Reklama

Reklama

Barrandovský videostop

(pořad)
všechny plakáty
Promo
Soutěžní / Zábavný
Česko, 2011, 111x42 min

Režie:

Petr Soukup

Účinkují:

Jan Rosák (moderátor), Halina Pawlowská, Zdeněk Troška, Bohumil Klepl, Jiřina Jirásková, Jaroslava Kretschmerová, Jan Antonín Duchoslav (více)

Obsahy(1)

Nejoblíbenější filmy, legendární herci, režiséři a Jan Rosák - to je staronový zábavný soutěžní pořad.  Vaše nejoblíbenější filmy, legendární herci, Váš důvtip, zábava a nezapomenutelný Jan Rosák... To je nový Videostop! Tři soutěžící se utkají o zajímavé ceny a jejich poradci z řad známých osobností Vás provedou filmovým a televizním nebem, z rukávu vysypou historky z natáčení a jen na Vás je, necháte-li se jimi zmást či dovést ke správné odpovědi k záludným otázkám moderátora Jana Rosáka. (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (75)

FireTight 

všechny recenze uživatele

Ne, nemohu tomto "novému" nebo "reinkarnovanému" Videostopu přijít na chuť. Tohle už zkrátka není ten pořad, co si útržkovitě pamatuji ze svého dětství... Tohle je takové jiné, horší, smutnější, víc "cool" a... Zkrátka to už není ono. Škoda, ze začátku jsem Rosákovi s obnovením fandil, ale teď mám pocit, že to byla spíš chyba. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč je pořad v dnešní době zaměřený jen na českou filmovou tvorbu (za minulého režimu bych to chápal, ale nyní?!), a hlavně, proč se polovina otázek takřka vůbec netýká kinematografie ("Co je to lichokopytník?" - WTF?!!!)...? Z hlediska konceptu těžký fail. __ Ach jo, co bych tak dal za pořádnou filmovou soutěž... ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Barrandov je ta nejubožejší hokus pokusárna,která dokáže zabít i tak nadějný nápad,jako je oživení mého oblíbeného videostopu z ČT.Zaměření opět jen na české sračky a držení se až moc starých principů bez inovace a v příšerně nudném podání,bez jakéhokoliv náznaku předchozý úrovně,škoda,těšil jsem se a opět sem se ničeho nedočkal.To tam opravdu nikdo v té telivizi nechápe,jak udělat aspoň trošku dobrý pořad?Smutné. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je spojen s dějinou epochou, kdy byl vysílán. Idiotští soutěžíci nevěděli zhola nic a nechali si radit málo vtipnými osobnostmi. Socialistický občan - majitel televize, se mohl umlátit smíchy a chápal to jako osvětu, že se konečně dozví něco o zákulisí filmu. To všechno beru, ale proč tu kostru vytáhli ze skřině a dali na svělto? Proč navíc pokračují v té stejné malosti jako tehdy? Filmy pořád jen české, soutěžíci stále nic neví a poradci jsou opět k umlácení nevtipní. On nápad nemusí být špatný, ale provést se to mohlo přeci jen jinak. Jde vidět, že pořad má úspěch, jen když je podle zahraniční šablony... ()

solver 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu, kam se vytratila ta atmosféra a napětí. Je to nějaké divně uspěchané; nejvíc mě bere, jak při závěrečných kostkách Rosák dýchá soutěžícímu na záda. Někteří herci-poradci (Brodská) davají jasně najevo, že je to nebaví, ale honorář je ok apod. To, že tam není jenom Čáslavský, by mi nevadilo. Ale on měl tu výhodu, že se mu dalo věřit. Současný arbitr to čte z papíru. Zmizela improvizace pozvaných herců - všechno jede na čas. Tuším, že tam jednou někdo něco zkusil a byl usměrněn :-) Dva bloky reklam v 40 minutách je pak jako rána z milosti! Tyto drobné detaily to posouvají o úroveň níž. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Za prvých 17 častí bol honorár Jana Rosáka údajne až pol milióna korún. (Raccoon.city)
  • Pořad byl vytvořen se záměrem připomenout výročí 80 let od založení společnosti Barrandov Studio. (max21)

Reklama

Reklama