Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 3
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Diskuze

J.O´Neill

J.O´Neill (hodnocení, recenze)

Skoda ze nikdy nebolo ukazane ako vlastne Eshenci vyhladili 90% ludstva ked gulometom sa daju znicit ich stihacky a ich roboty, bola nejaka zmienka o materskej lodi, no nastastie ich kralovna doletela asi na zem asi v ministihacke aby nemohla znicit mason militiu..

J.O´Neill

J.O´Neill (hodnocení, recenze)

SPOILER.Retardovaný seriál, sám sebe sa čudujem, že som to dopozeral do konca...v prvej serii buduju alieni obranu proti Volmom a nedozvieme sa o čo im ide. V druhej sa dozvieme, že ludia ich nezaujimaju a plnia si akusi svoju misiu. V tretej aj ked ma existovat 500 vladcov prebera velenie v okoli Bostonu človek Karen xD, super energeticka, vyspela volmska zbran je minidelo ktore sa nabija 10 minut, nastastie ciel zlych modernych mimozemstanov je z odpadkov takze zaberie a sme navnadeni tym ze Volmovia budu este horši ako Escheni. Prichadza 4. seria a esheni zrazu pouziaju dalsie supermoderne zbrane a hned je skoro cela 2. Mass uveznena, skittles rebeli premeneni na motylov a Volmovia utekaju aby bojovali s Eshenmi inde, dozvedáme sa že Escheni sa boja nejakej inej diabolskej rasy(1 lod a 1 mimozemstanka posledna svojej rasy) a preto utiekli na Zem a chcu s ludi urobit svojich vojakov a to diabolski ako predtym tym ze kazdeho pretvaraju na nemysliaci hmyz ktory nevie pouzivat zbrane, kazdopadne genialni startegovia Vladci su zabijani jak muchi lebo do akcie chodia sami s 1 otrokom xD Nastastie 2. Mass za pomoci hybrdia človeka a eshenov ktora je v podstate Boh znici nechraneny energeticky zdroj na mesiaci ktory svieti ako vianocny stromcek a divsasvete Volmovia si ho nikdy nevsimli. Prichadza 5. seria a mame tu Hvezdnu pechotu proti tisickam hmyzakov nastastie prileta kralovna najskor sa chcu Esheni na zem presidlit, potom iba vyhladit vsetkych ludi lebo sme sa dozvedeli ze kedysi nejaki Indianski tom masson zabil jej sestru. Kralovna je zabita rovnako stupide ako jej deti predtym. HappyEnd

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Já vám teda nevím, ale pro mne je to jeden z nejlepších konců, co jsem u seriálů viděl. Jako jasně, určitě to mohlo bejt i lepší, ale ve srovnání s jinejma seriálama to je vynikající závěr. Ale moc vlastenecký, taky mohl už mluvit za lidstvo jako celek, a ne jen za trapnou Ameriku.

Kein

Kein (hodnocení, recenze)

Po závěrečném finále, lituju času co jsem tomuto seriálu věnoval. 

Pedro Morales

Pedro Morales (hodnocení, recenze)

Díky za komenty, po bídné minulé sérii jsem tuhle ani nezačal sledovat, s tím že ji kdyžtak dám až bude venku kompletní. Tak jste mi právě ušetřili plno času :)

BFG2000

BFG2000 (hodnocení, recenze)

PanCitron

Nj., je to škoda. Moc tomu nerozumím.

Mohlo to být velké epické finále a ne ubohá, trapná a nepovedená vykrádačka vetřelců a hvězdné pěchoty :-)

PanCitron

PanCitron (hodnocení, recenze)

BFG2000

Že pátá série bude poslední se ohlásilo někdy během čtvrté série (dle wikipedie 28. červen 2014) a natáčení probíhalo od září do ledna. To bych řekl, že není moc "na poslední chvíli". Prostě to bylo jen tak špatné. Ta absence Esphenů mě také při sledování zarazila (mimo mnoha dalších věcí).

na příspěvěk reagoval BFG2000

BFG2000

BFG2000 (hodnocení, recenze)

Nemáte nějaké podrobnosti o natáčení? Přijde mi, že scénáristé měli úplně jiné plány a jakoby jim někdo na poslední chvíli řekl: "Pátou sérií to musí skončit, rychle vymyslete konec." Jinak všimli jste si toho, že ve finále lidé porazili Espheni, aniž by tam byl byť jediný z nich ukázán (kromě tedy "královny mravenců")?

na příspěvěk reagoval PanCitron

FanKalEl

FanKalEl (hodnocení, recenze)

987Castiel

to s tým oceánom..dobrý postreh :D Ok, finálnu časť nemohli napísať tí istí tvorcovia lebo ak hej tak si zaslúžia poriadnu nakladačku. No a ten záver? Náhodou mne sa páčil..keby sme ho videli vo siedmej sérii a 1/3 hlavných postáv by bola mŕtva.

Drh.Kulich

Drh.Kulich (hodnocení, recenze)

Já se pořád nemůžu dostat přes to, jak mizerný a špatný to finále bylo. Čekal jsem to a neměl jsem žádný iluze a stejně prostě pořád nemůžu pochopit, jaká pičovina to byla.

987Castiel

987Castiel (hodnocení, recenze)

Takže celá pointa útoku alienov na Zem bola kvôli pomste :D Banda jaskynných domorodcov holými rukami ubila k smrti druhú najvyššie postavenú veliteľku alienov, ktorí majú top technológie... Na toto som čakal 5 rokov :P A prečo čakali tisíce rokov našej evolúcie kým zaútočili? :D a ten oceán bol akože na 5metrov od Lincoln memoriálu :D a Pope sa presne tam musel objaviť v celej krajine v rovnakom čase ako Mason.... epic fial finále... a ten sladký americký koniec WTF

na příspěvěk reagoval FanKalEl

draggo

draggo (hodnocení, recenze)

SPOILERY!!! Je to škoda, protože minimálně první půlka pátý řady podle mě patří mezi to nejlepší, co ve Falling Skies kdy bylo. Ale pak to začalo jít do kopru. Místo toho, aby se stupňovalo napětí směrem k finále, věnovali celý epizody úplnejm pro děj nepodstatnejm blbostem (rodinka ve válkou nezasaženým domku, paranoidní velitelka - byť tenhle díl byl sám o sobě docela fajn) a závěrečný dva díly už regulérně podělali. Nejdřív ta wtf anabáze s Lexi, pak Popeův 30vteřinovej útok a samozřejmě to jak čirou náhodou získali biozbraň, která všechny Espheni pozabíjí, fakt blbější věc vymyslet nemohli. A jak má člověk brát vážně finále, když v něm nenechají umřít ani jednu jedinou hlavní postavu? Královna se objeví asi na 5 minut, její vysvětlení proč zrovna Země je ultradebilní. A korunu tomu nasadilo to jak se na závěr všichni objímali, za nimi vláli americké vlajky a Tom měl inspirativní proslov o novém světě bez hranic. #jduvenblejt

Drh.Kulich

Drh.Kulich (hodnocení, recenze)

PanCitron

Nic jinýho bych ani nečekal. Na druhou stranu mám jasnýho favorita pro kategorii "Nejhorší seriál, který jsem viděl od začátku do konce"

na příspěvěk reagoval PanCitron

PanCitron

PanCitron (hodnocení, recenze)

Nečekal jsem, že finále bude nějaká sláva, ale toto vypadalo, že to napsalo desetilété dítě :D

na příspěvěk reagoval Drh.Kulich

draggo

draggo (hodnocení, recenze)

No už v tom prvním bylo podle mě víc akce než třeba v celý 3.sérii dohromady.

draggo

draggo (hodnocení, recenze)

Tak po polovině 5.řady říkám, že je to zatím dost možná nejlepší série. Snad se zakončení povede.

na příspěvěk reagoval FanKalEl

Drh.Kulich

Drh.Kulich (hodnocení, recenze)

Tak transplantace mimozemské ledviny mě docela odrovnala, ale nemůžu si pomoct a přestat to sledovat, když už jsem se dostal tak daleko

draggo

draggo (hodnocení, recenze)

Já jsem třeba ze čtvrtou sérií zatím víc než spokojenej. A to jsem po tý bídný třetí vážně nečekal. Mnohem zajímavější příběh, rychlejší tempo, víc akce, napětí a emocí, zkrátka paráda :) Já jsem rád že jsem to se čtyřkou nakonec zkusil, minulej rok sem si už říkal že s tímhle seriálem končím...

Kecik

Kecik (hodnocení, recenze)

Torrs

neviem ci to je dobre ja by som uzavrel uz teraz serial je slabucky a 4 serie su na to az az 

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Torrs

náhodou, potešiteľná správa. Keď majú už rok vopred isté, že to bude posledná séria, tak by to nemali nejak pokaziť. Určite sa pokúsia uzatvoriť čo najviac dejových liniek a zodpovedať čo najviac otázok.

A popravde, je to lepšie ako naťahovať seriál do nejakých extrémov, pridávať ďaľšie mimozemské rasy, rebelov a ktovie čo iné :-D

na příspěvěk reagoval Pod

Torrs

Torrs (hodnocení, recenze)

Pod

Asi oboma 'Falling Skies' has begun an ambitious and thrilling story arc this summer as it sets the stage for next year's climactic final season."

na příspěvěk reagoval Pod, tomas.malo

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Po prvych dvoch dieloch som dost na rozpakoch z tejto serie. Dejovo je to OK. Ale nejako mi tam chyba atmosfera. Ta sa stratila v priebehu tretej serie a momentalne sa este nevratila. Take mi to pride dost o nicom na to kolko sa tam toho stane po dejovej stranke. Mozno to vsak bude aj tou roztriestenostou linii.

create

create (hodnocení, recenze)

No tedaa, tak nám ta čtvrtá série pěkně začíná! :D Hodně se mi vařil mozek při sledování prvního dílu čtvrté série... Jsem vážně hodně zvědavý jakým směrem se seriál bude ubírat, ale můžu říct, že to vypadá zajímavě. To co jsem napsal ve svém článku o Falling skies, že by Espheni měli být silnější a děsivější se mi vyplnilo hned v prvním díle :) Espheni dávají lidstvu pěkně zabrat!

create

create (hodnocení, recenze)

:O Ovšem tohle vypadá neuvěřitelně, začínám mít skvělý pocit z toho co nás čeká! :)

create

create (hodnocení, recenze)

Dovolil jsem si napsat kratší článek o tom co jsme zažili a co nás ještě ve Falling skies čeká. Budu rád, za každé přečtení. :) Děkuju. Btw. Za 17 dní to vypukne! :P

misterz

misterz (hodnocení, recenze)

Neviete prosim niekto, kolko to ma dielov a serii? Premyslam, ze by som sa na to dal, vypada to zaujimavo.

na příspěvěk reagoval alienemo

De.Lorche

De.Lorche (hodnocení, recenze)

neni to zas tak špatný, ale věty: Vše bude v pořádku, nic se jim nestane, to bude dobrý, musím odsud pryč - musím odejít, abych neohrozil.... mě dost štvou, všichni mocně uvědomělí až to bolí :-)), a pan profesor hmmm... zbraně mimozemšťanů...seru na ně... radši si vezmu svoji AK-47 a budu všude pobíhat, do všeho se cpát  - už aby ho někdo sejmul.

na příspěvěk reagoval GigaPudding

BFG2000

BFG2000 (hodnocení, recenze)

Mě to nenudí, naopak bych uvítal ještě více dílů :-) Děcka jsou ok, nejhorší je Drew Roy. Nechápu, kde pořád bere ty své zásoby gelu :-(

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

iamek , The Darkness

Přesně tak, ten spratek štve, ale jak říkal iamek - je to Spielbergem. Třetí série zatim nejhorší - skoro žádná akce a samí mlžení. Další série má 12 dílů. Myslim si že už 10 je moc. Bohatě by stačilo 6 a hlavně by to nebylo nudné.

iamek

iamek (hodnocení, recenze)

Pedro Morales

Toho kudrnace by mohl nekdo killnout. Neuveritelne stupidni a nesympaticka postava, ale zacinam si zvykat, ze co produkuje Steven, tak tam spise musim cekat rodinne drama plne stupidnich proslovu a malych harantu co v mladem veku maji proslovy jako nejlepsi motivatori.

na příspěvěk reagoval Pod

Pedro Morales

Pedro Morales (hodnocení, recenze)

Achjo, když to pár let zpátky začalo, taková to, aspoň pro mě, byla pecka. A co z toho zbylo ve třetí řadě? Plno otravnýho moralizování a proslovů, otravnej kudrnatej kluk, u něhož doufám že v s04e01 ho espheni unesou a už se neobjeví a hlavně o dost víc nesmyslů a logických děr, než se ještě dá odpustit.

na příspěvěk reagoval iamek

Odyssey

Odyssey (hodnocení, recenze)

Ten konec s návratem Anne byl dost předvídatelný. A hlavně mě překvapuje, že tam nechají volně se procházat polomimozemskou holčičku, která očivedně není vůbec normální. Ale i tak mě to pořád docela baví, takže jsem na příští sezonu zvědavý.

Reklama

Reklama