Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

mira007 

všechny recenze uživatele

Story alá legendární Bakaláři. Donutil je famózní, ikdyž ty motivy se opakují a on také a celé to je spíš pro starší generaci, která ty Bakaláře opravdu pamatuje. Některé díly jsou doslova nudné, ale Donutil je prostě pan herec a ve své kategorii asi snad i nejlepší v republice, takže ty hvězdy jsou za něj. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Škoda, že si Mirda vydobyl přízeň mas na dvou příhodách s Frantou Kocourkem... Teď už nemá co vyprávět a tak musí skoro každý den strašit v televizi jako veřejnoprávní bubák.... "Nezlob, Mařenko, nebo ti pustíme Donutila...." Scénáře k sérii 3+1 pravděpodobně někomu vypadly přímo z příslušného otvoru, vytrousil je za chůze nohavicí a Mireček Donutil s panem režisérem to pak rozšlapali po chodníku. Nečekal jsem, že sada civilních příběhů "ze života" může být až taková ubohá bezzubá splácanina, bez jiskry nebo snad nedej bože nápadu. Celá kocenpce, jak jsem pochopil, spočívá v tom, že je tam Donutil a ...N-Ě-C-O... hraje. Přičemž pravidelně střídá polohu: arogantní nádiva, naivní blbeček a protřelý lišák. Jeho zázračné herecké kreace stihnou svou repetitivností nudit už v rámci jednoho dílu. ()

Reklama

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je, přátelé, ČISTÝ odpad! Mám Miroslava Donutila celkem rád, zahrál už spoustu skvělých rolí a i jako vyprávěč je vtipný. Ale co mělo být tohle, to fakt nechápu. Viděl jsem 19. epizodu, všechny tři povídky, a zůstal jsem v němém úžasu. Scénář NAPROSTO stupidní, herecké výkony otřesné (a to včetně Donutila), a hrozná kamera. Myslel jsem že koukám na amatéřinu nějakých ochotníků. Nikdy více. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Donutil je rozhodně skvělý herec, ale vzhledem k té rozmanitosti hereckých poloh se bohužel občas stane, že mu nějaká role nesedne, a humorem jsou některé povídky také občas mimo. Ale jinak koukatelné a v dobách současné televizní nudy doporučuji, přece jen, moc na výběr toho není. "A to je, jak řekl pan Vichnar, trojitý odpíchnutý rittberger." ()

honzic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviděl jsem všechny, ale docela se na to dobře kouká. Jsou to věci ze života a ty mám radši než vyumělovkované hollywoodské filmy, které jsou jen samé efekty a nesmrtelní hrdinové. Prostě žádný zázrak, ale příběhy, které něco řeknou. Nejsem žádný Donutilovský fanda, někdy mi leze krkem, ale v tomhle ho ještě snesu a kouknu se na to rád. ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

  • V povídce je použita stejná melodie, jakou můžeme slyšet v epizodě Hadí tanec (2005) seriálu Oběti (od r. 1999), když Vladimír kouká v televizi na erotickou scénu. (Nick321)
  • Díl Hory se natáčel ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama