Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 11
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Videa (109)

Trailer 11

Recenze (264)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

No tedy, 1. a 2. dvojdíl který by měl nalákat a donutit těšit se na další pokračování, spíš odradil. Efekty levné, hudba nesedne na nic a ta ochránkyně civilistů mi hodně připomíná asiatku ze Stargate Universe - vlastně mi to celé připomíná SGU, čehož se velice děsím. Zbytek postav, až na "padoucha", nijací. Prozatím bych to tedy popsal jako klon SGU, Battle: Los Angeles a částečně Skyline. ~~~ 3. díl jen potvrzuje bídu. Stále to vypadá jako nějaký projekt studentů filmové školy. Zatím mi tu nefunguje lautr nic. Prostředí mi nijak nenavozuje stav po nájezdu ufounů, spíš navštívili nějakou starou továrnu, kde se natáčí na několika jejich různých místech, osudy postav jsou mi ukradené, je mi i jedno, jestli někdo umře nebo ne a úplně i to, jestli se Noahovi podaří syna zachránit. Epizoda se šéfkuchařem mě donutila dávat oči v sloup a "probuzení", při němž jsem otráveně máchnul rukou, snad ani nebudu hlouběji rozebírat. Ještě, že z toho udělali jen 10. dílnou minisérii, mínit tohle za seriál, který by mohl mít i více sérií, nahlas bych se zlomyslně smíchy trhal. ~~~ 4. díl Z prstu vycucaná nuda bez jakéhokoliv, byť sebemenšího, překvapení. Jedna předvídatelná pitomost vedle druhé. Takhle tedy ne. Snižuji hodnocení a na další díly plýtvat pozorností nehodlám. Tečka. ~~~ Hodnoceno po čtvrté, pro mě finální epizodě. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

První den přiletí, druhý den zničí armádu a třetí den se budou tátové a mámy bránit. Tak to dopadá, když Steven Spielberg produkuje postapokalyptický sci-fi seriál pro celou rodinu. Bohužel nerozjíždí nic podobně velkolepého nebo zdánlivě realistického jako Bratrstvo neohrožených. Falling Skies má přesto zvláštní neokoukanou atmosféru. Solidní triky se vyplatí hlavně v kombinaci se zajímavějšími postavami, které nejsou dvojrozměrné. Většinou jsou to ty vedlejší. Dobrá zábava zřídka překvapí a nikdy nešokuje, nekomplikovaná odpočinková podívaná ale není málo ani od Spielberga. 7/10 ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Já si vesměs nemám na co stěžovat. Seriál je svižnej, zábavnej s dobrou myšlenkou a obsah má taky celkem v malíku. Však úplně nejvíce mě zaráží herecké obsazení, které mě absolutně potěšilo, jelikož mi fakt většina lidí je sympatická a hodí se na tu svou postavu. Fakt mě to baví a těším se na třetí sérii. Jedinej, a to docela velkej zápor je v tom, že by to chtělo méně hrdinských a rádobyvlezlých rodinných keců a více pořádné skitterské, rybohlaví, robotí, lidské akce, která dost chybí. 80% ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem -3*, Jsem milovník sci-fi >4*, hlavní postavy nikdy neumírají <3*, občas šílené kiksy a nudný děj <2*, přežijí všichni Masoni <1*, Will Patton >2*, Pope >3*, efekty -3*, zhovadilost s měsícem <2*, občas zajímavý nápad a rozšiřování řad mimozemšťanů >3* no a na těch třech hvězdičkách zůstanu, protože to ve srovnání s jinými seriály na 4* o prsa nedosáhne. 64% ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

No jestli to neni skoda. Takovej peknej napad a tolik bidny zpracovani. A trebaze narazky na Harryho Pottera muzou udelat marginalni radost, nejde prehlidnout, ze SPielberg nam zacina na stary kolinky trochu meknout. Anebo nova Terra Nova, jen trochu min televizni, bez dinosauru, v mestech a s emzakama. Prace s mytologii pribehu miziva, nektery postavy sice sympaticky, vetsinou ale znacne schematicky, na takov\y libustky, jako je treba pozorovani vyvcoje detsky psychiky v podobnejch podminkach, rezingnovali tvurci uplne. A krom vzacnejch fragmentu je to jako celek konvencni jako svine. O poznani lacinejsi Jericho potesilo vic, tehle rodinnejch blabolu a nedelni emocionality se snadno preji a postapo dokonale zabijej... Zlatej Distrikt 9. ()

Galerie (1 519)

Zajímavosti (10)

  • Původně byl seriál plánován jako minisérie, díky vysoké sledovanosti ale natáčení pokračovalo. (Amroth666)
  • Jméno hlavního pásma přeživších uvedených v sérii, 2. Massachusetts, je převzato z reálného pluku vojáků, kteří bojovali jak v americké revoluci tak i občanské válce. (willy1)
  • V 1. díle 5. série používá Matt Mason (Maxim Knight) českou zbraň CZ Scorpion EVO3. V posledních dílech 5. série si můžeme všimnout české zbraně CZ 805 BREN v rukou Halla Masona (Drew Roy). (UncleMorty)

Reklama

Reklama