Reklama

Reklama

Sestra

  • USA The Nun (více)
Trailer 1

Démonická řádová sestra z hororu V zajetí démonů 2 se vrací, aby šířila zlo ze záhadného kláštera v Rumunsku, ve kterém řád jeptišek ukrývá děsivé tajemství. Nejtemnější kapitolu ze světa filmu V zajetí démonů Vám přináší legendární James Wan, filmový tvůrce, který stojí za touto úspěšnou filmovou sérií. (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (612)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ze světa Conjuringu je to po první Anabelle druhý nejslabší přírůstek. Proč? Tak nějak se zde opakuje vše, na co jsme zvyklí a tak jsme svědky klíšovitých okamžiků, které jako by režisér bral z nějaké knihy typu: JAK USPOKOJIT KOMERČNÍHO DIVÁKA PRO AMATÉRY. Každopádně film není úplně špatný, jen nabízí přesně to, co musí a nic navíc. Po dvou Conjuning filmech a Annabellách bych čekal větší rozhled a trošku inovace. Malá Farmiga je věrohodná i sympatická a Valak je vlastně dost nepříjemný. Přesto jsem však odcházel z kina s pachutí celkem promarněného potenciálu. Zklamaný nejsem, ale přál bych si být trošku překvapen. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Lepší tři hvězdy. Atmosféricky, vizuálně a hudebně je to fakt super. Nicméně obsahově to dosti uvadá a ikdyž je tam spousta blbostí, který se nakonec nějak scénáristicky vyřeší, zůstává pocit průměrnosti a jakýhosi pomyslnýho povzdychnutí nad tím, že tak zajímavej démonskej origin pojali takhle vlažně a nedali mu větší péči. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

A komu tím prospějete, co? Druhé straně? Hele, takhle. I sebevětší kudlankoid a fráterův felátor by ucukl, když na něj hned po vlezu do klášterních vrat něco podobného místní abatyši bubne, a vzal roha. Tahle dvojka vykropenců se však chová asi stejně logicky, jako slepec s koncovkou hole zastrčenou v kyblíku. A ne, že by neměli po kokot šancí sebrat si svých pět švestek plus vesnického idiota a drandit dom. Ale to oni ne. Sice kvičejí co minutu, ale jinak se jedná o naprosté nebojsy. A i jinak to je vcelku slabota. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(40%) Další filmová část ze světa CONJURING. No, ještě, že jsem na to nešel do kina. Tušil jsem, že už to nebude ono. Já tyhle duchařiny mám rád, ale v poslední dobou se jich točí až až. Asi se tvůrci moc snaží navázat na Jamese Wana, který je opravdovým mistrem těhle novodobých hororů. Jako neříkám, tento The Nun má v podstatě vše, jenže nic z toho moc nefunguje. Lekačky mě moc nevyděsí, atmosféra je mizivá. Furt se tam něco děje, technicky je to zvládnuté dobře, ale žádná sláva. Furt tam postavy pobíhají z bodu A do bodu B. Občas je vystraší ta přiblbá zlá sestra a příběhově mě to taky nijak neoslnilo. Takže standartní podprůměr. Nebavilo mě to moc, bohužel. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Trochu hororové sklamanie. Viac ma vystrašil aj pavúk, ktorého som počas filmu zbadal v rohu. Ľakačky len priemerné, paradoxne ma najviac bavila tá stredoveká hudba, akoby od skupiny Era. Prostredie bolo tiež vybraté znamenite. Ale keď už tieseň v Rumunsku, potom radšej toho Draculu. Mníška nie je strašidelná. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (22)

  • SPZ nákladního vozu, na něhož Otec Burke (Demián Bichir) omylem položí svá zavazadla, obsahuje i jméno démona „Valak“. (efenberger)
  • Jeptiška je již druhou postavu z V zajetí démonů (2013), které se dostalo vlastního spin-offu po panence Annabelle, ta měla i pokračování. Zároveň se jeptiška v sérii objevuje již po třetí celkově, vidět jste ji mohli i v Annabelle: Zrození zla (2017). (hansel97)
  • Natáčelo se kompletně v Rumunsku od 3. května do 24. června 2017, a to na hradech Segešvár a Hunedoara, v Bukurešti jako takové a v zdejším parlamentu, dále pak v bukurešťských Castel Film Studios. (hansel97)

Související novinky

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno