Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Na úvod chci říct, že Donutil je můj šálek kávy a považuji ho za jednoho z nejlepší bavičů, řečníků, herců všech dob. Cyklus 3+1 nebyl vyjímkou. V podstatě všechny ty jeho historky z různých Talk show (Na kus řeči), teď proměnil na plátno v 21. dílném cyklu. Pro mě, tak vznikla série vtipných scének, které hodnotím vysoko 75% ()

lada32 

všechny recenze uživatele

Půl roku se dívám na totální hovadiny s jedním a tí samým hercem.Donutil je výborný,ale nemá kousek soudnosti.Každou neděli,týden co týden.Už se to nedá vydržet.Ani se nedivím,že David vyhrál nej.zpěváka..Kavčí hory si osedlaly tvůrčí týmy,je jim jedno že stvořej ubohost.Hlavně,že to sype.Zlatí bakaláři..Co tak zkusit sakra točit herce.3x s tím i oním.Ne.Máme tady p.Donutila.Co jsem poslední dobou viděl skvělých seriálů.BIG C,MAD MEN,pro veřejn.TV jak stvořené.Asi na to nemaji prachy.Končím. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil je podľa môjho názoru nadmieru talentovaný herec, výborný rozprávač, ale len priemerný komik. Niekoľko epizód z tohto jeho projektu som mal možnosť zhliadnúť a vôbec to nebolo až také zlé. Svojim podaním mi to hodne pripomenulo starú reláciu, rovnako zloženú zo zábavných historiek zo života, - "Bakalári". Jednoduchá televízna produkcia, ktorá je určená nenáročnému, ale nie úplne konzumnému, divákovi. Matematicky by to malo byť: tri plus jedna rovná sa štyri. Ja túto rovnicu upravím, tak aby to bolo objektívne zhodnotené: tri mínus jedna rovná sa dve hviezdičky. ** ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak by tieto scenáristické skvosty zastrešoval ktokoľvek v ČR menej populárny, profláknutý, obľúbený ako je práve Donutil, tak by nikdy nemohli dosiahnuť realizáciu. Prostoduché príbehy, Donutil parodujúci sám seba, veľká nuda. Od určitého počtu rokov pred kamerou sa zrejme každý herec dostane do bodu, že je vycucaný a na základe oblbováku značky Popularita už len recykluje osvedčené grimasy, gesta. No a čo, že ten úškrn diváci videli už 1000 x, veď to majú radi, tak im ho dám po 1001-krát. Zbytočnosť. Odchod do TV dôchodku viac než na mieste. ()

honzic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviděl jsem všechny, ale docela se na to dobře kouká. Jsou to věci ze života a ty mám radši než vyumělovkované hollywoodské filmy, které jsou jen samé efekty a nesmrtelní hrdinové. Prostě žádný zázrak, ale příběhy, které něco řeknou. Nejsem žádný Donutilovský fanda, někdy mi leze krkem, ale v tomhle ho ještě snesu a kouknu se na to rád. ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

  • Díl "Houbaři" se natáčel na zámku Hrubá Skála, obci Kadeřavec, v Českém ráji a na vyhlídce U lvíčka. (M.B)
  • V povídce je použita stejná melodie, jakou můžeme slyšet v epizodě Hadí tanec (2005) seriálu Oběti (od r. 1999), když Vladimír kouká v televizi na erotickou scénu. (Nick321)

Reklama

Reklama