Reklama

Reklama

Sestra

  • USA The Nun (více)
Trailer 1

Démonická řádová sestra z hororu V zajetí démonů 2 se vrací, aby šířila zlo ze záhadného kláštera v Rumunsku, ve kterém řád jeptišek ukrývá děsivé tajemství. Nejtemnější kapitolu ze světa filmu V zajetí démonů Vám přináší legendární James Wan, filmový tvůrce, který stojí za touto úspěšnou filmovou sérií. (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (612)

Fr 

všechny recenze uživatele

„JE TADY NĚJAKÁ MOCNÁ ZLÁ BYTOST“… /// No tak určitě… baví mě ten příběh, protože církev a starý budovy maj co nabídnout. Navíc se tady snažej i trošku strašit a všechno je tak nějak hezky nasvícený,,, Nadstandartní duchařina, která neprudí ani nezdržuje, ale vyprávět vo tom vnoučatům nebudu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často se ptám, kde si se vzal „Valaku?“ 2.) Ségra se chce vypravit na misi do Rumunska. 3.) Thx za titule „Sarinka a UniCorn“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Od tohoto spin-offi V zajetí démonů se asi ani moc čekat nedalo. Podíváme se do Rumunska v roce 1952, kde leží prokletý klášter. Dějí se tam záhadné věci a po sebevraždě jedné ze sester je zde poslán Vatikánem kněz. Společně s mladou novickou mají přijít záhadě na kloub. Pak už nás čeká jenom hromada slabých lekaček a démonů. Vysvětluje to sice pár věcí z toho světa, ale vlastní film to asi nepotřebovalo. Od Křivého muže taky nic nečekám. "Nechť tě pohltí peklo!" ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Žiarlivý manžel alebo naštvaný otec?“ Napojenie na univerzum V zajatí démonov neriešim, hoci som všetky filmy videl a na konci je napojenie až nečakane priamočiare. Bavilo ma to. Bavil ma Damián Bichir (Votrelec: Covenant, Za lepší život, Osem hrozných), bavila ma Taissa Farmiga z American Horror Story, bavil ma „Frenči“ a atmosféra s výpravou boli super: prastarý prekliaty rumunský kláštor, cintorín, hlboké (a samozrejme temné) lesy, všetko super. Scenár priemerný, plný klišé, ale to ma netrápilo. K tomu plno dobrých momentov (had, zvončeky na hroboch...). Vlastne som až prekvapený, ako sa mi to páčilo. Ale tak jasné, na 4* to asi nemá. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ježíši Kriste, Matko představená, to byla ale píčovina !! Čekal jsem nudnou sračku, dostal jsem nudnou sračku, patří mi to. Celou dobu jsem se smál a chytal za hlavu. Tohle nesahá filmu The Conjuring ani po kotníky. Přesně ten typ hororu, pro nehororové fanoušky, dívající se pouze na romantické filmy, jo - těm pak přijde SESTRA, jako ultra mega Horor. Hvězda pouze za úvodní a finální scénu, která ale stejně patřila k  The Conjuring. Viděno pouze z povinnosti. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Trojka s přimhouřenýma očima. Scénář psal snad opravdu automatický hororový generátor, divím se, že si Warneři své temné universum neošéfujou po téhle stránce lépe. Ale konzumentům to asi stačí, no. Nejvíc mě na Sestře vyděsilo, že stejný člověk je podepsaný i pod scénářem druhé částí To. U něj se snad bude snažit víc. Pokud u Sestry stojí něco za pochvalu, tak výběr lokace a celkově prostředí starého hradu (vylepšený rumunský hrad Hunedoara). Ty staré chodby, sklepení, kaple a hřbitovy, to prostě atmosféricky působí, ne že ne. Bohužel tvůrci z toho svými schopnostmi nevytěžili nic moc navíc. Což mě celkem překvapilo, protože Hardyho předchozí The Hallow bylo boží. Je to celé takové nemastné, neslané, děj nezaháčkuje (ono to ani moc děj nemá - postavy přijedou, pak se nějakej čas jen tak potloukaj a motaj v kruhu, pak jedna z postav doslovně vysvětlí, co se děje, následuje naháněná se zlou jeptiškou a je konec), postavy jsou nezajímavé, lekačky pro děcka. V roce, kdy jsme se dočkali už poměrně nadstandardního množství povedených hororů různých subžánrů, musí tenhle mainstreamek nutně prošumět. Pro povedenou poctu starým Hammerovkám sáhněte radši po Léku na život či Ženě v černém. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (22)

  • Filmári spotrebovali na hábity mníšok toľko čiernej tkaniny, že rumunská továreň, ktorá ju vyrábala, minula všetky svoje zásoby. (krasomama)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. září 2018 na MOTELX – Lisabonském mezinárodním hororovém FF. (Varan)
  • Film se odehrává v roce 1952. (ČSFD)

Související novinky

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno