Reklama

Reklama

Stoupenci zla

(seriál)
  • USA The Following (více)
Trailer 5
Mysteriózní / Krimi / Drama / Thriller
USA, (2013–2015), 33 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Kevin Bacon, James Purefoy, Natalie Zea, Shawn Ashmore, Valorie Curry, Nico Tortorella, Annie Parisse, Connie Nielsen, Sam Underwood, Kyle Catlett (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(45)

Pověstný sériový vrah Joe Carroll (James Purefoy) unikne z cely smrti a znovu se pustí do zabíjení. FBI osloví bývalého agenta Ryana Hardyho (držitel Zlatého globu® Kevin Bacon), který Carrolla před devíti lety zadržel. Zjizvený veterán ve spolupráci se zvláštní agentkou Debrou Parker a ostrým hochem Mikem Westonem zjistí, že Carroll vybudoval dokonalou síť svých oddaných stoupenců. Ti se mohou objevit kdykoli kdekoli a uskutečnit plány svého ďábelského vůdce. Zatímco Carroll pomalu utahuje smyčku kolem Hardyho bývalé ženy, syna a dokonce i agenta samého, Hardy se snaží ochránit nevinné, odolat své Nemesis a rozbít chorobný kult sériového vraha. První série hrůzostrašného seriálu Kevina Williamsona (Vřískot, Upíří deníky) přináší 15 fascinujících epizod – nikdy je nesledujte o samotě! 
(Magic Box)

(více)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

topr harley

naoko, možná nakonec i real, ale stejně mi to nepřijde alespoň v porovnání s tím, které další filmy tenhle tag mají u tohohle nějak podstatné, navíc těžko očekávat, že v dalších sezónách se tam budou objevovat noví :)

na příspěvěk reagoval topr harley

Uživatel Kotuc smazal svůj příspěvek.

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Come oooon, to uz neni normalne, jaky idiot toto pise. Dojde do telocvicne cela SWAT aj s FBI. Samozrejme tam viac vrahov jak ludi ale zrazu ked tam zacnu so sekerami pobehovat, je tam len Hardy s mladym a ta zena. kde sa podela swat a fbi. To bola ta telocvicna taka velka? A ze hentoho zabila v aute, to sa tak dalo cakat. Proste strasne.  

na příspěvěk reagoval NightPorter

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

no neviem najprv som myslel, ze zas uz upla sprostost nastastie, tam neisiel sam. Ale ten koniec.  

JazzCZ

JazzCZ (hodnocení, recenze)

No na to, jaký ty předchozí díly byly celkem strašný, tak dnešním si to podle mě alespoň trošku zlepšili!

na příspěvěk reagoval Maerlyn0

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

duckman

No pri prvom uteku mu pomahal ten strayca co bol jeho fanusik a potom sa zaskrtil prehltnutim toho obvazu.

Pri druhom uteku mu pomohol ten sef, ktoremu uniesli dceru. Cize stale mal kontakty vnutri.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

alienemo

No nevim, to asi byl ten jeho !!!! druihej !!!! utek :DDD V tom prvnim, mel muklovskej nozik vyrobenej ze zubniho kartacku a s nim utekl :DDD

na příspěvěk reagoval EastinMiles

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

NightPorter

Uz v prvnim dile kdy se predseda HEAPu(Hnuti E.A.Poa) prosekal z vezeni pomoci maleho noziku, uz tam jsem mel jasno :DDD Jenom jsem se epizodu tza epizodou nestacil divit, jak to s takovymi herci mohli takovym smesnym zpusobem zbabrat, ten scenar musel napsat nekdo, orpavdu velmi velmi naivni a hloupy.

na příspěvěk reagoval alienemo

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

NightPorter

Tak ja na to koukam dal uz jen z legrace :D :D :D Je to fakt silenej patos, hur uz to udelat skutecne neslo, nevim co si scenaristi mysli o divacich, ale jak na to koukam, tak asi nic dobreho.

na příspěvěk reagoval NightPorter

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Zatial som to nehodnotil, ale pri pilote som rozmyslal medzi 3 a 4 ale celkovo sa to ustalilo na 3 hviezdickach. Pockam na finalovy diel a potom zhodnotim cely serial ako celok.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

patres86

:-D :-D :-D Ja zacal s hodnocenim 1 hvezda po pilotu a po 5 dilech jsem snizil na odpad. Vazne myslis, ze to jeste mohlo klesnout? Ja uz pak dal nekoukal. 

na příspěvěk reagoval duckman

patres86

patres86 (hodnocení, recenze)

začal som s hodnotením 4*, momentálne som na 2ch a klesá to stále a stále s každým pribúdajúcim dielom, strašne debilný nelogický scenár, blíži sa to žiaľ k odpadu...po 11 dieli strašná nechuť to dopozerať...ach jaj snáď nejak vydržím...

na příspěvěk reagoval NightPorter

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

Vie mi niekto povedat ako sa v 6. casti dostala manzelka Joea naspät domov, ked ta jednotka nabehla do toho ukrytu tak unikli prec.Co ju potom pustil ci ako?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama