Reklama

Reklama

Captain Marvel

  • USA Captain Marvel (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Snímek Captain Marvel se odehrává v devadesátých letech dvacátého století a je tak zcela novým dobrodružstvím z dosud neviděného období filmového světa Marvel. Film sleduje příběh Carol Danversové, ze které stala jedna z nejmocnějších superhrdinek světa. Když Zemi zasáhne mezihvězdná válka mezi dvěma mimozemskými rasami, Danversová se ocitá s malou skupinou spojenců přímo v srdci konfliktu. (Falcon)

(více)

Diskuze

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

tomas.malo

To je malo. Pokud to chteji zensky vyhrat a podporit svoji vec, tak museji atakovat aspon 1,6. A pokud to ma zavanet az revoluci v kuchynich, tak by to nemelo skoncit pod 1,8. Kdyz to budou 2, tak se sam necham presit na zenskou !

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

tron

Goose je Flerken, v komiksech jich bylo myslím už jen nějakých 180, protože je kvůli jejich nebezpečnosti vyhubili.

na příspěvěk reagoval tron

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

bylo by fajn, kdyby si Prometheus přestal brát do huby Stana Leeho, bylo by to opravdu vhodné. Ať jde raději psát rasistické řeči na FB. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Ano přesně tak, byl lepší jen v USA ve světě ne ale to už nezmíní, no a kdyby náhodou byl film lepší celkové tak bude říkat že v nějaké zemi kde se BvS dařilo lépe je film lepší prostě kokot každým coulem

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Nějak zapomněl dodat že horší otvírák měl MoS o 37 mil, SSq o 20 mil, WW o 50 mil, Aq o 86 mil a Liga o 40 mil...takže rozdíl 13 milionů s BvS je fakt nepodstatný

na příspěvěk reagoval tomas.malo

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Bvs mělo lepší březnový otvírák o těch 13 milionů, ovšem to je všechno, následný propad byl 69,1 % a hodně to padalo což u Cpt Marvel nehrozí, navíc film nebyl pro Warner nijaký výdělečný a vlastně bylo pro studio zklamáním po stránce tržeb, což u Cpt Marvel nehrozí, navíc film stál 250 milionů bez reklamy takže i kdyby cpt Marvel trhla třeba o pár milionů méně celosvětově, tak pořád vydělá víc jelikož stála méně. Navíc těch 13 milionů není žádná výhra když vezmeš že jsou to tři největší ikony Dc s potenciálem dat miliardu a jen 13 méně je za nima méně známá nová ženská hrdinka

na příspěvěk reagoval tomas.malo

tron

tron (hodnocení, recenze)

Spoiler. Goose bol nejakej konkrétnej rasy v komiksoch? Je ich viac? Doteraz mi ich existencia unikala, priznám sa. A mám tomu chápať tak, že mačky ako také na zemi vlastne neexistujú resp. každá mačka je v skutočnosti tej istej rasy, ako Goose?

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

no, na obranu mohli použít alespon letectvo, dělostřelectvo...ale chápu, je pravda, že měli hrozně málo času na přípravu

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

AloeB

no ten rozpad hrdinů a Avengers měl vliv na další filmy, to nebylo tak samoúčelné, samozřejmě v předloze to má vliv na komiksy na několit let dopředu, ale i ted v IW nebyli Avengers pospolu prostě

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

AloeB

Však ho na ostřel měli, díky těm laser oštěpům, které měly větší firepower než nějaký primitivní kulomet. Ale je pravda, že za těch pár hodin, co měli na přípravu obrany, asi nestihli vymyslet nějakou pořádnou taktiku a Wakanda taky nemá téměř žádné zkušenosti s válkami (oproti zbytku světa, nijak se jim tam tedy nevyvíjela válečná strategie - protože nezažili WW1 ani WW2 atd.), takže to není tak nelogické. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Tady ještě dodám, že argument když máš vibranium, nepotřebuješ kulomety, je neskutečně debilní ;) Ono je za tu dobu vývoje mohlo napadnout že nezávisle na vlastněném materiálu je taktičtější mít nepřátele na ostřel než se vrhnout do přímého útoku jako se to stalo v IW ;) 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

O té Civil war, děj jsem "tak hejtrsky" zjednodušil, abych poukázal na absurdnost děje. Samozřejmě že si uvědomuju tyto faktory, ale v konečném důsledku jsou jen obalem k nadcházející rvačce ve které je Avengerům nějaká smlouva celkem ukradená. Rád bych to rozebral, ale je pozdě, nemám na to energii. Tudíž se neuražte že jsem tady nadával na vaše milované filmy a nezapomeňte připsat že je toto zbabělý útěk z diskuze.

A asi máte pravdu, neměl bych nadávat v diskuzích u filmů, které se mi hnusí. Ale pohled na reakce jejich ortodoxních fanoušků za to často stojí ;) :D 

na příspěvěk reagoval Ratemus

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ratemus

Další taktika hejtrů - dělat z čehokoliv, co mi nesedlo, ať je to jakákoliv maličkost, absolutní katastrofu. Kvůli které si film zaslouží odpad.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

AloeB

Sis asi nevšiml (protože zřejmě sleduješ filmy v polospánku), že ty oštěpy a štíty byly z vibrania, střílely lasery jak Goauldské zbraně v StarGate.. a tak. To byla na rychlo poskládaná obrana a když máš vibranium, nepotřebuješ kulomety. A ta země je schválně mix tradičního a hypermoderního, ale tak to nemusí sednout každému. I já s tím měl určité problémy (hlavně v Black Pantherovi). No ale to nedělá ze scénáře odpad, protože ten scénář byl stále výborně napsán a moc chyb neměl. 

na příspěvěk reagoval AloeB

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

o toho Hellboye se bojím, nebude to stejné jako Torova verze a to prostě bude pro hodně lidí špatné...zrovna Torův Hellboy taky není žádné veledílo

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

AloeB

pak už jen záleží, jak moc do filmu chceš rýpat a hledat tam tyhle chyby....protože to je potom přesně to jako s tím Pánem Prstenů, proč tam neletěli orli a nehodil to tam rovnou shora, proč rovnou neskul opět meč a nepoužil nemrtvé vojsko ze začátku...kdybych takhle měl rýpat do svých oblíbených filmů, tak se mi dle tvé logiky nelíbí nic

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Však taky nekoukám jen na superhrdinské filmy. A taky na ně koukám protože i tak mají spoustu skvělých kousků.

Však záleží na pojetí. I jednoduchá zábava může být výjimečná (Spiderman, Hellboy). Většina současných marvelovek však sází jen a pouze na svoji jednoduchost (Doctor Strange) a právě to je velké zklamání.

Ano, mezi kameňákem a IW je rozdíl, to nic nemění na tom, že to jsou špatné filmy. Jediný rozdíl. Jeden z těch filmů je plný sračkoidních keců a v druhém je tolik nelogičností až se člověk ptá, jak tvůrci přemýšleli. Do uvedení situace poukážu třeba na to, že pokud režisér pošle armádu hypermoderní utopistické země bojovat proti mimozemšťanům jen se srpy a oštěpy, asi to nemá zrovna v hlavě v pořádku a to že točí blockbuster jej neomlouvá ;) a takových kravin je tam tolik, že "příběh filmu pak nejde brát nijak vážně" ;) 

na příspěvěk reagoval Ratemus, TheDarKnig

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

AloeB

tak zrovna u DD těch 13 vůbec nevadí...u ostatních postav z Netflix/Marvelu je to skutečně až moc.....no hele, on ten důvod v CW nebyl jednoduchý, Hrdinové se nikomu nezodpovídali a operovali tam kde chtěli a za ztráty které za sebou nechávali nenesli žádnou zodpovědnost, neměli nad sebou dohled a o to v tom filmu přeci jde, o morální hodnoty, Tony chtěl mít nad sebou dohled a být pod vládou aby Avengers operovali jen tam, kde je pošle vláda a to pro Steva byly kleště, protože nechtěl být něčí loutka a v případě, že bude někde potřeba jeho pomoc tam nejet jen proto že si to vláda nepřeje...je pravda že v předloze je to mnohem více rozvinuto a registrace se týká absolutně všech, včetně padouchů a těch co mají schopnosti, takže ne jen Avengers (příklad: musel by to podepsat i DD nebo Spiderman či Panther) ale tak každý to vnímá jinak, ten konec byl jasný, prostě se Tonymu zatěmnilo když zjistil že člověk co stojí vedle něj mu zabil rodiče a navíc Capovi ano Buckymu celou dobu nevěřil, na můj vkus to zvládli dobře, já mám ovšem radši druhý dil Capa

Související novinky

Marvel je v problémech

Marvel je v problémech

02.11.2023

Marvel Studios pod hlavičkou Disney ještě před pár lety byly doslova Midasovou rukou a čeho se dotkly, to přineslo obří divácký úspěch a vyšší stovky milionů dolarů na tržbách z kin. To ovšem už… (více)

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Barbie má miliardu

Barbie má miliardu

07.08.2023

Ačkoliv Margot Robbie studiu Warner Bros., když pro projekt sháněla financování, slíbila, že Barbie může vydělat miliardu, sama tomu příliš nevěřila. Měla ale pravdu. Komedie na motivy ikonické… (více)

Reklama

Reklama