Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Donutil je rozhodně skvělý herec, ale vzhledem k té rozmanitosti hereckých poloh se bohužel občas stane, že mu nějaká role nesedne, a humorem jsou některé povídky také občas mimo. Ale jinak koukatelné a v dobách současné televizní nudy doporučuji, přece jen, moc na výběr toho není. "A to je, jak řekl pan Vichnar, trojitý odpíchnutý rittberger." ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cyklus televizních povídek, který má strašlivě kolísavou kvalitu. Kyvadlo kvality se ale povážlivě vychyluje směrem k nižšímu počtu hvězdiček mého hodnocení. I přes výborné herecké obsazení je vidět, že herci si na natáčení zřejmě jen narychlo odskakují a do svých rolí se nedokáží vcítit. Televizní rutina, která bohužel není příliš komediální. ()

Reklama

Tomik9 

všechny recenze uživatele

Když si pustím 3+1 tak mne pokaždé pobaví, Donutila mám rád a líbí se mi jeho humor. Historky nejsou moc dlouhé a mají dobrý námět. Myslím že je to příjemný pořád na který, když si zrovna vzpomenu tak si na něj rád podívám. Kdybych viděl víc dílů, dal bych čtyři hvězdičky, ale jelikož jsem neviděl ani půlku tak dávám tři, možná to časem přehodnotím až uvidím víc dílů a přesvědčím se že mne taky pobavili. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Nejsem moc příznivcem podobných seriálů, ale Donutil mě v tomto případě dost překvapil. Několik různých témat(některý se mi líbili více některé méně) -> 3 Příběhy , avšak z trošku jiného pohledu. Člověk se většinou u všech povídek dost pobaví, Donutil hraje poměrně důvěryhodně prostě co víc dodat. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi slabě natočené a zhusta přehrávané povídky, ve kterých je velmi často dramaturgie tak slabá, až jsem byl z celého toho veletoče zmatený. Ráz vyprávění postrádá návaznost a smysl. Některé povídky mají v námětu potenciál, anebo jsou autentickými prožitky ze života Miroslava Donutila, ale tvůrčí neschopnost je oživit do nekřečovité podoby, je vskutku politováníhodná. Na této (ne)komediální slátanině mě neoslnilo vůbec nic a po zásluze ji házím do odpadu. Měl jsem s tím dost dlouho trpělivost a pořád doufal ve zlepšení, ale to se ani po několika dílech, nestalo. Mé hodnocení: 0% ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

  • Díl se natáčel ve Špindlerově Mlýně. (TomasSlach)
  • Díl Hory se natáčel ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama