Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

borohub 

všechny recenze uživatele

Nejsem moc příznivcem podobných seriálů, ale Donutil mě v tomto případě dost překvapil. Několik různých témat(některý se mi líbili více některé méně) -> 3 Příběhy , avšak z trošku jiného pohledu. Člověk se většinou u všech povídek dost pobaví, Donutil hraje poměrně důvěryhodně prostě co víc dodat. ()

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je, přátelé, ČISTÝ odpad! Mám Miroslava Donutila celkem rád, zahrál už spoustu skvělých rolí a i jako vyprávěč je vtipný. Ale co mělo být tohle, to fakt nechápu. Viděl jsem 19. epizodu, všechny tři povídky, a zůstal jsem v němém úžasu. Scénář NAPROSTO stupidní, herecké výkony otřesné (a to včetně Donutila), a hrozná kamera. Myslel jsem že koukám na amatéřinu nějakých ochotníků. Nikdy více. ()

Reklama

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Na úvod chci říct, že Donutil je můj šálek kávy a považuji ho za jednoho z nejlepší bavičů, řečníků, herců všech dob. Cyklus 3+1 nebyl vyjímkou. V podstatě všechny ty jeho historky z různých Talk show (Na kus řeči), teď proměnil na plátno v 21. dílném cyklu. Pro mě, tak vznikla série vtipných scének, které hodnotím vysoko 75% ()

subic 

všechny recenze uživatele

Donutil nás k smíchu nebo aspoň mě, většinou ho namaskují tak, že má hroznou šlupku, když mu udělají čupřinu a knírek jak z osmdesátek. Rozhodně ale nejde o to nejlepší od Donutila, tady to jede hodně pod svoje možnosti, prostě pro seriál ČT to stačí. Pravdou je, že některé díly jsou fajn, jiné jsou až nudně hloupé, ale za těch pár skvělých dílů prostě ty slabší 4 frčky. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tento Donutilův pořad kdysi dávno provázel naše letní večery a já jsem se jako dítě docela bavil, přestože jsem poslání spousty povídek zjevně ani ještě nemohl pochopit. V Mirkově filmovém repertoáru se ale vedle Pelíšků jedná o jeden z mála výtvorů, kde ze sebe nedělá úplného tupce (viz Román pro muže). ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

  • Natáčelo se v Českém Krumlově. (rakovnik)
  • Díl Škola se natáčel v Brandýse nad Labem, na nádraží  Vlkovec, zdymadle Klecany, na koupališti Jureček v Říčanech. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama