Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 2

  • Česko Smrtící nenávi2t (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když někdo zemře v záchvatu zlosti, zůstane po něm stín, který se postupně šíří na další oběti a nedá jim spát, dokud je nedožene k šílenství anebo sebevraždě... Dokáže někdo zastavit kletbu? Tambllyn se dostane pod stejnou kletbu, jaká postihla její sestru Gellar. Nadpřirozené síly, které naplňují člověka zlobou a nenávistí, spojí dohromady několik lidí, kteří se snaží odhalit tajemství a zachránit si životy. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

!Malak-11!

!Malak-11! (hodnocení, recenze)

Takový průměrný horor a velké plus tomuto projektu jsou Sarah M. Gellar a japonští herci, které ve 3 bohužel njesou je to tak hodně počítačové až to ten film kazí.!

 (hodnocení, recenze)

Abych pravdu řekl toto není moc hezky ztvárnění Nenávist, jako jediné plus mi přijde, bát se a SmG.!!!!

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Ty bílé vykulené promočené tváře mrtvých lidí mi už v hororech začínají lézt krkem :-( Mohli by vymyslet zase něco nového. Tyhle bizarní hororové postavičky se pomalu ale jistě začínají stávat parodií na sama sebe .

martasek

martasek (hodnocení, recenze)

jak mam rozumet tomu ze Kocour napsal cameo S.M. Gellar je trapasem roku? Film sem nevidel

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

Kaka: U me se tesi dlouhovlase duchariny velke oblibe a tenhle film se mi zkratka libil a nenudil me jako vetsinu ostatnich. A to k remakum asijskych filmu predem pocituji averzi. Jak snimek hodnoti vetsina uzivatelu csfd, je mi srdecne jedno. A ty si priste nech tyhle kecy pro sebe, prosim.

Kaka

Kaka (hodnocení, recenze)

tombacovi staci par sikmych oci a hned hvezdickuje jako divej...

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

Jednotka sa mi pacila viac mozno aj preto uze som uz vedel co asi cakat od toho, koniec bol najlepsi :) tato snimka sa podarila :)

Luki.V

Luki.V (hodnocení, recenze)

Phat K@ ty seš ještě nenaučil nedávat na hodnocení na flmových serverech? :D Za prvé je to strašně neobjektivní a za druhé 99% lidí tam hodnotí jen 1 nebo 10 což myslím samo hovoří o jejich mentalitě. Nejlepší kritik je člověk sám a to že americkou mládež nevyděsí duchařina není nijak překvapivé, mluvíme tady o dementním publiku které se směje už jen když někdo mluví japonsky a jakýkoliv vážný horor zesměšňujou a čím vážnější a drsnější tím víc se smějou. Mě jsem perfektní pohovor s těmi odrostlejšími diváky na jednom hororovém fóru a všichni až na vyjímku jsme se shodli jak u Nenávisti 2 (to smrtící doufám časem vymizí) tak u Pulse, Silent Hillu a The Woods že se jedná o nejpodceňovanější a nejvíce neprávem shazované filmy. Další problém je PG-13 rating a fakt že se jedná o pokračování remaku, takže má film okamžitě a neobjektivně na štítu desítky mínusových hodnocení od fanoušků jimž raněná hrdost nedovoluje byť jen objektivně posoudit film. Každý fanda ale přece ví že krev a sex žádný horor nedělá že ano :)

Mr.Dat

Mr.Dat (hodnocení, recenze)

porad lepsi nez SMRTICI NENAVI2T ale co to jako ma bejt?? fakt ty lidi v co maj na starost distribicu u nas by meli byt zbaveni svepravnosti

Phat K

Phat K (hodnocení, recenze)

Na IMDB 4.4 - žádná sláva... A co to je proboha za název? Ona byla nějaká Smrtící nenávist 1?

Luki.V

Luki.V (hodnocení, recenze)

Na stejné úrovni jako jednička, jen více syrovější, depresivnější,smutnější a hlavně to má japonský feeling originálních juonů, nebýt amerických herců a konce ani nepoznáte že se jedná o pokračování amerického remaku. Nádherná kamera/hudba/režie/prostředí prostě vše až na občas mizerný střih kde si musíme párkrát domyslet proč hrdinka ví něco co jí ještě nikdo neřekl (jednoduše, scéna kdy se to dozvěděla byla načata ale nedokončena => ustřihnuta v polovině kvůli stopáži).

darm

darm (hodnocení, recenze)

Ou, hlavně ať to neni sračka... A ať Takashi taky někdy dotočí ten svůj japonskej...

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

US premiéra: 13. 10. 2006. Ty kretény co to tu hodnotí bych normálně vyrazil.

AllFilms

AllFilms (hodnocení, recenze)

Prečo je SMG ako prvá v hereckom obsadení? Veď by sa tam mala objaviť, len na pár okamihov :/ Ale inak sa na to teším, hlavne kvôli skvelej J.Beals ;-)

 (hodnocení, recenze)

Ou shrek Yoko ist Back. Huráááááááááááááááááááááááááááááááááááá.

Reklama

Reklama