Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Recenze (685)

gogos 

všechny recenze uživatele

Druhý Ant-Man pokračuje na vlně toho prvního. Jede svoji dětinskou linku s barevnou digibordelní mikroscénou, proloženou vcelku povedenými vtípky a místy i vydařenou akcí. Ruku na srdce - Ant-Man je z ústředních hrdinů asi ten méně populárnější a není se čemu divit. Paul Rudd prostě nemá charisma lepších hrdinů a Michael Pena to nemůže táhnout donekonečna. Abych jen nehanil, film má stále svoje kvality. Je doplněn o spoustu skvělých vedlejších postav, má vydařeného záporáka a baví i napodruhé. Otázka je, jestli to bude nadále stačit i v dalších pokračováních... ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Zábava, akce, skvělí herci a pro mě jedna z nejlepších marvelovek. Hannah John-Kamen ve své roli taky zaujala a potitulková scéna mě dostala asi zatím ze všech nejvíc. Velká spokojenost. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Po nervy drásající Infinity War je tu sequel o nejmenším (nebo největším?) marvelovském hrdinovi, který se (na poměry MCU) ubírá vlastně dost pohodovou cestou a místo těžkotonážního příběhu o záchraně světa servíruje fajnový film s rodinnou atmosférou. Návazností na svět MCU se samozřejmě dočkáte, nicméně takhle pohodový a uvolněný feeling jsem ze žádné marvelovky dlouho neměl. Paul Rudd je herecky možná nejslabším Avengerem, nicméně v jeho sólovkách to naštěstí příliš nevadí. Evangeline Lilly hraje obstojně a navíc jí to pekelně sluší. Po nemastném neslaném Ant-Manovu originu jsem si druhým dílem dost spravil chuť a na trojku jsem vyloženě natěšenej. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

A je to tady, mnohem vtipnější a pestřejší, než první díl, čímž si u mě Ant-Man rázem získal pobyt na výsluní. Je dokonalým kontrastem k miliardáři, který je nedotknutelný, ať by provedl snad cokoliv. Scott Lang si musí hezky všechno odsedět a vybojovat. Snaží se být dobrý táta, dobrý podnikatel a je zatraceně dobrý Ant-Man i s rozbitým oblekem. I zápletka má několik úrovní a padouch je opět skvěle vykreslený. Hlavní charakteristikou filmu ale je, že je hodně, ale hodně vtipný. Do teď ráda cituji některé fórky. ()

Hanyou 

všechny recenze uživatele

Je to hlavně komedie, alespoň já se smála prakticky od začátku do konce, A Paul Rudd je opravdu neuvěřitelně sympatický. Wasp je skvělá a její akční scény stojí opravdu za to. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Když uslyšíte dobrý vtip, zasmějete se mu. Podruhé sice taky, ale už podstatně méně. Ant-Man a Wasp jsou klasickým případem sequelu komedie, kdy byli tvůrci líní vymyslet něco nového a divákům naservírovali to, co už znali a líbilo se jim to. Tenhle přístup samozřejmě není úplně špatný, ale vždycky je lepší zapojit do pokračování i nové prvky. Oproti prvnímu filmu, který řadím do své Top 5, tenhle není o tolik horší, ale jak jsem již zmínil, když něco dostanete podruhé, už vám to chutná méně a hodnocení je tím pádem taktéž nižší. Co se týče postav, tak letos jsme se již potřetí dočkali jinačího přístupu k hlavnímu záporákovi, který ale tentokrát není kdovíjak dobře zahraný a ve filmu figuruje v podstatě jenom proto, aby se kromě záchrany Janet z říše kvant řešilo i něco jiného. Druhý padouch, jehož si střihl můj oblíbenec Walton Goggins, se taktéž nijak nepředvedl, herec v podstatě ani neměl šanci využít svých kvalit, kvůli kterým jej najímal například Tarantino. Původní obsazení funguje stejně dobře jako minulé, vyzdvihnout pak musím představitelku Cassie, která si svou roli opravdu užívá. Jediná věc, kvůli které film fakt stojí za zhlédnutí, je vytvoření můstku mezi Občanskou válkou, třetími a čtvrtými Avengers, na které musíme celý rok čekat. Teď jen doufat, že se povede i Captain Marvel. 75% ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi líbila hodně, dvojka byla "jen" fajn. Zábavná, odlehčenější, rodinná, vtipná. A taky akční. Prostě další marvelovský blockbuster, který si však patrně za pár měsíců moc pamatovat nebudu... Baví mě, ale je toho hodně, takže se mi komiksové filmy smrskávají do takových, dá se říct, jednohubek... ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Učebnicový příklad toho, jak se v MCU přistupuje k pokračování komerčně úspěšných originů. Stejný lidi a přístup k látce, minimální invence. A když je to plus mínus na úrovni jedničky, znamená to úspěch. Což je v zásadě i tenhle případ. Jako jednohubka funguje docela dobře, ale jinak je to průměr. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

První díl v bleděmodrém, takže nic nového pod sluncem. Slabí záporáci, o zábavu se stará vlastně jenom Peña (ale ty jeho vyprávěnky nemají chybu) a nejdůležitější scéna je asi opravdu ta potitulková. Plusový bodík za "Hvězdy nám nepřály" ;). ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem netypicky dvojku dřív než jedničku (o den, protože jí zrovna dávali v televizi) a zdálo se mi, že dvojka je o hodně lepší. Prostě, že s vosičkou to mravencovi daleko víc šlapalo. A že i bitky a fórky byly vydařenější. ()

Radda 

všechny recenze uživatele

V porovnání s ostatními filmy z řad MCU je velikou výhodou, že k pochopení děje stačí vidět 1. díl Ant-Mana, samozřejmě je tam jako vždy spousta easter-eggů k ostatním filmům. Poslední filmy od Marvelu sázely čím dál více na humorné scény, avšak až ve druhém Ant-manovi se podařilo dosáhnout asi 100% úspěšnosti v podání vtipů a všelijakých vtipných momentů zde bych asi nejvíce vypíchnul postavu Luise v podání výborného Michaela Peñy. Opravdu co z téhle postavy vypadlo stálo za to a podle ohlasu v kině jsem nebyl sám, kdo se tak náramně bavil. Vykreslení kvantové říše, stejně tak zajímavě pojatá osobnost Ghost byla. Po skončení filmu jako vždy jsou 2 potitulkové scény, z níž jedna přímo odkazuje na Avengers: Infinity War, je tedy třeba tento snímek též vidět, aby vám vše zapadlo tak jak má. Film tedy doporučuju jak skalním marvelákům tak i lidem, kteří neviděli ani jeden film (2 výše zmíněné však nutně doplnit). Film hodnotím 70%. ()

tufr 

všechny recenze uživatele

Pomerně velké zklamání. První díl byl lepší, vtipnější.... nicméně - jako člověk milující Michaela Douglase musim vyzdvihnout opět speciální efekty. Opět perfektně a uvěřitelně omlazený ..... 60% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak další Marvelovka je tu a ačkoli Ant-man nepatřil mezi moje oblíbence, tak tenhle díl se docela povedl. Sice ta záporačka Ghost mě až tolik nebrala, ale akce mezi klaďasema, Sonyho bandou a FBI mě bavila. To zmenšování a zvětšování mělo svý opodstatnění v každý scéně, humor specifickej, ale tak akorát. Evangeline Lilly má taky moje sympatie a to to nemuselo bejt nijak přeláskovaný. Prostě super skoro ve všech ohledech. To, že se to konečně prolnulo s Avengerama v potitulkový scéně mě navíc mile překvapilo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podobně jako třetí Thor je i druhý Ant-Man celkem dobrá komedie (byť ne na hranici parodie) a úplně stejně jako třetí Thor nepřináší druhý Ant-Man do MCU prakticky nic zásadního.K propojení se zbytkem dojde až v potitulkových scénách.Každopádně Paul Rudd i Evangeline Lilly jsou sympaťáci,chemie tu správně funguje stejně jako humor a od letního blockbusteru se snad ani nedá čekat víc.Škoda že hlavní záporačka je spíš otravná než aby byla čímkoliv jiným,což platí i o dalších záporácích a to je škoda.Jinak mohla tahle trochu zastrčená popcornovka s klidem mířit výš...70% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mno, cakal som viac. Paul Rudd to zvladal na urovni, komiksovy film na urovni, dobre sa u toho jedia buraky, len potom si to odnesie klavesnica. Michael Douglas /Lovci Lvu, Liberace/ bol obcas na facku, to spravanie bolo ...... no, dost mimo misu. Akcne sceny - prva polka je dost chudobna, len sa zoznamujem s postavami, v druhej sa to uz zlepsilo. Hratky so zmensovanim a zvacsovanim aut na urovni, takze dam 60 % ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak jestli jsem byl rozhozenej už při jedničce ohledně různých a všemožných triků, vychytávek a vymazleností, tak dvojka mě v tomhle směru ještě o to víc skpola na prdel! Ant v několika polohách vzrůstu? No do prdele! Útěk ze školy mě opravdu pobavil! Dál třeba laboratoř alias kufr, angličáky, klasicky miliony skvělých hlášek atd.... Paráda! No a co má Marvel v podstatě vždy vyšperkovaný, tak tady dvojnásob a to je obsazení! Od Rudda, přes Douglase, Lillyovou, Pfeifferovou, Kamenovou, Fishburna až po naprosto skvělýho Peñu! Prostě se to opět a zase povedlo a za mě je Ant-Man jeden z nejpříjemnějšího překvapení co se týče hrdinů z Avengers! Jsem zvědavej jak tohle teda dopadne!?! 85% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Je tady opravdu kvantum keců o kvantové fyzice, ale jsou tak amatérské, že je to jako poslouchat léčitele mluvícího o "zázračném" Higgsovu Bosonu jako léku na vše, což se tento typ léčitele na konci i objeví. V tomto se to zhoršilo od předešlého dílu, kde převládala spíše biologie (ovládání mravenců, atd..). Dále hlavní postava, ta mě v prvním díle připadala vážnější, ale teď už je moc propubertální svým chováním. Zato Luis je stále stejný a to je u něj dobře + dvojka Bill a Ava(Ghost) byla zajímavá..... Vcelku mě to i nudilo, protože zde nebylo nic co by mě chytilo a drželo u příběhu a potažmo tak i filmu obecně, ale nejzajímavější byl ten úplný závěr, který umožňuje natočit i třetí díl ... HODNOCENÍ: 60% (3*) ()

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama