Reklama

Reklama

Bojíte se tmy?

(seriál)
  • Kanada Are You Afraid of the Dark?
Rodinný / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi
Kanada, (1990–2000), 36 h 43 min (Minutáž: 24–25 min)

Hrají:

Ross Hull, Daniel DeSanto, Raine Pare-Coull, Jodie Resther, Jason Alisharan, JoAnna Garcia Swisher, Elisha Cuthbert, David Deveau, Rachel Blanchard (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Série strašidelných příběhu s mysteriózní atmosférou, 30minutové napínavé příběhy s hororovým nádechem. Každý díl nový příběh. Bojíte se Tmy? (Pumiiix)

Recenze (69)

Remedy 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem byl rád, že jsme měli doma kabelovku a s ní Supermax, kde se tenhle seriál vysílal. Ty tři * dávám z nostalgie.. když si uvědomím, že už to je skoro 10 let :)) ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Momentálně to sleduju a můžu vřele doporučit. Příběhy jsou originální, sice častokrát pro děti, ale i tak zábavné a jakoby z nočních můr. ()

darm 

všechny recenze uživatele

V době kdy ještě existoval Supermax a kdy jsem nesměl vynechat jediný díl to byla totálně super strašidelná zábava, jak by to na mně působilo teď, to nevím, ale pod čtyři nejdu.. ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že asi tak v osmi letech jsem na to koukával na SuperMaxu. Nesměl mi ujít ani jeden díl, viděl jsem snad všechny a tehdy mi to připadalo celý takový hafo strašidelný. Teď bych se nad těmi příběhy spíš pousmál, ale dávám pět hvězdiček a to z nostalgie. Pro kluky a holky do desíti let ideální seriál. ()

Rockwood 

všechny recenze uživatele

To už je dávno co to vysílali na jedné stanici... myslím SUPERMAX. A to bylo něco... když sem se na nějaký ten díl podíval, tak pak to mělo své následky kolikrát :-D. Čtyři body a to bze debat. ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Kdybych to teď viděla poprvé, tak bych tomu rozhodně 4 hvězdičky nedala. Ale milovala jsem to jako malá, když jsem se koukala na supermax a musím říct, že je to perfektní "dětský horor". Už jenom ta znělka je snadno zapamatovatelná, zábavná, trochu ponurá a velice chytlavá. Jsem ráda, že jsem jako dítě měla možnost koukat na tento seriál, který jsem tak vyhledávala. Navíc jsem milovala táboření a spaní pod širákem a horory jsem si vyprávěli vždy, když jsme mohli. ()

Lukiš 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál, kde si parta v noci u ohně vypráví děsivé příběhy. Některé příběhy jsou povedené, některé jsou špatné... ()

unagi 

všechny recenze uživatele

Najstrašidelnejšií seriál v mojom dectve. Vždy s bratom sme si sadli pred telku a už sme sa báli. Vždy keď sa škrtla zápalka prebehli zimomriavky a už sme čakali na príbehy o ktorých sme sa potom rozprávali v detskej izbe. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem jako malej miloval. Tenhle seriál mi myslím dost pomohl budovat kladný vztah k hororům, který mám dnes. Některé epizody byly samozřejmě slabší (některé snad i hrozné), ale většina byla velice povedená, ať už jde o skvělou atmosféru, příběh a nebo pointu. Na kanadský seriál dost dobré. ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

V té době to bylo něco originálního, co jsem sice nevyhledával, ale když už to běželo, rád jsem se podíval. A vím, že jsem se dokonce občas bál i ve dne. 56 % ()

Reklama

Reklama