Reklama

Reklama

Stoupenci zla

(seriál)
  • USA The Following (více)
Trailer 19
Mysteriózní / Krimi / Drama / Thriller
USA, (2013–2015), 33 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Kevin Bacon, James Purefoy, Natalie Zea, Shawn Ashmore, Valorie Curry, Nico Tortorella, Annie Parisse, Connie Nielsen, Sam Underwood, Kyle Catlett (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(45)

Pověstný sériový vrah Joe Carroll (James Purefoy) unikne z cely smrti a znovu se pustí do zabíjení. FBI osloví bývalého agenta Ryana Hardyho (držitel Zlatého globu® Kevin Bacon), který Carrolla před devíti lety zadržel. Zjizvený veterán ve spolupráci se zvláštní agentkou Debrou Parker a ostrým hochem Mikem Westonem zjistí, že Carroll vybudoval dokonalou síť svých oddaných stoupenců. Ti se mohou objevit kdykoli kdekoli a uskutečnit plány svého ďábelského vůdce. Zatímco Carroll pomalu utahuje smyčku kolem Hardyho bývalé ženy, syna a dokonce i agenta samého, Hardy se snaží ochránit nevinné, odolat své Nemesis a rozbít chorobný kult sériového vraha. První série hrůzostrašného seriálu Kevina Williamsona (Vřískot, Upíří deníky) přináší 15 fascinujících epizod – nikdy je nesledujte o samotě! 
(Magic Box)

(více)

Diskuze

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

KevSpa

Proto jsem raději pár dnů nepsal, nechtěl jsem ti to zde nějakým způsobem kazit, vím totiž, co jsem zač.

na příspěvěk reagoval KevSpa

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Eh, to už i sem budeme zanášet homofobii a netoleranci? To snad ne! Prosím, nedělejte mi to! :-(

na příspěvěk reagoval Peytl, Redi

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Dovolím si se vrátit ještě k údajně "wtf momentu" z 'konce ep2/začátku ep3'... to že si žhář Poe odešel jen tak bylo zcela pochopitelné a už to bylo zde i vysvětlené - šok, člověk zkoprní, nic neudělá. Mě spíš v ten moment zarazilo, že nevzplanul sám Poe, když tam tím benzínem cákal jak na prvního máje, minimálně i na svoje rukávy... ale detail.

A kdopak nám to "nečekaně umřel jako první z řad zákona? Tož jasně že černý :D

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

NightPorter

Community šlo do kytek už třetí séríí... gaygent Runkle je náhodou k pochcání vtipný (ale jinak teď je jak ty píšeš "zbuzňovatělý" každý druhý seriál, jestli sis nevšim... nějaká nová móda či co... ale jestli se tě to tak dotýká, tak určitě nekoukej na A.Ballovi série :)), HIMYM ještě neskončil? By mě zajímalo, jestli se něco změnilo od půlky páté serie, ale ne natolik, abych v tom pokračoval. Jinak to není nic nového, že seriály roztahané na milion řad jsou prostě už ohranou písničkou... určitě to není rokem '13 ;) Naštěstí tu je stále dost výborných kousků, pokud nečumíš jen po sitcomech apod.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

NightPorter

Z letošních stojí za doporučení druhá série Black Mirror, Ballův Banshee a britská Utopia. Což vzhledem k tomu, že jsme na úplném začátku roku, není myslím vůbec zlé.

Uživatel kery- smazal svůj příspěvek.

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

LOL LOL LOL

Prosím vás, když vás to nebaví, proč na to koukáte? Tohle není seriál pro každého, smiřete se s tím, že nejste každý a pokojně se rozejděte! :D

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

:-/ je to ted divna sezona. asi je 13. rok nestastnej pro serialy. Community de do kytek, tohle nestoji za nic, Californication zbuznovatelo, Big bang taky nic extra, HIMYM neskonci ani letos... nak se to nahromadilo :-)

na příspěvěk reagoval Satan, DaViD´82, Redi

kery-

kery- (hodnocení, recenze)

rockstorm

Aha, čsfd má blbé info..No počkám příští díl a uvidím..ale je to škoda, Bacona mám rád, šlo z toho vytřískat mnohem víc..

kery-

kery- (hodnocení, recenze)

Nevim jestli jsem měl včera jen blbou náladu, ale stejně u novýho TWD jsem to dokoukal s velkým odporem..Snad to skončí těma 10 dílama, teď už to teda dokoukám když jsem skoro v půlce..

na příspěvěk reagoval rockstorm

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

tak nevím...Joe Carroll je možná cool, ale ti lidi okolo něj jsou dobří amateři. Nevím kde vyhrabala ta zoufalá manželka že má Ryan sestru...zřejmě trochu zoufalý zvrat který to měl trochu nakopnout. Nicméně tenhle seriál začíná pomalu a jistě mířit ze skály...jediná záchrana je že by tam byl zvrat v podobě že Parker je další z následovníků...nevím, prostě mi na ní něco nesedí. Ví toho trochu víc než na běžného agenta, který má v popisu náboženské kulty....ale zpět, kámen úrazu jsou charaktery, z Bacona se dalo více vytřískat, zatím je takový poslušný psíček a Ashmore se zase příliž snaží zavděčit Ryanovi...no a ta psychopatská trojka, ti jsou fakt chudáci...zalézt na jedno místo, kde učí mladého zabíjet žáby...něco ambicioznějšího by nebylo?...počkám do desátého dílu, pokud se to nezlepší bye bye...

na příspěvěk reagoval Kotuc

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

so we're cool. ted mi chlapi, teda Peytle a KevSpo, povezte, ze vam se libil i ten novej Batman? To by totiz lecos vysvetlovalo. Ja ten film chtel vypnout uz po 1. hodine, neskutecne me to nudilo. Nebavil me ani pribeh, ani hlavni hrdina (a to mam jinak batmana rad a Dark Knight se mi libil ohromne), ani ten zaporak, kterej mi prisel trapnej. A podobne to mam s timhle. Libi se mi tu jen ta vrahounova manzelka, a to je zatim zalostne malo, ale jestli prestane Kevin delat hovadiny (jako jezdit beze zbrane uplne sam do odlehlejch rozpadlejch hotelu) a zacne se i trochu chovat podle toho, ze ma probodnuty srdce a nebude sprintovat a prat se jako Noomi Rapace po cisaraku, a jestli se trochu zlepsi scenare, tak nemam problem posypat hlavu popelem, zvednout hodnoceni klidne i o tri hvezdy a priznat vam, ze jsem byl maloverny. Vlastne bych za to byl i velice rad, protoze opakuji potreti - moc jsem se na tenhle serial tesil a po tom, co se z Californication stava silena gayparty, mohla to bejt takova pondelni zachrana.

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

NightPorter

Chacha, to tedy nejsi lenoch a nepodcenějuš přípravu, sympatické :). Navíc jsi mě opravdu pobavil, jo, a jsem pro.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

ted sem si to zpetne prosel a je to fakt, ja prisel mirumilovne rict, ze me ten serial zklamal, cekal sem, ze tu najdu spriznenou dusi, ze taky byl nekdo zklaman a misto toho "vidis eddie, co tu musim snaset? nadava mi do cu****, strka mi bouchacku do ksichtu, rika, ze me zabije a bla bla bla bla bla." :-) ne, tak hrozny to nebylo, ale napadas moje mudrovani, moji cestinu, moji neschopnost rozlisit KevSpainy genitalie atd. ANO, je to vsechno legitimni, nasekal sem chyby a to jeji pohlavi taky este porad zkousavam, kazdopadne napadani si zacal ty. tak uz se nehnevej a nechme toho.

na příspěvěk reagoval Peytl

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

ja te napadam? ty musis bejt neskutecnej idiot - to je mimochodem poprve:-) precti si, jak si se zacal bavit ty se mnou, bejby. a ja se ptal na tvuj nazor, co se ti na tom serialu vlastne libi, jen me to zajimalo, lidi tomu davaj silene moc procent a ja nechapu proc, stejne jako s poslednim batmanem, to bylo neco az neskutecne priserne trapnyho, ze mi bylo za noulena trapno.... no ale z tebe neco relevantniho k topiku dostat, to je bozi umuceni.

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

NightPorter

Pak ovšem nechápu tvou nekonečnou hloupost při mém napadání, nicméně jsem povaha holubičí a tudíž na takové ataky neskonale seru. Zpět tedy k podstatě. I když...dostatečně profesionálně jsi už vše vysvětlil, jak se věci (tebou zmíněné) mají. Nebo máš snad nový poznatek, o který se s námi rozdělíš?

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Peytl: nemusim nic. ani velky pismena, nejsme tady na literarnim krouzku. kdybyste raci misto tech cintu nastinili, proc tomu serialu davate tak velky hodnoceni. libi se vam scenar? herecky vykony? herecky? at se vratime zpet k serialu a nemusim tu dal borit vase sebevedomi.

 

Topr: pro netroufaleho, kazdy troufaly :-)

na příspěvěk reagoval Peytl

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Peytl: No vida, už je tu i link. Paráda! Běž mrknout, prdel největší. :D

na příspěvěk reagoval Clear

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

NightPorter

Gorodky naprosto vystihují a vysvětlují to, co jsem si myslel, jsi Rus. Takže to tvé minely omlouvá, pokud ovšem  nemusíte psát velká písmena na začátcích vět.

Clear

Clear (hodnocení, recenze)

Jestli vás zajímá, co mi KevSpa udělala, podívejte se k ní na facebook zde:

 

https://www.facebook.com/KevSpa/posts/10200311252211271


Její útoky byly osobní a neměly konce. A hlavně to byly prachsprosté lži, které si vymyslela. Pokud by o vás rozšiřoval někdo něco takového, neměli byste s ním zdaleka takovou trpělivost jako já a poslali byste ho někam jinam, než na psychiatrii...

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Peytl

Na ten jeho post ani nebylo třeba příliš prozkoumávání, ono to tak nějak hned praštilo do očí... hele, a pojď na FB, u mě na profilu je občas sranda s různýma stalkerama, co mi tam nadávaj. :D

Reklama

Reklama