:

Stella Maeve, Jade Tailor, Summer Bishil, Arjun Gupta, Jason Ralph, Hale Appleman, Wayne Pére, Tembi Locke, Nesta Cooper, Louise Hradsky, Jeff Mortensen (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(65)

Seriál V zajetí kouzel, inspirovaný bestselerovou knižní řadou spisovatele Leva Grossmana, sleduje Quentina Coldwatera, nadaného, ale nešťastného dvacátníka, posedlého sérií fantasy románů o kouzelné zemi Filorii, které četl v dětství. Jeho nudný život se změní, když se nečekaně dostane na tajnou, velmi exkluzivní školu kouzel v severní části New Yorku, kde získá vzdělání v moderním čarodějnickém řemesle. Kouzla však Quentinovi nepřinesou takové štěstí a dobrodružství, o jakém snil. Ukazuje se, že fiktivní země z jeho snů skutečně existuje, ale je mnohem temnější a nebezpečnější, než si vůbec dokázal představit. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Jeoffrey k tomuto seriálu (1)

V zajetí kouzel (2015) 

Představte si moderního křížence mezi Harry Potterem a Letopisy Narnie a máte The Magicians. No ne na každého bude tahle kombinace fungovat, ale já mám rád obojí a tak mi to zřejmé vykrádání ani tak nějak nevadilo. Po pozření pilotu jsem si i myslel, že by to mohlo být zajímavé, mít to atmosféru a že hrdinové nejsou úplně marní (v tu chvíli bych tomu dal hodně silné 3*). Po 3 dílech jsem se však dostal k tomu, že se nudím, Quentin a jeho naříkání o tom, jak je magický svět jeho všechno začíná být až nepříjemné a ta jeho bývalá kamarádka, která mě ze začátku zaujala, se začíná chovat taky dost divně. Prostě jak jsem si říkal, že obsazení je docela sympatické, tak bohužel chování jednotlivých postav působí díl od dílu víc nepříjemně. Proto skončím po 3. díle, kdy tam dokážu ještě najít pár positiv, než abych riskoval, že se i tak slabý současný dojem ještě zhorší... 3,5/10 ()

Reklama

Reklama