Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze (390)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Bryan Elsely, Jamie Brittain, Libby Sample | Hudba: Fat Segal | Produkcia: Chris Cligh, Matt Stevens | Distribúcia: E4 | Štúdio: Company Pictures. Storm Dog Films || Teen séria po britsku. Hriešnosť na silu, dnes už dokola omielané. Na jedno videnie možno príjemné, no pre mňa nedostatočne pútavé na to, aby som čakal ďaľšiu epizódu. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Obměňovat po určité době obsazení není vůbec špatná myšlenka a jistě by se díky ní dalo natočit mnoho sérií bez výraznějšího kvalitativního úpadku – s čímž tvůrci zřejmě počítali. S čím už ovšem pravděpodobně nepočítali, je fakt, že když si člověk na postavy za dvě sezóny zvykne, těžko se mu s nimi pak loučí. Takže to nakonec až tak dobrý nápad vlastně není. Ale to rozhodně není jediný důvod, proč šly Skins po dvou sériích do kopru. Scenáristé totiž s výhledem na větší dramatičnost začali postavy druhé (třetí a čtvrtá série) a třetí (pátá a šestá série) generace přepisovat ze dne na den, z epizody na epizodu. No a to seriálu láme vaz, protože nejenže jsou „hrdinové“ zmíněných generací povětšinou hrozně nesympatičtí, ale oni se i chovají absolutně nesmyslně. To také zapříčinilo, že zatímco první dvě série jsem zhltnul během týdne a rád si je kdykoli zopakuju, se zbylými čtyřmi jsem se trápil dobré čtyři měsíce a už je nikdy nechci vidět. Trochu závidím těm, kteří byli (ať už z vlastní vůle nebo souhrou šťastných náhod) všemu od druhé série výš ušetřeni a těm, kteří se na Skins teprve chystají podívat, rázně doporučuju udělat to samé. Nejoblíbenější postava: Chris (plus celá první generace). Nejneoblíbenější postava: Effy (plus prakticky celá druhá a třetí generace). // Znovu jsem se podíval na první dvě série a musím hvězdičku v hodnocení přidat, tohle je prostě dokonalost za plný počet a ani čtyři následující debilní sezóny na tom nic nezmění. Jenom škoda, že kdy vznikly. ()

Reklama

hhannie 

všechny recenze uživatele

Zkouknula jsem zatím jen první sérii, ale i přesto z tohoto seriálu nejsem tak nadšená jako ostatní..Hoult mi tu přijde naprosto odpudivý (skoro by se dalo říct, že se mi rolí zde dost zprotivil) a z ostatních herců mi není sympatický snad nikdo. Většina dílů se neskutečně táhne za účelem rozebrání života jednotlivých charakterů, a to je právě další věc, která mi vadí. Možná mě Skins nijak zvlášť nezaujali také z důvodu, že již nejsem teenager, proto nemám pro seriály tohoto typu pochopení.. :-) ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Hodnotím a komentujem po prvej sérii, pretože k ďalším sa už asi nedostanem. Skins prichádza s mixom komédie a drámy. Dramatické časti sa vydarili na jednotku, úplne najlepšie boli posledné dve epizódy a záver celej série s piesňou Wild World – to je niečo čo mám veľmi rád. S humorom to už je horšie, smial som sa veľmi málo a občas som len krútil hlavou nad zvláštnym konaním hlavných postáv. Hercom nemám veľmi čo vytknúť, vyzdvihnem len Mikea Baileyho, ktorý svoju postavu zahral najlepšie. Veľmi dobré ☆☆☆. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem teda jen první sérii, ale nějak mě nenalákala, abych se podíval na další. Nějak navím, proč bych měl. Ten jejich život mi nepřijde o moc záživnější než životy lidí kolem mě a rozhodně bych takové lidi za své kamarády ani nechtěl. Snad jen kouzelnou Cassie, což je taková upgradovaná verze Izzi z Grey's Anathomy o anorektismus. Nechci říct, že bych seriál nesnášel... pár dílů se mi moc líbilo, ale u některých jsem se zase velmi nudil. Mít je všechny v oblibě, určitě bych už teď viděl všechny řady. ()

Galerie (265)

Zajímavosti (69)

  • V 3. epizodě 1. série s návzem ''Jal'' se Jalin (Larissa Wilson) otec hláskoval ''Ronnie'', ale na plakátu v domě je napsané ''Ronny''. (GreatestFan)
  • V 5. epizodě 1. série s názvem ''Sid'' má Sid (Mike Bailey) na v závěru dílu modřiny, které však vzápětí mizí. (GreatestFan)
  • Herci Mike Bailey a Hannah Murray tvrdí, že role Anwara (Dev Patel) je částečně založena na Patelovi samotném, protože prý byla napsaná speciálně pro něj po konkurzu. (GreatestFan)

Reklama

Reklama