Reklama

Reklama

Constantine

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2015), 9 h 18 min (Minutáž: 42–44 min)

Předloha:

Jamie Delano (komiks), Garth Ennis (komiks), Alan Moore (komiks)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Matt Ryan, Charles Halford, Angélica Celaya, Harold Perrineau, Michael James Shaw, Jeremy Davies, Lucy Griffiths, Julian Lehmann, Leisha Hailey, Lisa Darr (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Constantine dokáže v ľuďoch vidieť anjelov a démonov, no jeho duša je upísaná peklu. Rozhodne sa život plný zla opustiť, no toto rozhodnutie mu nevydrží dlho. Démoni sa totiž zamerajú na dcéru jeho kamaráta Liv (Lucy Griffiths známa z True Blood) a jemu nezostáva nič iné, než sa vrátiť späť do boja.
Tvorcovia obsadili do role hlavného hrdinu Matta Ryana (Myšlienky vraha, Vikingovia) a sľubujú návrat ku koreňom komiksu. (Refresher.sk)

(více)

Recenze (188)

Filmserver.cz (Roman Kotvald)

"Ruku v ruce s celým konceptem, snaživě zaměřeným na temnější pojetí, jde především scénář, jenž by potřeboval lehce ony oblé hrany seříznout do mnohem ostřejších rohů. Přesně mířená drsná hláška a nekompromisněji napsané dialogy by celek mohly posunout do ještě sympatičtější pozice. Do budoucna to…" více

Gorilla.cz (Jan Liška)

"Seriálový Constantine je komiksové předloze věrnější než film, ale v dnešní nabídce televizních projektů nenabízí nic, z čeho byste se posadili na zadek. Je to možná kruté, ale je to tak. Občas vás pár hororových záběrů vyleká, ale jinak vás zřejmě nic nepřekvapí, protože podobné scény jste v…" více

Gorilla.cz (Jan Lysý)

"Seriál Constantine je podívanou, která nezklame milovníky předlohy, ale má, co nabídnou i těm, kteří s ní nemají zkušenosti. Hlavním pozitivem projektu je Matt Ryan v hlavní roli, který je John Constantine jako vyšitý. Ale není jediný, kdo potěší. Dobrou práci odvádějí i ostatní herci. Dalším…" více

TVzone.cz (Karel Ryška)

"Problém je tak vyloženě v tom, jak moc se dá Goyerovi do budoucna věřit. Na jedné straně se podílel na nolanovkách, na té druhé ale dal světu hrůznosti jako Blade: Trinity, Nenarození a Ghost Rider 2. Na Constantineovi jsou přitom jasně vidět jeho sklony k béčkovým výplachům jak z devadesátých let.…" více

Související novinky

J. J. Abrams chystá reboot Constantinea

J. J. Abrams chystá reboot Constantinea

18.02.2021

Produkční společnost Bad Robot režiséra a producenta J. J. Abramse (Star Wars: Vzestup Skywalkera, Star Trek) oznámila, že chystá televizní reboot komiksového Constantinea. Oblíbená postava má jedno… (více)

Seriálový Constantine hlásí comeback

Seriálový Constantine hlásí comeback

21.03.2018

V roce 2014 se rozjel seriálový Constantine, jehož na NBC zrušili po pouhých třinácti epizodách. Sledovanost holt nebyla taková, v jakou se doufalo, hrdina s tváří Matta Ryana ale fanouškům náramně… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Reklama

Reklama