Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

zlishaack 

všechny recenze uživatele

Kvalitní suroviny nemusí zaručit kvalitní výsledek. Když si koupím svíčkovou, nakládaný zelený pepř, cibuli, bylinky a kvalitní brambory a všechno to najebu do misky a nechám tři hodiny mikrovlnkovat, vyjde z toho vycpávka sloní prdele. Pokud s tím umím pracovat, bude z toho skvělý steak se šťouchačkama a pepřovou omáčkou. Bohužel, tento seriál, i přes kvalitní suroviny (pro mě Myšička, Dvořák, Vladyka) uchopili kuchaři jak ze třetí cenové kategorie z paralelního vesmíru, kde je šéfem PRAKULu Jirka Babica (úúúoúoúúoúoúúooúúú) a základem jídel je voda (když nemáte vodu, dejte tam cement) v podání dua Bártů & Bártů. A poté již ani provozní Fuit nedokázal zvrátit cestu do horoucích pekel. Hvězda za to napětí, jestli Soňa ukáže koňa. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Sledování tohoto odporného derivátu z různých jiných, cizozemských, originálních seriálů je stejně intenzivní zážitek, jako provádění obřízky nůžkama na živej plot....Těžko na to zapomenout. Duo Norisová-Děrgel se tímto zařadilo v žebříčku oblíbených sympaťáků hned za dvojici Hitler-Himmler. Beran a Vlková. Celá salaš se posere smíchy. ()

Reklama

Claire.TJ 

všechny recenze uživatele

Inu, musím se VIP mordů zastat, že na odpad tu není, jsou i kategoricky horší věci (kdo v poslední době zapnul s nezaujatým pohledem Ulici, Ordinaci, anebo, když jsme u toho, cokoliv jinýho z dílny Primy, ví snad, o čem mluvím, a upřímně nesouhlasím se Zlatkovským, že by to mohlo konkurovat Dr Martinovi, to prostě ani nejde). Tenhleten českej hybrid paní Fletcherový a Castla přece jen něco do sebe (místama, místama) má, a upřímně, je mi to daleko míň protivný, než druhej jmenovanej seriál (narozdíl od Castla s Beckettovou se mi z detektiva Berana a Klaudie nechce mlátit hlavou do zdi). Ten místama značně stupidní scénář, nepřirozenost situací a karikaturovatost postav holt mírně vyvažujou jejich představitelé, na pány Děrgela, Révaie a Dvořáka se prostě kouká dobře (ty blbosti, co zplodil a jim do pus nacpal scénárista, mírně povyšujou), a Soně ta mrchospisovatelka taky docela jde. (Btw, je legrační, že pan Myšička hraje patologa v každym druhym krimiseriálu, a stejně tak pan Vladyka ťululumovatýho kriminalistu.) A jsem dokonce taková optimistka, že jestliže budou na Primě co k čemu a v pokračováních se vyvarujou pitomostí jako rádoby macho antré hlavního hrdiny v kapuci a brejlích nebo nepřirozených namachrovaných řečí v případě Révaie, tak z toho může být i docela OK oddychovka. Odpady nechme Lídě Baarový a Troškovi, co říkáte :) ()

topol999 

všechny recenze uživatele

Bylo by dobré, odlišovat mezi sebou seriály, vím, že někoho to už prostě nebaví a rovnou hází odpad, já jsem tomu dal čas, a jedno vím jistě: za mě odpad nedám. 1) za Jana Révaie, 2) za hezkou Soňu (bez brýlí by byla ještě hezčí) a ta třetí za občasnou akci a pěknou chemii mezi vyšetřovateli a černou ovcí spisovatelkou. 2,5 *. Dnes mám dobrou náladu, tak tam cvaknu 3* :) ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý tuzemský téměř bezkonkurenční epic fail, na němž je nejzajímavější ona nez(á)měrná důslednost v diletantsví a řemeslné pomýlenosti, s níž se duo El Barto a téměř všichni ostatní s každou další minutou vzdalují svým původním záměrům.. A tak nám vzniká nový velmi svérázný subžánr, který si dovoluji nazvat bulvektivkou.. BULimickou a BULVární filmařinu se stejně BULVárními pseudohvězdičkami, z níž jednomu lezou BULVy z důlků, snad ani nelze nazvat výstižněji.. ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno