Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 1

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (356)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ani né tak zklamání, jak spíše chytání se za hlavu nad promarněným potenciálem. Home invasion žánr miluji,zejména proto,že obvykle první půli sledujeme od útočníků psychický tlak na oběti a ve druhé půlce sledujeme jejich likvidaci. Zde byla pouze ta likvidace,což mě lehce zamrzelo. Gore mi také nepřišlo příliš výrazné,vraždy mi přišly docela stereotypní,nepočítám závěrečný intezivní masakr,který měl koule,kdyby se celý film nesl v duchu jako posledních 10 minut, tak nejspíš skáču radostí, ale jinak atmosféra a napětí funguje skvěle,zvraty solidní,ale dalo se vytěžit více.Snad po druhé projekci přehodnotím výše. 75% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Možná, že na horor a všechny jeho subžánry nahlížím při hodnocení o dost přísněji než třeba na komedie (i vzhledem k tomu, že hororová špička je tak úzká a nedostižná), ale to, co zde vidím, je každopádně výstavný scénáristický průšvih. Horory z kategorie Home invasion jsou sice vždy v podstatě o tom samém, ale jak loňská Očista rozvířila tyto žánrové vody neotřelým nápadem a poměrně kreativním zpracováním, tak na You´re Next nelze najít nic, co by stálo za řeč a vyzdvihlo příběh nad úroveň jateční pubertální kraviny. Všechna "šokující" úmrtí už jsme viděli někde jinde, atmosféru má lepší každý druhý found footage a zápletka s dědictvím mi nepřišla vůbec věrohodná. Jediné, co opravdu oceňuji, je rázná hlavní hrdinka, která se konečně chovala tak, jak se na danou situaci sluší.. 40% ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Přehypeovaný tupý home invasion slasher, u kterého stejně jako u podobné OČISTY platí, že kdyby se nijak zvlášť sympatické nebo snad zajímavé postavy nechovaly jako idioti a neustále nesmyslně neopouštěly skupinu, aby mohly být krvavě zavražděny (jako by z nich všechnu inteligenci vysála nadstandartně schopná final girl), film by skončil dřív, než začal. A rádoby šokující závěrečné vysvětlení mě fakt do kolen nedostalo. Ale spíš asi nejsem úplně cílovka, když mi ke štěstí nestačí jen pár masopustních masek a rozmlácených hlav. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Povedená krvavá jízda, která hororovému fanouškovi připomene, že sekera vydá za dva oživlé Munchovy Výkřiky. Přímočarý příběh opentlený ne tak blbou krasotinkou Sharni Winson dospěje do špičkového černohumorného finále a přesně tuhle filozofii mám rád: Jsem krvavej, jsem drsnej, ale mrk, mrk neberte mě vážně bumrdlíci. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Niežeby som mal nejakú agresívnu deviáciu, ale poznáte ten radostný pocit, keď na začiatku slasheru prichádzajú postavy na scénu, potom ďalšie postavy a ďalšie a vy si len vravíte, že o vraždenie tu istotne nebude núdza? :) Tak tento film podobným pocitom kraľuje. A očakávania s tým súvisiace nesklame (dúfam, že to nepokladáte za spoiler). ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Většina filmu byla natočena bez stativu, aby se zvýšilo napětí. (Polgedney)
  • Hlavní filmovou lokací byl starobylý opuštěný dům, který byl přes 12 let vybydlený. (vojacekr)
  • Film mal premiéru na medzinárodnom filmovom festivale 2011 v Toronte, kde si ho spoločnosť Lionsgate vybrala kvôli distribúcii. Aj keď bol premietaný na viacerých filmových festivaloch, do kín ho distribuovali až v roku 2013. (Da_reba)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama