Reklama

Reklama

Stoupenci zla

(seriál)
  • USA The Following (více)
Trailer 12
Mysteriózní / Krimi / Drama / Thriller
USA, (2013–2015), 33 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Kevin Bacon, James Purefoy, Natalie Zea, Shawn Ashmore, Valorie Curry, Nico Tortorella, Annie Parisse, Connie Nielsen, Sam Underwood, Kyle Catlett (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(45)

Pověstný sériový vrah Joe Carroll (James Purefoy) unikne z cely smrti a znovu se pustí do zabíjení. FBI osloví bývalého agenta Ryana Hardyho (držitel Zlatého globu® Kevin Bacon), který Carrolla před devíti lety zadržel. Zjizvený veterán ve spolupráci se zvláštní agentkou Debrou Parker a ostrým hochem Mikem Westonem zjistí, že Carroll vybudoval dokonalou síť svých oddaných stoupenců. Ti se mohou objevit kdykoli kdekoli a uskutečnit plány svého ďábelského vůdce. Zatímco Carroll pomalu utahuje smyčku kolem Hardyho bývalé ženy, syna a dokonce i agenta samého, Hardy se snaží ochránit nevinné, odolat své Nemesis a rozbít chorobný kult sériového vraha. První série hrůzostrašného seriálu Kevina Williamsona (Vřískot, Upíří deníky) přináší 15 fascinujících epizod – nikdy je nesledujte o samotě! 
(Magic Box)

(více)

Diskuze

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

Beckett51

Při vší skromnosti, je to přesně tak, jak jsi slova moudře nakladl, nicméně hůl nad tebou ještě nelámu a kdo ví, třeba jednou zažiješ tu čistou radost z toho, že tě svým všeobsahujícím mozkovým lalokem oblažím.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

Beckett51

Nezlob se, ale musím striktně trvat na svém požadavku, nemohu si dovolit ztratit, díky své benevolenci, svůj odborný kredit a ty tak přijdeš o jednu z mých mnoha perel :).

na příspěvěk reagoval Beckett51

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

Přestaňte tady tokat, zoufalci :) a bavme se konstruktivně...ehmmm...potřebuji hlubokomyslný impuls od někoho na úrovni, aspoň na úrovni 3. Já čekám...

na příspěvěk reagoval Beckett51

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

(sakra a chybí mi tam "o" ve slově "alespoň", ale mazat to nebudu, zůstala by tu po mně velká prázdná díra)

na příspěvěk reagoval Beckett51

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Došla mi s těmi nevzdělanci trpělivost, tak holt alespň základní charakteristika žánru, do kterého spadá The Following.


Psychologický thriller je jeden z filmových žánrů. Obsahem psychologického thrilleru jsou prvky psychologického filmu a thrilleru — téma pojednávající o lidských chováních, tělesných prožívání a duševních procesech kombinující se s napětím. 

na příspěvěk reagoval NightPorter

Příspěvek byl smazán administrátorem.

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Peytl

Co jsem ti říkala? Když někdo nemá ani kloudný argument, vůbec nepochopil o čem ten seriál vlastně je, nemá cenu se s ním bavit, protože podobná diskuze vůbec nikam nevede. :-) Nehledě na to, že tady fakt asi lidi čekají úplně jiný žánr, než jakým Following je. A když se někdo neorientuje ani v základních věcech, jako je filmový/seriálový žánr, už dopředu je jakákoli diskuze s ním předurčena k záhubě. :D

na příspěvěk reagoval Clear

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Presne. Ja dokonce cekal vetsi pecku nez Homeland, hlavne kvuli Baconovi, o to vetsi je rozcarovani. Holt velky herci este nedelaj serial, staci hrstka mensich a hlavne vypointovanejsi scenare, jako u toho Homelandu. Tam mi prisel snad kazdej dil supr. Ale jak rikam, zatim to sou 3 dily, da se doufat, ze se to zlepsi, nicmene zatim to vypada fakt na to, ze v kazdym dile bude chytat nakyho novyho maniaka z toho kultu a bude se to dal snazit hrat na Seven svoji atmoskou a radoby brutalitou. Uvidime.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

ruku na srdce, každý čekal pecku ve stylu Person of interest nebo Homeland...ale to jsou spíše vyjímky...seriál si hodně hraje ale má hluchá místa, jde o to jestli se poučí a pujde to trochu jiným směrem nebo to bude každoepizodní mučení Bacona, než ho chytne rapl a někoho zapíchne :D...což je cílem Carolla....

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

tak to je dobre. jeste si ho tu hoooodne uzijes. pak na to jednou muzes vzpominat se sklenkou brendy, az se budes po nedelich nudit.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

proc? tim, ze se mi to nelibi? jako priznavam, cekal sem od toho daleko, predaleko vic. je to podobny zklamani, jako druha sezona boardwalk empire, na kerou sem se po prvni tesil podobne.

na příspěvěk reagoval Peytl

Reklama

Reklama