Reklama

Reklama

3:15 zemřeš

  • Česko Horor v Amityville (více)
Trailer

14. listopadu 1974 dovedl policii zoufalý telefonát do domu DeFeových, kde nalezla šest těl obyvatel domu, zastřelených ve spánku. K vraždě rodičů a čtyř sourozenců se přiznal Ronald DeFeo, který tvrdil, že mu to přikázaly hlasy. O rok později, 18. prosince 1975, se do domu přistěhovali George a Kathy Luzovi se svými třemi dětmi. Mysleli si, že to bude dům jejich snů. Mohl být, pokud by to byly noční můry... Rodina Lutzových v domě vydržela pouhých dvacet osm dní, během nichž byli terorizováni démonickými silami. Film 3:15 zemřeš, natočený podle skutečné události, zachycuje jeden z nejděsivějších příběhů o strašidelných domech, které kdy byly vyprávěny - protože se skutečně stal. (SPI Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (591)

oli.G 

všechny recenze uživatele

Klasická šablóna o strašidelnom dome, optimalizovaná pre dnešné teenagerske publikum - čo Bay so svojimi Dunami dokáže viac než dobre (ako nám už dokázal v Texase). Spolu s Kľúčom vrchol tohtoročnej žánrovej úrody, preto sa len veľmi ťažko vyhne porovnávaniu... z ktorého obe snímky vyjdu priblížne s rovnakým skóre. Kým Softley sa vydal oldschoolovejšou cestou, stavial na atmosfére a na konci prekvapil slušnou pointou, Douglas je kamarát s ľakačkami, krvou a videoklipovým vizuálnym podaním (ostatne keby nebol, pravdepodobne mu Bay nezatelefonuje), no s blížiacim sa záverom mu mierne dochádza dych. Jeho réžijný debut si najlepšie užijete na Halloweena v plnom kine, obklopení publikom, ktoré je schopné každú ľakačku "oceniť" 5-sekundovým vreskotom a následnou 20-sekundovou diskusiou na tému "Vieš ako som sa zľakol?". U Kľúča by ma to rušilo, u tejto neambicióznej a zábavnej jednohubky ani náhodou. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Na pozretie fajn,horory mám rád,hlavne tie ktoré mi dokážu nahnať strach,alebo aspoň priklincujú do sedačky.Tomuto sa to veľmi nepodarilo aj keď som to pozeral v noci.Strašne veľa flashbekov,rýchly strih ,samé vidiny...myslím že niekedy je menej viac.Tých duchárskych horrorov je už veľa,chcelo by to niečo originálne.Odporúčam radšej STRACH V PRIAMOM PRENOSE.50%. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Další ze záplavy předigitalizovaných sraček. On za moc nestal už původní Amytiville Horror. Ale tohle je hnus. Hromada kamerových filtrů, videoklipový střih, cool look všeho, spousta trapných keců. Nic z toho samozřejmě nedokáže zakrýt prázdnotu snímku. Jako třešnička na dort tu máme příšerné finále bez jakékoliv gradace a s odfláknutým koncem. Možná celkem hezká oddechovka pro náctileté. Pro hororové fanoušky ztráta času. ()

Real Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

"HOUSES DON'T KILL PEOPLE. PEOPLE KILL PEOPLE." -------------- O sérii Amityville neviem ani ň, konkrétne tento diel som si pustil iba kvôli spomienkam a chytľavému názvu. Z pamäte sa mi vybavuje len to, ako v tom čase školopovinné deti nerozprávali o ničom inom, len o Nezvratnom osude, Kruhu, väzňovi z Azkabanu a 3:15. A ja som si fakt celých 15 rokov myslel, že je to film o tom, ako v dome o 3:15 pravidelne zvoní telefón a niekto čochvíľa zomrie. No nič, späť k veci. Atmosféra dobrá, dom nádherný, RR v poho, ľakačky otravné, situácie hlúpe. Nerozumel som tomu ošiaľu vtedy, nerozumiem mu ani dnes. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Začátek slušnej, ale pak už to bylo horší a horší a ani lekačky za moc nestály. Děj je od začátku, kdy ukážou co se stalo jasnej, takže žádný moc velký překvapení se nekoná a konec trošku napínej je, ale ten happyend se tam jaksi nehodil a taky by bylo mnohem lepší, kdyby tam někdo zemřel vprůběhu filmu, ale nic takovýho se nekonalo a jen pár dobrých scén tenhle horor zachránilo od horšího hodnoceníj ()

Galerie (66)

Zajímavosti (39)

  • Původní knihu „The Amityville Horror“ napsal Jay Anson, který se živil psaním scénářů pro propagační filmíky k řádným filmům (např. Tucet špinavců, 1967). Údajně ji vytvořil podle skutečných událostí, které se měly odehrát v roce 1974 v New Yorku na Long Islandu. (imro)
  • Šlo o poslední film, produkovaný samostatným studiem MGM, všechny další už totiž nesly název studia Dimension/MGM. (imro)
  • Přestože film se odehrává v sedmdesátých letech, většina postav má na sobě moderní oblečení. (topesto)

Související novinky

Ptačí zob

Ptačí zob

06.07.2006

Už jsme tu dlouho neměli remake. Těšíte se? Bude to maso. Ale co maso, přímo masochismus (diváků vůči sobě), sadismus (filmařů vůči divákům) a narcisismus (filmařů vůči nim samotným). Ale nebudeme to… (více)

Jste Otrlý divák?

Jste Otrlý divák?

16.02.2006

Když nepočítáme sledování odpoledních telenovel, je jediný způsob, jako to zjistit: sebrat se a jít do pražského kina Aero na některé - a nebo rovnou na všechny - snímky uváděné v rámci přehlídky… (více)

A další předělávka

A další předělávka

11.02.2005

Specialista na filmovou akci Michael Bay nasměroval svou produkční společnost na konkurenční žánr. Po předělávce Texaského masakru a vedle jeho připravovaného prequelu, si pod svou záštitu vzal také… (více)

Reklama

Reklama