Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Každý máme svoje vlastní pomyslné dno televizní zábavy. Tohle je to moje. Níž už není nic. P.S.: Pro ješitnost a sebelásku Miroslava Donutila by to chtělo nějaké hezké, nové, české slovo. To by mohl být jeho odkaz- výraz, který by poukazoval na to, že člověk, jenž je takto označován, by si ho nejraději strkal do vlastní řiti. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tento Donutilův pořad kdysi dávno provázel naše letní večery a já jsem se jako dítě docela bavil, přestože jsem poslání spousty povídek zjevně ani ještě nemohl pochopit. V Mirkově filmovém repertoáru se ale vedle Pelíšků jedná o jeden z mála výtvorů, kde ze sebe nedělá úplného tupce (viz Román pro muže). ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +tři příběhy, mnoho herců -mohla být lepší hudba/// Rád bych ohodnotil film samotný, v němž je každá ze tří povídek něčím zajímavá nebo vtipná. Bohužel se však musím trošku pozastavit nad něčím s čím jsem se na ČSFD ještě nesetkal. Nevím jistě jestli tento triptych nemá více pokračování, ale já jsem viděl tří úplně jiné povídky s jinými herci, než jaké uvádíte v profilu tohoto snímku. První z nich se jmenovala Šerif (70%) a v ve vedlejších rolích byly: Libuše Šafránková, Jaromír Dulava, Svatopluk Skopal a další. V Druhé povídce s názvem Armando (60%) hrála Simona Stašová, Otmar Brancuzský, Jaroslava Obermaierová a Vlastimil Zavřel. A v poslední povídce Kapitán (80%) se objevili Jana Švandová, Eva Holubova, Miroslav Vladyka, Jakub Prachař a další. Pro zajímavost se všechny příběhy točily kolem sázek. Teď mi ale řekněte kde je zakopán pes? No každopádně jsem se docela bavil a přikloním se ke 4*. Další viděné povídky: Paternita (75%), Stella (70%), Majordomus (65%), Hajzlík (80%), Výlet (65%), Reparát (70%), Dárce (60%), Duet (85%), Infarkt (75%)./// Celkem 70%/// ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Musím přidat v hodnocení. Možná jde o průměrnou zábavu stylu bakalářů, ale mě to přijde jako skvělá zábava na televizní večer, zejména teď přes léto. Miroslav Donutil je opravdu jeden z našich nejlepších herců a hlavně vypravěčů, který ví, co si může dovolit. Příběhy jsou někdy sice trochu nudné, ale celkově si drží vysokou úroveň televizních povídek. Někteří herci mě navíc hodně potěšili (Zedníček, Němec, Postlerová, ...). ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Na úvod chci říct, že Donutil je můj šálek kávy a považuji ho za jednoho z nejlepší bavičů, řečníků, herců všech dob. Cyklus 3+1 nebyl vyjímkou. V podstatě všechny ty jeho historky z různých Talk show (Na kus řeči), teď proměnil na plátno v 21. dílném cyklu. Pro mě, tak vznikla série vtipných scének, které hodnotím vysoko 75% ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

Reklama

Reklama