Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

henrykz 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil se nevnucuje a má příjemné vystupování. Je charismatický, působí sympaticky a své role umí zahrát. Tento pořad mám rád já i moje mamka. Přiznávám, že některé epizody jsou slabší (hoodně), ale jinak se jedná o vyrovnaný cyklus. Zpestřením jsou i různí herci a ne jako v Comebacku, kde tu vedlejší roli hraje vždy jeden herec. ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Miroslava Donutila, tak si tyto epizody o životě bude jistě užívat. Kdo pana Donutila nemusí, tak ať jde o dům dál. Tento cyklus epizodek se povedl - některé více, některé méně - a já se k nim v budoucnu budu velmi rád vracet. Sice bych přidal o něco více legrace, ale i tak si myslím, že se to povedlo velmi dobře. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cyklus televizních povídek, který má strašlivě kolísavou kvalitu. Kyvadlo kvality se ale povážlivě vychyluje směrem k nižšímu počtu hvězdiček mého hodnocení. I přes výborné herecké obsazení je vidět, že herci si na natáčení zřejmě jen narychlo odskakují a do svých rolí se nedokáží vcítit. Televizní rutina, která bohužel není příliš komediální. ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Na úvod chci říct, že Donutil je můj šálek kávy a považuji ho za jednoho z nejlepší bavičů, řečníků, herců všech dob. Cyklus 3+1 nebyl vyjímkou. V podstatě všechny ty jeho historky z různých Talk show (Na kus řeči), teď proměnil na plátno v 21. dílném cyklu. Pro mě, tak vznikla série vtipných scének, které hodnotím vysoko 75% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil nás neustále přesvědčuje o tom, čeho všeho je schopen. Má velký talent a dokazuje nám to ve svých povídkách.Je také velký vyprávěč. Poslouchat ho patří k velkým zážitkům. Když je obklopen dalšími výbornými herci, můžeme očekávat herecký koncert. Některé díly byly slabší a jiné výborné. Čtyři bodíky jsou za Doktora Pitbulla a jeho štěňata. Tak se totiž představil v povídce na téma škola. ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

  • Díl se natáčel ve Špindlerově Mlýně. (TomasSlach)
  • Díl Škola se natáčel v Brandýse nad Labem, na nádraží  Vlkovec, zdymadle Klecany, na koupališti Jureček v Říčanech. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama