Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Sestry Bártů měli svázat do kozelce a vzít jim psací potřeby hned tenkrát po uvedení Rodinných pout. Strašný. Hustokrutopřísně strašný. V hlavní roli PP Prima a reklama na její další pořady (viz. fotky u právníka v kanceláři např. ), v dalších rolích Děrgel a jeho obočí, Révai a párátko atd.. Ale pro mě tam byly dvě věci, pro které to nehodím hned do odpadu 1) hraje tam Dvořák (Jiří, proč???) 2) za Měcháčkovo vysvětlení "To vona se vyspala se mnou a svedla mě, já jsem jenom neřekl NE", protože já bejt chlap, tak jsem úplně stejný šovinistický hovado ;-) ()

Noah07 

všechny recenze uživatele

První série byla lehce podprůměrná,ale některé díly byli průměrné a sledovatelné....ovšem druhá série stojí opravdu za .... nemastné,neslané,předvídatelné a nudné...první séria bavila alespoň lehkým nádechem humoru.....snižuji hodnocení na jednu hvěždu a to jen že se mi docela líbila Soňa Norisová v seriálu Policie Modrava...jinak odpad ()

Reklama

Muf911 

všechny recenze uživatele

Sem si lidi choděj něco léčit. Proč by zrovna tenhle docela příjemnej a veselej seriál, kterej si na nic nehraje a člověk se u něj pobaví, měl zrovna patřit k těm nejhorším? 22% hodnocení? Asi žiju na jiný planetě. Pokud vás nebavěj komediální detektivní televizní seriály, tak se na to nekoukejte. Já si to rád dám, navíc na Soňu Norisovou můžu koukat pořád. ()

.baris. odpad!

všechny recenze uživatele

"Nenápadná" inspirace v Castlovi je sice fajn nápad, ale když to vezmou do ruky scenáristické hvězdy sestry Bártů, nemůže to dopadnout dobře.. Takže: Castle má na rozdíl od tohohle šmrnc, sympatické a výborné herce (nic proti Děrgelovi, v Národním v Othellovi perlí, ale tohle by asi nezahrál ani Rudolf Hrušínský tak, aby člověku nebylo zle po dvou větách; no, takže za to herci asi vlastně ani nemůžou) a hlavně inteligentní a vtipný scénář. Když vidím mého oblíbeného Myšičku, jak se urputně SNAŽÍ všechno zachránit, chce se mi plakat.. ()

Davanity odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to neuvěřitelně špatné. Totálně. Nejen, že nesympatická ustřední dvojce, ale dostala mě naprostá nereálnost. Hlavní detektiv byl vychvalován, ale neudělal absolutně nic, stejně tak hlavní "hvězda", možná někde jinde, ale tady pochybuju, že by měla taková privilegia, natož, aby ji pustili k policii! Samotná policie, byla ubohá jeden policista v hubě neustále párátko, jak kdyby jsme se vrátili v čase, a zbytek nic nedělal, ani se nesnažil. No konec první epizody mě odpálil uplně. Uznavaný psycholog tvrdí, že je pan detektiv nezpůsobilý a nebezpečný tak zavoláme paní spisovatelku, aby se o něj postarala. Naprostý odpad. ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama