Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 6
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Videa (109)

Trailer 6

Recenze (264)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie (zatiaľ) po úvodom dvojdiely. To mám pozerať 10 častí o tom, že opäť nejaká skupinka ľudí putuje z bodu A do bodu neviem-kam? Popritom sa stretne s inou skupinou ľudí, ktorí sú tí zlí, občas nejaký ten emzák (mimochodom vyzerajú ako kopia, niečoho zo Spielbergovej Vojny Svetov, Terminátorov a krevetákov z Districtu 9), hra na city a všetky klišoidné chujoviny z tisícky podobných konceptov? To vážne? Zatiaľ žiaden náznak originality, čo by som preglgol, ale je to hrozná nuda a pretože viem čo čakať ďalej... Falling Skies ma nemá čím prekvapiť. To už radšej ten Walking Dead, ten má aspoň zombie. Hold, je to rodinný seriál a preto sa žiadne poriadne post-apo(krik, strach, beznádej) nekoná, atmosféra skoro žiadna a triky sú úsmevné ako tí alieni :/ PS: až sa bojím ďalších dielov. edit: po 3. diely končím ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

První sezona z mé strany spokojenost .. hodně výživný námět s eliminací nadměrného počtu obyvatel planety Země, vizuálně přijatelné sympatické mladé hrdinky, občas v akci nebezpečný Robocop, kterého ovládá vzdálený příbuzný Dr. Johna Zoidberga - zde však není kreslený, ale kaučukový = Skytter ... beru při svém hodnocení samozřejmě především v úvahu věkovou skupinu, pro kterou je seriál primárně určen - já bych samozřejmě osobně přivítal, kdyby se alespoň mírně přitvrdilo, místy třeba i něco poodhalilo .. ale chápu, že tohle je mládeži přístupný a není to určeno k vysílání po 22. hod, takže tu žádný drsný ´maso´ ani nečekám (škoda) .. přesto dobrý .. krásně ostrý čistý obraz, dobrý zvuk .... Druhá sezona je místy už přeci jen trochu slabší .. scénář i následné natáčení u 2. i 3. sezony dosti zásadně ovlivnilo skutečné těhotenství, porod a následná péče o novorozence herečky Moon Bloodgood ... ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

První dvojdíl nic extra, ale v dalších dílech se to celkem rozjede. Casting je docela slušný, a herecké výkony by se daly označit za dobré. Co kazí celkový seriál jsou občas nudné scény. A námět, že je tisíckrát ohrané klišé? Zatím se zdá, že pod dozorem Spielberga funguje. 2. série - opět a zase ta seriálová pauza, kterou tak nesnáším. K seriálu stále nebyla nějak extra chuť se vracet, nicméně rozhodnutí shlédnout všechny díly druhé série bylo výborné - opět jsem se stal fanouškem a momentálně jen čekám na další díly. Zároveň zvyšuji hodnocení na plný počet. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Podobný koncept ako Walking Dead. Na rozdiel od WD sa tu neriešia vo veľkom rodinné a psychologické problémy tucta nesympatických postáv ale práve tie organizačné a charaktery jednotlivých nakomplet sympatických postáv sa zdá sa budú formovať od vývoja situácií do akých sa hrdinovia dostávajú. Zamrzia však chabé triky a absencia pocitu invázie ako i slabý výskyt votrelcov (podobný neduh ako World Invasion). Seriál sa rozbieha pozvoľna no svižne. Prvá časť skrotila moje očakávania, druhá však ubehla ani som nevedel ako. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Až na ty mimozemšťany je to vlastně Walking Dead, akorát že horší, a to o dost. Kromě akčních scén, kterých je opravdu hodně málo, to nesto jí za nic, jinými slovy plno americkejch vlasteneckejch keců, do toho rodinná trable, supr inteligentní přecitlivělé děti (mimořádně antikoncepční záležitost) a nesympatické postavy. Opravdu se mi těžko hledá důvod to po třech dílech podstoupit i počtvrtý. Mimořádně nepovedená zbytečnost, bez které se průměrně inteligentní divák mimořádně dokáže obejít, nemrhejte časem a nekoukejte na to, tohle opravdu stojí za dvě věci. ()

Galerie (1 519)

Zajímavosti (10)

  • Kapitán Weaver (Will Patton) a jeho dcera Jeanne (Laci J Mailey) si navzájem říkají "Papa Bear" a "Baby Bear", což odkazuje na seriál Sezame, otevři se (od r. 1969). (KM Phoenix)
  • Pilotní díl měl nejvyšší sledovanost mezi všemi kabelovými stanicemi pro rok 2011. Jeho premiéru si nenechalo ujít 5,9 miliónů diváků. (Amroth666)
  • Jméno hlavního pásma přeživších uvedených v sérii, 2. Massachusetts, je převzato z reálného pluku vojáků, kteří bojovali jak v americké revoluci tak i občanské válce. (willy1)

Reklama

Reklama