Reklama

Reklama

Před pěti lety prováděl jaderný fyzik Bruce Banner společně se svou přítelkyní a kolegyní Betty Rossovou výzkum pro americkou armádu. Její otec, generál Ross, jim řekl, že jde o experiment, jehož výsledkem bude odolnost člověka vůči záření gama. Bruce si byl výsledky svého výzkumu tak jistý, že sérum aplikoval sám sobě. Látka však zapříčinila, že se změnil v obrovské zelené monstrum, zničil laboratoř a zranil několik lidí. Po návratu do lidské podoby uprchl a generál Ross po něm začal všemi možnými prostředky pátrat. V současnosti se Bruce ukrývá v Brazílii. V Hulka se změní vždy, když jeho srdeční tep překročí hranici 200 úderů, proto se snaží rozvíjet sebeovládání. Zatímco se Bruce snaží vyléčit svůj stav, na obzoru se objeví nepřítel s podobnými schopnostmi, který naopak nevynechá jedinou příležitost k tomu, aby se z člověka přeměnil v monstrum Abomination. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 036)

Tomin88 

všechny recenze uživatele

Pohodová komiksovka, která bohužel není o moc akčnější než její předchůdce. Norton mi do role moc neseděl a celková romantická linie a dialogy nejsou nic moc. Vše ovšem zachraňuje Leterrier velkolepou akcí a citem pro dynamiku. Další milé překvapení je Tim Roth, který si svoji roli vyloženě užívá. Příště by to chtělo míň kecat a přidat na počtu akčních scén, které Leterrier opravdu umí! Hulk smash! ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Tento film som si nepozical preto, aby som neskor hodnotil umelecky dojem... Ten bol nulovy, ale popcorn obcas musi byt a ja som si oddychol pri sledovani scenerii brazilskych slumov, ci prechadzku gautemalskou dzunglou. Takze: scenár príšerný, akcia slušná, efekty priemerné ale pekná kamera. Takže slabá troječka. ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

Takže jsme to vyměnili. Jiný hulk, jiný rejža, delší název, jiní herci...Ale přesto všechno, je to docela příjemná, koukatelná změna. ()

gocatgo 

všechny recenze uživatele

Pryč jsou ty doby, kdy se filmový přepis komiksu rovnal totálnímu trapasu. Incredible Hulk je temný, rychlý a dobře odvyprávěný. Norton má na dobrý filmy čuch a Liv Tyler zas sex appeal. Jako vždy potěší rolička Stana Lee a hodně velkej slib do budoucna nám dává na konci Tony Stark. Ultimates: Avengers na obzoru? ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Dvě špičky...Norton a Roth v rolích ve kterých jsem si je ani za mák nepředstavoval. Příběhově je to slabší - taková mišmaš videohra plná efektů, které dle mého názoru do filmu úplně nepatří. Norton nemá prostor cokoliv předvést.Nepracuje se svojí postavou pouze prochází dějem jako nastrčená loutka. To samé Tim Roth, který je předvídatelný jako voda ve flašce. Celkově zklamání...dobré tak pro mateřskou školku. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Hulk nikdy nepatřil mezi mé oblibence. V Marvelu mám jiné. Například Iron Mana, takže potěšil konec s Downeym. Navíc William Hurt tu vypadá jako můj bývalý učitel z vejšky, kterého jsem neměl rád. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

S Hulkom to vo všeobecnosti filmové štúdiá pokašľali. Tri jeho verzie v priebehu deviatich rokoch, prvé dve ako samostatný film, tretia zvlášť v Avengeroch, skrátka, radšej mala byť jedna poriadna komixová akcia s napätím, kvalitným príbehom a záporákom, než tieto, nazvime to priemerné kúsky. Nie úplne najhoršie, no ničím oslnivé. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Lepší a samozřejmě temnější a drsnější než jednička. Daleko lepší komixák, ale pořád jenom jednoduchý komixák, kde člověk najde spoustu nelogičností a blbostí. Rozhodně zamrzí nelogické jednání Hulka na konci. Ale já se bavil perfektně a různé pomrkávání směrem k Avengerům mě bavilo taky, takže pro mě spokojenost. P.S.: Tenhle koment berte s rezervou, Hulk z roku 2003 nemá s MCU nic společného a toto je restart. Takže pro Avengers prakticky první díl Hulka. ()

somebody.l 

všechny recenze uživatele

Moc hezkej film. Protoze komiksy neznam a Hulka jsem videla az ve THe Avengers, rekla jsem si, ze se podivam primo na film. Myslela jsem si, ze tam budou jen bitky a vybuchy aut a techniky (coz bych zabalila hned), ale byla tam taky ta lidska stranka Bruce, coz se mi moc libilo, kdyz zohlednim, co se z nej pri vzteku stane:). A jeste vic me potesilo, kdyz na konci byl i Stark:D. Prekvapilo me to mile, rozhodne to ma na vic, nez jen 64% ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Po Avengers začínám všechny filmy s jednotlivými postavami od začátku.. Incredible Hulk špatný film není, líbil se mi, jen mu něco chybí.. Něco. Hodne akce, ale příběh se úplně nepovedl. 68% ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Počáteční obavy z Nortona v takové roli jsem až překvapivě rychle překonal a úvodních circa 40 minut mě bavilo, pak ale přišlo trápení. Bylo to zdlouhavé a kromě scén se známým zeleným monstrem i nezajímavé. Potěšil mě soundtrack, ale celkově je se Hulk mezi novými komiksovými adaptacemi spíše krčí v pozadí. ()

javaznenevim odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je opravdu neuvěřitelný, jen si asi já a tvůrci pod slovem neuvěřitelný představujeme něco jiného. Kde je ta šílená komiksová obluda co ničí všechno okolo? Tenhle chcípák to asi nebude? A kam zmizel scénárista? Asi taky zmutoval. Zelený radioaktivní odpad. ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

Jen stereotypní akční komixák vhodný pro pobavení vizuální stránkou s papírovými herci, nic zvláštního. Určitě o něco málo lepší než... ''originál'' z roku 2003 od Anga Leeho, tenhle je asi o něco požitkovější. // viděno 1X ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Ucházející komiksové zpracování, lidský příběh v pozadí, který kupodivu funguje, pár těch soubojů s armádou. Nic nadstandardního, takové zajeté koleje na jistotu. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ pre mňa asi najslabší z filmov marvel vesmíru. Hulk nepatrí nejak k mojím obľúbencom a ani mi k opaku tento film nedopomohol. ()

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl donucen se dívat na Marvely, tak jsem se popravdě bál. Po Iron manovi přišel Hulk. Slyšel jsem, že se jedná o jeden z těch slabších kousků od Marvela. Za mě ale super a jestli to tak půjde dál, tak budu mile překvapen. A aspoň mám na čas o filmovou zábavu postaráno. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

MCU REWATCH 2024: Hned měsíc po skvělém Iron Manovi byl do kin vypuštěn neuvěřitelně špatný Neuvěřitelný Hulk. Popravdě si nejsem jistý, jestli by vůbec bylo možné natočit doopravdy skvělý film o Hulkovi, myslím že líp funguje jako vedlejší postava. Rozhodně by ale šlo natočit něco lepšího než tohle (i verze od Ang Leeho je lepší). Postavy bez jakéhokoli náznaku osobnosti, děj, který zvládá být zároveň neskutečně stupidní a nesmyslný i trestuhodně nudný, a k tomu naprosto otřesné dialogy. Většinu zdejších herců mám rád, ale tady jsou všichni hrozní, protože z toho materiálu, s nímž pracují, by nic pořádnýho nevyždímal ani Daniel Day-Lewis. Chemie mezi Nortonem a Tyler absolutně nulová. A pořád tam hraje nějaká strašně vážná, epická nebo dojemná hudba, která jako by mi říkala, že sleduji to nejdůležitější, nejsrdceryvnější drama všech dob... Zatímco ve skutečnosti sleduju absolutní píčovinu. Jo a Hulk vypadá hrozně. Pravděpodobně pořád ještě nejhorší film v celém MCU, což je docela příjemná představa - to nejtěžší mám za sebou. Ale možná mě něco překvapí. Tak jako mě překvapilo zdejší hodnocení tohohle filmu. 2/10 ()

krusty2 

všechny recenze uživatele

Vyborne od uvodnich titulkov az po zaver.Po slusnom Ironmanovi je tu este pre mna lepsi Hulk.A konecne doslo aj na Hulk Smash,ktory chybal v predoslom Angovom filme(ktory nie je horsi).Som zvedavi ako sa bude vyvijat druhy diel a hlavne jeho zaporaci(Stern,chameleon,.....atd). Ps:Dufam ze sa Stan Lee nezmenil po tej limce. ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Předchozí díl byl na "komiksový film" neakční a Baldýnského - potažmo standardního popcornem proloženého diváka - "nudil k posrání". Reakce studia? Restart, u kterého zjednodušíme a zestupidníme děj a dodáme tolik žádanou akci. Na druhou stranu nevím zda je akce zas o tolik víc, hodně je totiž kladen důraz i na nepříliš dobrou a klišovitou love-story. Že je Norton o několik tříd lepší než nevýrazný Bana není třeba říkat. Ale psychopatický Bruceův otec v podání Nicka Nolteho byl daleko lepší (nebo alespoň zajímavější) než Roth. Ten si sice svou roli očividně užívá a snaží se, seč může, ale pozici hlavního hajzla stejně obsadil překvapivě mdlý John Hurt. Liv Tyler coby Betty? Budiž, řekl bych, že je lepší než Connelly. Akce a triky skvělé, závěrečná bitka je možná nejzuřivějším soubojem, jaký jsem v komiksovém filmu viděl od dob prvního Spider-Mana. Ale tím výčet plusů končí. Příběh je laciný a béčkový, akce tolik nepřibylo (a navíc se žádná scéna nevyrovná bojům v poušti z jedničky) a psychologie byla nahrazena tupou romancí. Bohužel. Takhle bych si restart opravdu nepředstavoval. Robert Downey coby Iron Man ukazuje svému neandrtálnímu zelenému bratříčku obrovské plechové "Fuck you!" ()

Související novinky

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Liv Tyler se vrací do MCU

Liv Tyler se vrací do MCU

28.03.2023

Vzhledem k blížícímu se datu začátku produkce na čtvrtém Captainovi Americe s podtitulem New World Order začínají přicházet zprávy nejen o možném příběhu, ale i nových příchozích. V následujícím… (více)

Zemřel herec William Hurt

Zemřel herec William Hurt

13.03.2022

Svět filmu dnes opustil další z velkých talentů. Pouhý týden před svými dvaasedmdesátými narozeninami zemřel držitel Oscara, uznávaný americký herec William Hurt. Smutnou zprávu médiím předal hercův… (více)

Reklama

Reklama