Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist spojí síly proti společným nepřátelům a hrozivé konspiraci ohrožující New York City. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (176)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Přesto to, co by jeden čekal. Jenže až tak od závěru třetí epizody a do té doby pouze v náznacích. Problém není ani tak to, že zpočátku si každý z členů hraje na svém vlastním písečku, jako spíše to, že veškeré ty linie působí jako vyloženě nadbytečné čtrnácté a patnácté díly jejich samostatných uzavřených třináctidílných sérií a nikoli jako regulérní pokračování jejich osudů. A navíc platí, že kvalitou ty jednotlivé segmenty přesně odpovídají kvalitě sérií jejich protagonistů. Takže Murdock s Jessicou jsou kvalitativně někde zcela jinde než Luke (tam to aspoň stojí na Colterově charismatu a Misty) či vyloženě otravný Danny Rand. Ovšem jakmile se přeci jen dají dohromady, tak i ten Iron Fist rázem funguje. Jede se ve stylu předurčeném předchozími "díly"; tedy dobrá fyzická kaskadérská akce uvnitř skladišť, přímočarý zbytečně okecávaný průběh, solidní záporačky (jakkoli Sigourney nemá takřka prostor čili si musí vystačit čistě se zlověstným mhouřením očím) nebo ne zcela konzistentní mix "realistického" přístupu ke komiksu s tím přepáleným. Je to dobré i zábavné, ne že ne, ale chtě nechtě to působí jako solidní jednorázový speciál pro fanoušky spíše než regulérní vyústění několikaletého budování, ke kterému veškeré dosavadní řady směřovaly; zvlášť když jakžtakž osudové je to jen pro jednu z postav a mystikou opředená nadnárodní überzločinecká po staletí budovaná organizace se ukáže být schopnostmi nechtěně směšným ekvivalentem zlotřilého oddílu Kobra Kai z Karate Kida. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo. Po Daredevilovi nejlepší záležitost z tohodle vesmíru. 8 dílů uteče jak voda, nenudil jsem se ani sekundu, Daredevil s Jessicou rozhodně vládnou, Iron Fist je místy svým chováním na facku a Elektra je úžasná. Souboje tentokrát nejsou jenom ve tmě, což beru jako plus a choreogfaficky jsou na tom slušně, určitě lépe než v nedávném Iron Fistovi. Akce mohlo být trošku více, ale jinak nemám žádné výhrady. Teď už jen čekat na Punishera. 80% ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání :-/ Užívám si pomalé příběhy, ale zde byly první 2 díly neskutečně utahané. Pak se díl hádali, pak 2 díly přesvědčovali, následně následovalo trochu akce a vzpomínek a skončilo to nemastně neslaně. Iron Fist se pořád třepe a nikomu nedá zapravdu, má svojí a s nikým v ničem nikdy nesouhlasí... Vidět to 7 dílů v kuse je trochu o "hubu". Luke Cage to v pár scénách pozvedával, ale jakmile přišlo na "TO", nebyl schopný cokoli udělat, cokoli ovlivnit. Ze začátku do něj Iron Fist kope, mlátí, tomu to nic nedělá a ke konci ho skopne na zem i nějaký karate ninja X v obleku, který nemá žádné superschopnosti. Neskutečně ho nerfnuli... Jessica Jones se to tam snaží pozvedávat svými hláškami, ale viditelně jí to ve skupině lidí absolutně nesvědčí. V seriálu byla fantastická, vžili jsme se do jejího světa, obav, boje. Tady? Drzá černovláska, která si pořád na něco stěžuje a kibicuje. Matthew Murdock to jako jediný vše zachraňuje jak svými chvaty, tak i dialogy, přemýšlením a vedením... Libo se na něj koukat. Příběh celkově je nudný, bez žádné hrozby (nepomáhá, že VŠICHNI neustále tvrdí, jak je vše v prde*i a že je New York v ohrožení a přitom se NIC neděje, NIKDO neumírá, NIC nevybuchuje), když zrovna celej díl neplánují a nehádají se mezi sebou, tak potkají skupinku Ninjů, 5 minut se s nima mlátí, nikdo nemá ANI MODŘINU, ninjové vždy utečou a o díl dál NANOVO... A toto se opakuje až do úplného konce :-D Zdá se mi to hrozně levný. Všechno, co tam bylo, hlášky, příběh, bojové sekvence, všechno bylo takové nějaké levné, nudné, nezáživné. Co jsem si užil byl Matthew Murdock alias Dardevil a skoro všechny vedlejší postavy. Hlavně Foggy. O Black Sky se nebudu ani zmiňovat... Neskutečná nuda a neskutečné nechápačky. Jednou dovede kopnutím Luka Cage do bezvědomí, podruhé 10 minut kope a boxuje do Dardevilovi tváře, který nemá ani modřinu... Levné... Nudné... Nezáživné... Zklamání... 40 % ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem byl z kamery, nasvícení a střihu nadšenej v druhý třetině série, stejně tak jsem zklamanej z těhle tří disciplín v poslední epizodě. Tak strašně to společně s jednoduchým scénářem kazí celkový dojem z celé řady, až je mi z toho smutno. Jinak nesouhlasím, že se něco xy let budovalo - celé mi přijde, že se budoval jen Daredevil a Luke Cage a spol. se postavili až na základě jeho úspěchu. Logicky tak tedy The Defenders nechápu jako vyústění nějakýho xletýho budování televizního vesmíru, ale jako jakejsi bonus k Daredevilovi, na kterým Defenders beztak imho stojí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

byl jsem zvědavý,jak dopadne spojení výborného Daredevila,nadprůměrného Iron Fista a průměrných Luka Cage a Jessicy Jones a ačkoliv se dají defenders v pohodě odkoukat,dojmy jsou spíš smíšené.Jak už je zvykem,tak i tady se víc mluví,než aby se bojovalo,ale bohužel tentokrát jsou ty hovory o "Ruce" už celkem únavné a dost často nudí.Akce není úplně málo,ale nijak nevybočuje a třeba v solovém Daredevilovi byla o třídu víš.Asi ani pak nemá cenu se zaobírat tím jak je možn´é,že jak Luke Cage,tak Jessica mají sílu kterou jsou schopni prorazit zeď a nebo zahodit frajera deset metrů daleko,ale ve chvíli kdy mu dají pěstí se vlastně nic nestane.To vše doplněné Iron Fistem,který je tady na rozdíl od solovky na hranici snesitelnosti.Těch 8 dílů mi v tomhle případě přišlo akorát...60% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (11)

  • Týmové seskupení Defenders během let často měnilo své členy, ale poprvé se objevilo v roce 1971 v komiksovém sešitu "Marvel Feature #1". V tomto vydání byli členy i superhrdinové jako Doctor Strange nebo Hulk. (Bube1)
  • Defenders startují takzvanou fázi II., podobně jako je tomu u Avengers. (UncleMorty)

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Pavoučí univerzum na Amazonu?

Pavoučí univerzum na Amazonu?

08.09.2020

Studio Sony oznámilo nový seriál Silk, jenž by měl rozšířit hrané univerzum kolem postavy Spider-Mana. Seriál by pak navíc měl dorazit na streamovací službě od Amazonu, což by mohlo naznačovat, že… (více)

Reklama

Reklama