Reklama

Reklama

Stoupenci zla

(seriál)
  • USA The Following (více)
Trailer 25
Mysteriózní / Krimi / Drama / Thriller
USA, (2013–2015), 33 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Kevin Bacon, James Purefoy, Natalie Zea, Shawn Ashmore, Valorie Curry, Nico Tortorella, Annie Parisse, Connie Nielsen, Sam Underwood, Kyle Catlett (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(45)

Pověstný sériový vrah Joe Carroll (James Purefoy) unikne z cely smrti a znovu se pustí do zabíjení. FBI osloví bývalého agenta Ryana Hardyho (držitel Zlatého globu® Kevin Bacon), který Carrolla před devíti lety zadržel. Zjizvený veterán ve spolupráci se zvláštní agentkou Debrou Parker a ostrým hochem Mikem Westonem zjistí, že Carroll vybudoval dokonalou síť svých oddaných stoupenců. Ti se mohou objevit kdykoli kdekoli a uskutečnit plány svého ďábelského vůdce. Zatímco Carroll pomalu utahuje smyčku kolem Hardyho bývalé ženy, syna a dokonce i agenta samého, Hardy se snaží ochránit nevinné, odolat své Nemesis a rozbít chorobný kult sériového vraha. První série hrůzostrašného seriálu Kevina Williamsona (Vřískot, Upíří deníky) přináší 15 fascinujících epizod – nikdy je nesledujte o samotě! 
(Magic Box)

(více)

Diskuze

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Jinak si tu musím postěžovat... tihleti stalkeři každého jen otravují. 

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

na podobne usklebky jsem ja tebe nemusel vubec podrobne zkoumat, takze zase prohra. nechces si zahrat gorodky, abysis vylepsil skore? :-D

na příspěvěk reagoval topr harley, Peytl

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

nema mit tak debilni prezdivku. kevspa te totiz svadi k tomu, brat ho jako keva spaceyho, sklonovat to kevspovi apod., ale to by ti, kdybys umel cesky, bylo jasny.

na příspěvěk reagoval Peytl

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

no vono se mozna neda s kevspa tolik diskutovat, napisete, ze serial je sracka a on opaci, ze se jedna o psychologicky zanr :-D

na příspěvěk reagoval Peytl

topr harley

topr harley (hodnocení, recenze)

Peytl

No já vím. Místo toho aby požádala jestli se může něco přiučit, tak je takhle útočná. Taky to nechápu :D

Clear

Clear (hodnocení, recenze)

topr harley

Říkáš, stačí se podívat ke KevSpa na facebook z pátku 8.1.2013 a říkáš to i teď. A mimochodem, jako ta blbá jsem tam nakonec nevyšlá já...

na příspěvěk reagoval topr harley

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Diky toppre za upozornění, tak to je skutečné fópá. Děkuji tedy oběma dámám, zejména tedy Clear za obě sezóny. Bylo to žrádlo i díky vám.

na příspěvěk reagoval topr harley

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Tak to pak jo, za to musim slozit KevSpovi poklonu, hlavne za Homeland, to byla kvalitne a hlavne superrychle odvedena pracicka. Dekujem.

na příspěvěk reagoval Clear, topr harley

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

KevSpa

A co to meni na tom, ze je to spatny? Me nakej zanr vubec nezejma. Koukam na tuny serialu ruznejch zanru a rozhodujici je pro me kvalita. Tu zatim Following nema, tak tdy prosim te necintej moudra o zanrech :-D raci mi rekni, co se ti na tom serialu tak libi, kdyz ho tak obhajujes. Rad bych to vedel. Protoze esli je to ta policajtka, tak sme spolu skoncili. Voni neumej obsadit ani hezkou agentku FBI !!! Lumparna!

na příspěvěk reagoval Clear

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama