Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typický Sheenův humor který mu jde nejlépe, sexistický, černý a bez servítek.Takové pokračování dva a půl chlapa bez jednoho a půl chlapa.Scénář vtipný a nápaditý, zajímavé postavy a super hlášky, svým způsobem je to ještě zábavnější než-li Two and Half Men, škoda že se nakonec z původních 100 zamýšlených dílů natočilo pouze deset, Charlie neber ty drogy kurva, mohl si tímhle poslat kačera a ty sráče do prdele, kam bez tebe patří. 80%. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Mně se Dva a půl chlapa líbilo, Sheen mi přijde vtipnej, jen jsem si místama říkal, že by mohl být v humoru o kousek tvrdší. A to je myslím ideální nastavení pro koukání na Anger Management. Co bylo občas v TaHM jen naznačený, to je tady rozvedené jako normální téma, některá - třeba vtipy na barevné a na homosexuály - přibyly nově. Charlie je v zásadě pořád Charlie, to znamená děvkař, alkáč a požitkář, co si řeší traumátka z rodiny. K tomu se přidává exmanželka, terapeutka/FwB a set postaviček z civilní skupiny a občas i z vězeňské. V druhé sérii je víc vidět soused a taky Charlieho otec Martin, kterého hraje Charlieho otec Martin. Vzhledem k tomu, že se tu objevila i bývalá Sheenova manželka Denise Richards (trošku oplastikovaná, ale ze střední vzdálenosti stále poměrně atraktivní), jen čekám, kdy se přidá i Charlieho bratr Emilio Estevez. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: rozumný příslib zábavy s Charliem, ale musí se to ještě trochu rozjet a dát prostor vedlejším postavám. # A 2. díl splnil mé představy. Stačilo si ho pustit s anglickými titulky, přece jen se stíhají o něco snáz. # Po 9. dílech: jen dodám, že jeho exmanželka Shawnee Smith je parádní seriálová herečka. # S01E10 – zatím nejlepší díl. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Úvodná scénka seriálu geniálna. A aj prvá séria vcelku vydarená a na 4* by mi zrejme vyšla. No v druhej (90 epizódnej !!!) sérii sa vtipy začali opakovať a Charliemu chýbali výrazné vedľajšie postavy Alana,Jakea,Berty,Evelyn,Rose,Herba,Judith a ďalších aby seriál fungoval lepšie. No a samozrejme tiež kreatívnejší scenáristi. Charlie to tak ako som už písal ťahal čo to šlo a minimálne potvrdil, že to v sebe stále má a že keby nerobí chujoviny, tak stále mohol byť najlepšie plateným seriálovým hercom na svete. Miesto tohto Kurzu sebaovládania, mal Charlie Kurz sebaovládania naozaj podstúpiť a dočkali by sme sa miesto ľahko nadpriemerného sitkomu s pár vydarenými gagmi a hláškami plnohodnotných ďalších pár sérií najlepšieho komediálneho sitkomu všetkých čias.  60% ()

J-o-k-e-r 

všechny recenze uživatele

Jako vsuvka než začnou masivně očekávané pokračování všech možných seriálů - ideální. Charlie je pořád ten stejný Charlie jak ho známe z Dva a půl chlapa, i samotný styl seriálu svého staršího bratříčka hodně připomíná. Kvalit ale nedosahuje. Jedná se převážně o One man show Ch. Sheena, který opravdu na place exceluje, bohužel zde chybí někdo jako Alan, vedlejší postavy zde zkrátka nejsou až tak výrazné. I když vtipné jsou (členové na sezení především). S. Blair je tu z mého hlediska převážně na okrasu :), což mi problémy opravdu nedělalo, spíše mi tam trochu vadila představitelka Charlieho ex. Ale určitě spokojenost, 10 dílů jsem zhltl za pár dní. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Sheena hraje jeho skutečný otec Martin Sheen, stejně jako ve filmu Wall street (1987). (ČSFD)
  • V prvních 15 vteřinách prvního dílu říká postava Charlieho Sheena, že ho nemohou vyhodit a že když ho nahradí tím druhým chlápkem, bude to uplně jiné. Rčení je odkazem na jeho vyhazov ze seriálu Dva a půl chlapa (od r. 2003) a nahrazení jeho samého Ashtonem Kutcherem. (S.W.A.T)

Reklama

Reklama