Reklama

Reklama

Stoupenci zla

(seriál)
  • USA The Following (více)
Trailer 6
Mysteriózní / Krimi / Drama / Thriller
USA, (2013–2015), 33 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Kevin Bacon, James Purefoy, Natalie Zea, Shawn Ashmore, Valorie Curry, Nico Tortorella, Annie Parisse, Connie Nielsen, Sam Underwood, Kyle Catlett (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(45)

Pověstný sériový vrah Joe Carroll (James Purefoy) unikne z cely smrti a znovu se pustí do zabíjení. FBI osloví bývalého agenta Ryana Hardyho (držitel Zlatého globu® Kevin Bacon), který Carrolla před devíti lety zadržel. Zjizvený veterán ve spolupráci se zvláštní agentkou Debrou Parker a ostrým hochem Mikem Westonem zjistí, že Carroll vybudoval dokonalou síť svých oddaných stoupenců. Ti se mohou objevit kdykoli kdekoli a uskutečnit plány svého ďábelského vůdce. Zatímco Carroll pomalu utahuje smyčku kolem Hardyho bývalé ženy, syna a dokonce i agenta samého, Hardy se snaží ochránit nevinné, odolat své Nemesis a rozbít chorobný kult sériového vraha. První série hrůzostrašného seriálu Kevina Williamsona (Vřískot, Upíří deníky) přináší 15 fascinujících epizod – nikdy je nesledujte o samotě! 
(Magic Box)

(více)

Diskuze

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

a nebooooo... neexistuje spolecnost. i vy filutove. ze vy ste u toho zacli chlastat jak ten bacon?

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

zdravý lidský rozum.. to stejně v současné společnosti téměř neexistuje. No problemo :D

na příspěvěk reagoval rockstorm

Maerlyn0

Maerlyn0 (hodnocení, recenze)

Scénář je sice pořád sračka, ale mě to taky pořád baví :) Atmosféru to má slušnou, jen člověk musí přestat používat zdravý lidský rozum.

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

1x12 povie jej ze signal je na ulici a ona by len tak odisla. Idu samy do domu podozriveho, naco tam maju tu posr*tu FBI. 

Nebol ten serif nahodou pritom ako tam bili mladeho vtedy?

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

kevspa je proste jina no. :-D chodi na ty kurzy psychologie... a je fakt, ze na tom neco muze byt! zacal jsem si trochu vic varit, no a hnedle bych dal Italovi v kuchyni a Ano, sefe taky 5 hvezdicek, protoze se uz proste do nich dokazu daleko vic vzit a pochopit je jako postavu, jejich pohnutky a tak...

na příspěvěk reagoval duckman

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Je jasné, že v Jůesej je možné vše a pokud i u nás je fízl synonymum blbosti, pak není k jistým dementním situacím nic k přílišnému údivu. Pravda, tak bych je skopal za tu zhovadilost, nicméně...

na příspěvěk reagoval Segrestor

Maerlyn0

Maerlyn0 (hodnocení, recenze)

Redi

Trochu objektivity by to nechtělo, protože hodnocení je subjektivní...a pro někoho to celý může ten scénář zabít a znechutit.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Redi

No ja nevim, ja tomu orpavdu dal sanci, ale musims souhalsit, ze hure uz to asi ani udelat neslo, snad mozna kdyby se clenove HEAPu menili ve vlkodlaky a agenti FBI by byli upiri :DDD

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

 

Co tak do hodnocení zahrnout i jiné aspekty, než jen dementní scénář, a nehodnotit jak uražené děcko, kterému zbortili bábovičku... chtělo by to trochu objetivity.

na příspěvěk reagoval duckman, Maerlyn0

Uživatel Redi smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Kotuc

Tak mna dost zacina stvat hlupost tyh agentov. Stoji za dverami, vie ze pre nimi niekto je, a to mu nenapadne strielat cez dvere? Ved bol skuseny marsal tak snad nemohol byt taky tlk. Cenu za najväcsiu kravu ziskava Claire. Povodne som myslel ze to bude Emma ale Claire to v dnesnom dieli zaklincovala. Mam rad tento serial ale tento diel to uz fakt prehnali, Doteraz sa to ako tak dalo chapat ale dnes nie.

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Tak posledna cast bola najhorsia zatial, doteraz sa mi to aj pacilo, ale teraz to bola taka blbost, ze az. 

na příspěvěk reagoval alienemo

Maerlyn0

Maerlyn0 (hodnocení, recenze)

No...sleduju to rád a každej novej díl vyhlížím s očekáváním, ale...ten scénář je prostě pičovina na entou, to se s prominutím nedá jinak napsat.

na příspěvěk reagoval Redi

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama