Reklama

Reklama

Aquaman a ztracené království

  • USA Aquaman and the Lost Kingdom (více)
Trailer 2

Poté, co se mu nepodařilo Aquamana (Jason Momoa) porazit poprvé, se Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II), stále poháněný potřebou pomstít smrt svého otce, nezastaví před ničím, aby Aquamana jednou provždy zničil. Tentokrát je Black Manta hrozivější než kdykoli předtím a vládne mocí bájného černého trojzubce, který uvolňuje prastarou a zlovolnou sílu. Aby ho Aquaman porazil, obrátí se na svého uvězněného bratra Orma (Patrick Wilson), bývalého krále Atlantidy, a uzavře s ním nepravděpodobné spojenectví. Společně musí odložit své rozdíly, aby ochránili své království a zachránili Aquamanovu rodinu i svět před nevratnou zkázou. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

st.ranger

Je to asi přesně takový vyjádření, jaký bych čekal od někoho, kdo v její pozici nechce přiznat vinu. Pravděpodobně to i napsali její právníci. Jestli nepřizná vinu kvůli tomu, že je chronická lhářka nebo prostě upřímně věří tomu, že je oběť, to ať si asi každý posoudí sám. Každopádně je zajímavý, že tam píše o "mountain of evidence", přitom důkazů je evidentně daleko víc proti ní než naopak.

na příspěvěk reagoval st.ranger, Clark_Cent

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Shakers

Bohužel Depp řekl že s Disney nechce spolupracovat ani za 100 milionů...ale uvidíme, člověk míní život mění 

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Ratemus

Škoda, že ho odstavili od Fantastic Beast. Mikkelsena mám rád, ale Depp ma viac bavil v úlohe Grindelwalda.

na příspěvěk reagoval Ratemus

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Ratemus

Schválně, zda nedojde k dalšímu odložení premiéry a zkrácení času Amber na plátně. Zatím pokaždé, alespoň v případě mužů, docházelo v případě obvinění k okamžitému odstranění bez ohledu na důkazy.

Rád bych naivně věřil, že výsledek soudu bude odstrašujícím příkladem pro podvodnice a dodá kuráž opravdu týraným ženám jednat hned a nečekat či v horším případě úplně mlčet.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

st.ranger

Samozřejmě teď bude období kdy prostě nepřizná vinu a bude dál házet špínu nejen na Deppa ale i na systém. Moc dobře ví že ji všichni nenávidí a teď si bude hrát na největší oběť...

na příspěvěk reagoval st.ranger

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

no a s novým vedením přichází i šance, že by třeba Depp mohl opět točit pro Warnery, tedy pro Discovery....pro Disney už nejspíš ne

na příspěvěk reagoval Shakers

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Ratemus

No, to se ještě uvidí. Ale minimálně se dá říct, že už teď tu byl jednoznačný zájem se jí zbavit. A ten se po tomhle nejspíš jen zintenzivní. Nedivil bych se ale, pokud s detaily se vyčká na rozhodnutí nové hlavy DC, kterou si jistě čerstvě jmenovaní ředitelé filmové divize Warnerů velmi brzy vyberou.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

to je dobře, Amber si už neškrtne, už takhle ve filmu bude méně než měla původně být :-D

na příspěvěk reagoval Clark_Cent

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

ramislav

Jako jo. Ambeřini právníci si to sice rozvrhli velmi chytře, ovšem v momentě, kdy ona sama při svém výslechu otevřela hubu, šla celá jejich obranná strategie do kopru. Teď už hádám, je to čistě o tom, aby někdo na Johnyho straně neudělal nějakou botu. Jinak by porota musela být šílená, či podmázlá aby jí ty její kecy uvěřili. Hlavně je prdel sledovat, jak ona PŘI KAŽDÉ JEDNÉ VĚTĚ směřuje svůj pohled právě na porotu. To je opravdu správně "creepy". 😂

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

ramislav

hlavně jak sundali tu její kámošku co sedí vedle ní, neměla tam ani být, podváděla s telefonem a nakonec musela vymrdat pryč natrvalo....drzost největšího kalibru

ramislav

ramislav (hodnocení, recenze)

Sledoval nekdo krizovy vyslech, kde Camille Vasquez-ová sundala Amber? :) To byla fakt sila. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

ramislav

Ono největší průser je samotná nátura toho aktuálního případu. Protože po všech těch dosavadních výpovědí se dá lehce zapomenout, že co momentálně se skutečně řeší, není to, kdo je tu v jaké míře oběť. Ale to, že Johny žaluje Heard za POMLUVU! 
Tudíž, tím pádem je tu teď úplně jedno, jestli ona je větší magor nebo ne. To, že ona trýznila jeho totiž není předmětem aktuálního případu. Předmětem případu je pouze a jen ta samotná pomluva. A to co Johny musí dokázat je, že Heard ve své dřívější výpovědi o tom, že on napadl jí, lhala. To je jediný aspekt který v aktuálním případě hraje zásadní roli. A bohužel, tenhle aspekt je nastaven naprosto nefér vůči Johnymu. Právníci Heard, totiž teď vůbec nemusí nijak vyvracovat, co doposud dosavadní výpovědi o Heard prokázali. Jim stačí pouze prokázat, že Johny jí napadl také a to byť jen jednou. A v tu chvíli je to pro Heard prostě "instant win". Ostatně i proto se momentálně narativ uchyluje ke hře o "vzájemném násilí". Co Johny nyní musí prokázat je, že on jí NIKDY NIJAK nezkřivil ani vlas. A upřímně, jaká je pravděpodobnost, že se mu to podaří? Ono je tak možná pravděpodobné, že to veřejné vysílání případu je spíš takový nouzový plán B, než cokoliv jiného.

na příspěvěk reagoval ramislav

ramislav

ramislav (hodnocení, recenze)

Ta zenska je psychicky narusena, na to nemusim byt ani študované doktor, abych to poznal :D Ale vcera... to byly hrozne hovna, co z ni lezly :D Chudak Johnny. No, kazdopadne mu fandim a drzim palce, at to vyhraje. Nejlepsi na tom celem je, ze si prosadil to, aby ten soud byl pristupny verejnosti. Takto aspon vsichni (nebo vetsina) vidi, jaka je to psychopatka :D

na příspěvěk reagoval Clark_Cent

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Film prezentoval nový trailer na CinemaConu. 
Z prezentovaných záběrů bylo ukázáno:
Nová království a postavy.
Black Manta s novými schopnostmi a armádou
Návrat Randalla Parka a Orna
Aquamanův nový stealth suit!

na příspěvěk reagoval Sigebert

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

Gadot a spol. v DC oficiálně skončili

10.10.2023

Po měsících mlžení a kontradikcí ze strany Jamese Gunna, nového lodivoda filmového DC univerza, server Variety konečně může potvrdit, že se hlavní herecké hvězdy Gal Gadot, Jason Momoa a Ezra Miller… (více)

Reklama

Reklama