Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

topi odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle rádoby bakalářská zábava patří na televizní obrazovku Barrandova, Primy nebo Novy. Trapný, ubohý a hlavně bez humoru! A to má být komedie. Donutil od roku 2000 nic pořádnýho nenatočil a touhle žumpou se propadl mezi hereckou elitu srovnatelnou s nekonečnými seriály typu Ordinace, Redakce nebo filmy jako Babovřesky a podobnými žluklostmi. A takový to dříve býval charakterní a sympatický herec. Dávno tomu pryč, penízky zašustily, hodnota osobnosti byla vyměněna za směšnou loutku, které se ale normální člověk smát vůbec nemůže. Spíše naopak. U něj mě to ale opravdu mrzí... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak by tieto scenáristické skvosty zastrešoval ktokoľvek v ČR menej populárny, profláknutý, obľúbený ako je práve Donutil, tak by nikdy nemohli dosiahnuť realizáciu. Prostoduché príbehy, Donutil parodujúci sám seba, veľká nuda. Od určitého počtu rokov pred kamerou sa zrejme každý herec dostane do bodu, že je vycucaný a na základe oblbováku značky Popularita už len recykluje osvedčené grimasy, gesta. No a čo, že ten úškrn diváci videli už 1000 x, veď to majú radi, tak im ho dám po 1001-krát. Zbytočnosť. Odchod do TV dôchodku viac než na mieste. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Úroveň jednotlivých povídek je značně nevyrovnaná. Některé jsou velmi dobré, jiné průměrné, mnohým chybí pointa nebo větší pointa, některé jsou strašné. Donutil jen dokazuje, že je hercem jednoho výrazu, a když má zahrát něco mimo svůj rank, je na něm vidět ono technické herectví, kdy se úporně snaží vypadat, že hraje, ale současně nevypadat trapně. V podstatě souhlas s komentářem eileen. ()

eileen 

všechny recenze uživatele

Většina povídek je naprosto strašná, až trapná a z velké části proto, že v hl. roli hraje M. Donutil. Naprosto nechápu, kdo co na něm vidí, vtipný není, hrát neumí (podle mého mu sedí pouze role podobného ražení jako v Pelíškách), co se týče jeho práce v dabingu, to raději pomlčím. Jeho úspěch tkví dle mého v tom, že převyprávěl národu pár zážitků s Frantou Kocourkem a už skoro 20 let "perlí" v ND jako Trufaldino, ale to jsem malinko odbočila. Jednoduše, na pár těch povídek by se možná i dalo koukat, ale výkon hl. představitele často strhne i celkem kvalitní televizní scénář úplně do háje. Dost bylo Donutila!!! ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

Chápu, že natočit celkem 63 povídek, kde hlavní roli vytvoří jeden herec, dá zabrat. Kvalita je pak nemilosrdně převálcovaná kvantitou. Z tohoto množství bylo dobrých cca 10 povídek (patří k nim např. povídky na téma hypochondři), ostatní byly jen slabým průměrem. Naprosto kýčovité byly ale poslední povídky na téma dovolená (Parohy na kole, Ruty šuty Arizona, a Řecko není všechno). Poslední jmenovaná byla obzvlášť šílená. Ale asi to byl záměr, aby divák mohl po těch x- týdnech, co se povídky "3 plus 1 s M. Donutilem" staly páteří úterního vysílání veřejnoprávní televize, vydechnout a říci si: "..Konečně je tady konec... " ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

  • Když jede Daněk (Miroslav Donutil) s ženichem jeho dcery Radoslavem (Miloslav Tichý) poprvé ráno na ryby, veze si v batohu jeden teleskopický prut. U vody ovšem chytá na dva skládací pruty. (rakovnik)
  • Díl se natáčel ve Špindlerově Mlýně. (TomasSlach)
  • Díl se natáčel ve Špindlerově Mlýně. (TomasSlach)

Reklama

Reklama