Naomi

(seriál)
Trailer

Epizody(13)

Cesta dospívající dívky z maloměsta do výšin multiverza. Naominým rodným městem otřese nadpřirozená událost a ona se pustí do pátrání po jejím původu. Její šokující zjištění však zpochybní vše, co jsme si o našich hrdinech mysleli. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

strachon

všechny recenze uživatele

Jasně, na Naomi jsem prostě starej. Je to teenagerský seriál, jehož cílovka by asi měla být v letech těch středoškolaček*áků, co to všechno prožívají. Až na to, že se vší tou naivitou (a lacinými triky na úrovni stařičké televizní Hvězdné brány nebo Star Treku) to v dnešní době může zajímat možná tak děti do deseti let. Celkově je to prostě slabé, a i když bych ocenil upřímnou snahu představitelky titulní role (Kaci Walfall, která občas vypadá i na 30, přestože jí při natáčení bylo sotva 17 let), zajímavý projev jejího mentora Deeho (Alexander Wraith), opakovaně vtipnou Annabelle (Mary-Charles Jones) a pár drobných radůstek, jako je střídání účesů a celkové vizáže Naomi nebo odzbrojující úsměv nadšeného ufonologa Jacoba (Aidan Gemme), prostě to na nějaký lepší divácký zážitek nestačí. ()