Reklama

Reklama

Loki

(seriál)
  • USA Loki
Trailer 2
USA, (2021–2023), 10 h (Minutáž: 42–59 min)

Tvůrci:

Michael Waldron

Předloha:

Stan Lee (komiks), Larry Lieber (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Autumn Durald

Hrají:

Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw, Owen Wilson, Cailey Fleming, Michael Rose, Wunmi Mosaku, Sasha Lane, Eugene Cordero (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

V novém seriálu Loki od Marvel Studios odehrávajícím se po událostech filmu Avengers: Endgame se nechvalně proslulý bůh lsti a falše Loki vydává na dobrodružnou cestu prostorem a časem. (Disney+)

Recenze uživatele Textorix k tomuto seriálu (5)

Bídák Brad (2023) (S02E02) 

Absolútne nemám pochopenie pre hodnotenia 3* a menej. Toto je proste kinematograficky neprekonaný vrchol toho čo je seriálové MCU schopné nám dať, vážme si to. ()

1893 (2023) (S02E03) 

Asi najlepšie napísaná epizóda zo všetkých MCU seriálov vôbec. Tenzia medzi postavami a ich charakterový vývoj je tu úplne briliantný. Nestačí ma udivovať ako si tento seriál drží tak vysokú úroveň spracovanie po všetkých stránkach. PS: Prosím Disney nechajte si Majorsa za každú cenu, on si toho Kanga neskutočne dáva. ()

Srdce TVA (2023) (S02E04) 

Wow, just wow. Toto má väčšie grady než väčšina filmov. Je až neuveriteľné ako toto pôsobí ako finale serie a pritom mame pred sebou ešte ďalšie dva diely… pri Marvel serialoch sme pritom zvyknutí na opačný problém, že epizod je málo a všetko je narychlo. U Lokiho však tvorcovia zvladaju bravurne vyskladať komplexny a pútavy pribeh založený výlučne na postavach už po 4 dieloch. Ľudia čo sa tu opušťaju nad tym ako si to väčšina užívame, kým oni tomu dávajú 2-3* sú proste uplne delulu a nikdy im nebude nič dobré, je mi vas strašne ľuto vlastne :) ()

Věda/Fikce (2023) (S02E05) 

Nie je filler ako filler. Toto je správne urobená filler epizóda, ktorá rozvíja postavy a dáva im ešte väčšiu hlbku, pričom pekne pripravuje pôdu na finále, ktoré isto trafí klinec po hlavičke. Po scenaristickej stranke bezkonkurenčne najlepší seriál (možno aj projekt ako taký) od MCU. ()

Velké poslání (2023) (S02E06) 

Maga turbo epic emotivne poeticke zakončenie nie celej serie, ale celeho pribehu a characterovej cesty Lokiho. Teraz poviem niečo možno trufalé, ale Iron Man už nemá podľa mňa najlepší charakterový vývoj v MCU ale predbehol ho Loki. Tí ľudia čo aj po tomto majú potrebu viesť sa na vlne škodoradosti (napríklad z The Marvels) a hlásiť ako je po Endgame MCU mrtve, dajte si facku, lebo nie, nie je. Očividne to stále vedia keď naozaj chcú a dajú priestor naozaj talentovaným ľuďom. ()

Související novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (více)

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Reklama

Reklama