Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novomanželia Cory (Robin Dunne) a Sarah (Katharine Isabelle) Morganovci vezmú Corryho sedemročného syna Liama (Peter DaCunha) ​​na vidiek, aby spolu strávili istý čas spolu a posilnili nové rodinné väzby. Keď vysvitne, že Liam podľa všetkého utiekol, psychické napätie manželského páru sa postupne mení na pocit neutíchajúcej hrôzy. Obidvaja totiž musia čeliť sadistickej rodine, skrývajúcej sa vo vidieckom dome po celý čas, ktorá praktizuje akýsi zvrátený kult. Ešte horšie však je, že práve oni sú zodpovední za Liamovo zmiznutie. (Incantator)

(více)

Recenze (57)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Corry je mladý vdovec, ktorý sa spolu so synom Liamom a jeho novou priateľkou Sarah nasťahuje do staršieho rodinného domu, ďaleko od ruchu veľkomesta. Po smrti manželky by veľmi rád začal žiť od začiatku, v úplnej, šťastnej rodine. Počiatočná Sárina zlá predtucha z nového prostredia sa napĺňa takmer okamžite. Hneď v prvú noc sa budú musieť postaviť nečakanému problému. Obrovská škoda, že keď konečne prišlo na lámanie "chleba", nastal strih, a tak efekt šoku z gore, vymizol do zatratenia. Mohla to byť riadna "hixplo" pecka! Každopádne musím uznať, že "Tormant" má vďaka krátkej stopáži veľmi rýchly spád, takže takmer stále sa je načo pozerať. Napriek tomu, že je snímok pomerne atmosferický, na "The Strangers" sa z môjho pohľadu nechytá. Po dlhej dobe celkom slušný horor, ktorý potešil a nebol stratou času - 65%. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jako pokus o home invasion je toto "Dobřenedelání" jakš takš alright, ale....i bez ohledu na očividnou čórku z The Strangers, do kterých je pro jistotu berličkoidně nastrčený nejprotivnější dětský xicht (Peter DaCunha), jaký jsem za poslední dobu viděl, se mi vůbec nechce jít ani na ten průměr, protože jedna, dva, tři,.....a tak dále do minulosti. A asi bych moc křivdil Očistě, kdybych tohle ohodnotil lépe. Klidně se na to podívejte, ale já jsem asi přežraný nebo co.....50% a 3* se skřípáním zubů. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Další zástupce v mým oblíbeným subžánru 'Home Invasion', sice v porovnání s takovými The Collector anebo Home Sweet Home je jak chudý příbuzný, ale zaujmout rozhodně dokáže, pro mě určitě lepší než profláklejší You're Next. Protože i když se jede podle přesně zaběhnutých pravidel, tak vycukat tyhle cápci s maskami plyšových zvířátek dokážou pořádně a ani k tomu nepotřebují hektolitry krve (i když o trošičku víc krvičky by to sneslo :-). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou se vážně roztrhl pytel s filmy označenými jako „Home invasion“ a jen málokterý z nich mě dokáže zaujmout něčím novým. Tento film však mezi ně bohužel nepatří. Kanaďané se drželi zuby nehty osvědčené šablony a jediné co jim můžu přičíst k dobru, byla docela krátká stopáž. Kromě úvodního masakru totiž přichází dost nezáživná půlhodina, za kterou by si Jordan Barker zasloužil nafackovat. Tedy především dvojice scénáristů. Nezáživné dialogy a ještě topornější herecké výkony všech zúčastněných mě začali pěkně nudit a jediné co alespoň trošku zaujalo, byla scéna ze sprchy. Teprve s příchodem noci se zlepšila i atmosféra, ale i tak se žádná nervy drásající podívaná nekonala. Očekávání bylo mnohem větší, než mi nakonec tahle hodně průměrná podívaná byla schopná nabídnout. Postavy se chovaly opět debilně, dělaly zase ty samé chyby a špatná rozhodnutí jako v jiných filmech a psychopati jaksi vyměkli již po úvodních mordech. Jako by všechnu představivost již vyčerpali, nebo všechen rozpočet padl na honorář Katharine Isabelle. Ta jediná si zaslouží přísnější měřítko, ale i tak se mi zdá, že poslední dobou z nouze přijímá dost podřadné role (na její talent). Musel jsem tak spokojit alespoň s psychologickou stránkou prostřední části, která zas až tak špatná nebyla. Přece jenom se jim podařilo vyždímat alespoň trochu toho napětí.50% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další Home Invasion kterých je teď jako sraček.Když už se dobrovolně dívám na tenhle typ filmů, chci vidět prostě pořádný killovačky a je mi uprdele jak to zní úchylně.Na začátku když se použijou nůžky na křoví a bassebolová pálka, vidíte jen cákance krve, tvl tak snad točim tyhle filmy abych se vyřádil a né abych se v těhle mrdkách, kde vraždí parta křupanů (ano, jak originální) pokoušel vykouzlit díky schovkám s divákem atmosféru, na to musíte být dobrý režisér a to Jordan Baker není.Celý to bylo nudný jako prase a těch pět scén co ušlo to nijak nezachrání, jednu hvězdičku můžu dát za úžasný kozičky Katharine Isabelle a druhou za to, že vypadá ve 32. letech na dvacet.Konec opět pokus o nějaký zvraty, kterej mě zase akorát tak nasral, když už to končí dobře, má to skončit dobře, nebo když už to končí blbě, má to skončit blbě, tyhle pokusy o něco mezi mě skoro vždycky iritujou.A kdo si film pustí kvůli McHattiemu jako já, bude čumět, až řekne dvě věty a uhoří v autě.Podprůměrný dvd céčko.45%. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama