Reklama

Reklama

Ezra Miller se představí v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností. Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit o život, aby zachránil budoucnost. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

W.Dow

Moment, ja len hovorim ze su objektivene dovody preco si to poniektori myslia, a preco to tak naozaj aj je, nie ze vas nazor je zly.

Naopak, o tom ma tu presviedcate vy dvaja.

na příspěvěk reagoval W.Dow

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

PKD

Proto tím diskuzi končím, už jednou jsem s ním vedla nekonečnou diskuzi. Prostě to je taky tak trochu problém dnešní doby, že nikdo nedokáže respektovat že někdo může mít jiný názor a ten nutně nemusí být špatný, ne místo toho se budou lidi hádat o to čí a kdo má ten správný. Já sama nemám ráda sporty, takový fotbal mi přijde jako stupidní naháněná za míčem ale někoho to prostě baví, někdo zase považuje čtení fantasii knih za ztrátu času, proč věnovat tolik času světu co neexistuje a běhají tam skřítkové :D Nebo hry to samé, většina přátel na mě kouká jak šílenou, že se těším na hru u které strávím 80 hodin a ještě za to platím :D Když bych mohla dělat dle nich něco smysluplného. 

na příspěvěk reagoval Dacsus, Dacsus, PKD

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

PKD

A ano, Burtonvo Batman's Return je moj vobec najoblubenejsi Batman, V kine som na tom vtedy bol za jeden tyzden tri krat.

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

No, mozno to nechape ani Scorsese, na rozdiel od vas. Ved co dosiahol okrem toho ze je vo filmovej branzi povazovany za genia, ze?

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

W.Dow

Ale tie fakty su zjavne, sorry ako,.

Chaby dej, ploche postavy, castokrat mizerna rezia, neznesitelne odflaknute cgi atd, atd.

na příspěvěk reagoval W.Dow

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Dacsus

Je to jejich individuální pohled, žádné fakta nebo tak něco, dělám si názor podle sebe a ne podle někoho :)

na příspěvěk reagoval PKD, Dacsus

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Na nete je podobnych nazorov mraky btw. A nestoja na vode, ale na faktoch.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

W.Dow

Tak samoz. Je to zkratka zaujaty pohled. V kazdem obdobi byly sracky a superdila. Jak proste. 👍👌

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

PKD

Ono ano, souhlasím že Hollywood má momentálně určité trable, myslím že je ale dost krátkozraké tvrdit, že dřív byli jen skvělé filmy, že co film co pecka o deset intelektuálních level výš, než vše co je dnes, protože to není pravda a i tehdy byla spousta filmů, co prostě byla to stejné jako dnes blockubestery, jen zabavit diváka a ne ho emočně ždímat :D Vždyť většina Arnoldových filmů jsou hloupoučké macho power fantasy, kde zákony logiky nefungují stejně tak jako ve většině akčních filmů co dnes :D 

na příspěvěk reagoval Dacsus, PKD

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

W.Dow

Iste, ale tie akcnaky mali hlavu a patu, a da sa na ne pozerat dodnes.

T2 v podstate nezostarol, a je to imo neprekonany akcny film. So skutocnou silnou zenou. Nie nejakou pipinou wannabe badass.

To ako tam je budovany dej, napatie, vyvoj postav, ako su tam nasnimane a zrealizovane akcne sekvensie, s tym sa asi tazko nieco ine moze porovnavat. Fakt asi len Edge of Tomorrow (kde aj Emily skutocne posobila ako badass).

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Dacsus

Nemusim. Ja vim ve svem veku sve a mam svuj nazor. Nemusim tedy delati nahodnou "osvetu" o kterou stejne nikdo nestoji. Asi tak. A jak jsem ti psal ja a nyni i holubice w., tak se na to nedivej. Je to tak snadne. 

na příspěvěk reagoval Dacsus, W.Dow

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Posledne dva naozaj dobre filmy co som videl boli Sicario a Edge of Tomorrow. Myslim z Hollyweirdu.

na příspěvěk reagoval PKD

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Dacsus

Tak se na ně nedívej, dnes rozhodně není problém, že by nebylo na co koukat :) Dřív tu také byly Terminátoři, Predátoři, Komando a hromada jiných akčňáků z 80-90 let, které měli jen diváka zabavit, nebyli v kinech jen filmy jako Kmotr, Muž s jizvou a jiné :D Ne každý den se chci dívat na filmy jako The Whale a jemu podobné, přestože je mám ráda.

na příspěvěk reagoval Dacsus

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Dacsus

Ac nerad, priznavam, ze ti rozumim. Vlastne i souhlasim. Jen to uz nemam tak prisme vyhranene, jako ty. A i kdyz se osobne povazuji za secteleho intelektuala a cloveka, co oceni hodne quallitni film, ci dokonce artovy, comicsovky mam proste rad. Patri to ke me a je to mou soucasti. Tak to proste je. 😁👍👌

na příspěvěk reagoval Dacsus

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

PKD

Ja ti neviem. Mozno preto, pretoze kina su posledne roky plne prave len tejto povrchnej zabavy?

A ze ak aj vylezie cosi co by sa mohlo javit ako kvalitny film, zvacsa je to sranec?

Ale OK, to je mozno dosledok skor wokeizmu v tomto byznyse.

 

Kazdopadne, dnes mladez vychovavaju primarne prave tieto povrchne digisrance.

 

Jo, tiez som sa tesil ked prisiel do kin Raimiho Spiderman, alebo v 2005 Nolanov Batman, lenze naozaj ma ani len netrklo ze to postupne vytlaci kvalitnu dramu, sci-fi, fantasy a thriller.

 

Kurna, teraz som sa vytesoval z Dungeons and Dragons, ake je to skvele, ale ked som nasledne vychladol, musel som si priznat ze v skutocnosti to nie je nic moc. A ze pri Jacksonovom Braindeade som sa bavil niekolkonasobne lepsie.

na příspěvěk reagoval PKD, W.Dow

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Dacsus

A co je mi po nem? Dul. je pouze a jen to, ze se pri nich bavi nekdo, kdo ma  doma komplet Bergmana a Tarkovskeho. Vcetne Lynche, Hitchcocka a spol. Nevidim jediny relevantni duvod, pro bych ja ci nekdo jiny, se meli cititi nejak blbe pri cteni comicsu superhrdinskych ci ze sledovani tv s. a filmu z teto oblasti. Asi tak. P.s.kdyz se ti tyto veci ocividne nelibi a opovrhujes tim, absolutne nechapu, pro pises na diskusi k necemu, co je ti ocividne proti mysli. To nema logiku. 

na příspěvěk reagoval Dacsus

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Ja neviem ci ma vobez zmysel riesit nejake DC alebo Marvel universe. Zamysleli ste sa nad tym, ako blbe filmy to vo vseobecnosti su?

A to vratane Endgame.

 

Zamysleli ste sa niekedy nad tym, kam sa podeli filmy typu Shawshank Redemption, The Goodfellas, Lotr, Casino, The Green Mile, povodna trilogia o Indim, Jackie Brown, Heat, Seven atd?

 

Tieto digitalne srance hentym filmom nesiahaju ani po kotniky - orisnajte si to. Jo, je to prca, sam ma rad napr. Guardianov Galaxie, ale su to vsetko filmy na ktore clovek zabudne hodku po tom, ako vysiel z kina.

na příspěvěk reagoval dragon94

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Reklama

Reklama