Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 2

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Silvana

Možná v Americe :P jinak za mě nic moc.. 2* Začnu spoilerovat: jejich syn měl pistoli - byl pánem, nejen že jednu z nich nezastrelil (i když věděl že mu zabila matku v koupelně).. Syn s pistoli utikal, dokonce ji odhodil na stůl a věnoval se sestře.. Pote přišel o zbraň a utikali nadale.. Přičemž psychousi i nadale šli po nich.. Todle neni normalni tak zpackany scénář a z lidi herců udělat úplne trotly.. Ja tyhle nelogické věci ve vyvrazdovackach vyloženě nesnáším.. A oni udělaj z dvojky totální blaf.. Další spoiler: rodina ví, že se tam potuluje jebnuta dívka + našli mrtvolu v sousední chatce.. Přesto se rodina rozdělí - otec se synem jdou prohledat a nejspis se podivat na mrtvolu a žena s dcerou zůstanou sami doma.. Už todle vypovida o všem jak je scénář velmi zlej.. A za mě 30% za atmosferu a oldies hudbu pri zabíjení.. Nakonec jsme se teda dočkali proč to dělali - prý proč ne...

rusty18

rusty18 (hodnocení, recenze)

SPOILER! Ta scéna na konci, kde zaklope na dvere nemocničnej izby neznámy človek, nemusí byť ten cudzinec- Muž v maske, ale kľudne zdravotná sestra či doktor :) SPOILER!

na příspěvěk reagoval Havaj8

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

redragon44

redragon44 (hodnocení, recenze)

Kedy to vyjde, nevie o tom niekto niečo? The Strangers 1 bol kvalitný home invasion

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

Relativity má stále finančné problémy, takže sa rovnako ako minulý rok u Before I Wake dátum premiéry posúva. Problémom je však to, že The Strangers majú zatial len vraj velmi dobrý scenár. Malo sa začať natáčať už túto jar, lenže kvôli finančným problémom je možné, že tento sequel vôbec nevznikne.

Reklama

Reklama