Reklama

Reklama

Phineas & Ferb

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, (2007–2015), 49 h 25 min (Minutáž: 11–45 min)

Hrají:

Vincent Martella, Ashley Tisdale, Thomas Brodie-Sangster, Jeff "Swampy" Marsh, Caroline Rhea, Dan Povenmire, Dee Bradley Baker, Barry Bostwick, Tim Curry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(222)

Poprvé na DVD uvidíte filmy Nejlínější den v životě a Léto patří nám všem, u kterých se královsky pobavíte. Je letní slunovrat, nejdelší den v roce, a Phineas a Ferb si ho chtějí ještě prodloužit, a tak se rozhodnou, že obletí celý svět, budou sledovat slunce a domů přijedou těsně před soumrakem. „To není možné,“ řekne na to Buford, ale oba neohrožení hrdinové dokáží, že opak je pravdou. A tak začíná cesta, během níž Phineas a Ferb prosviští Tokyo, Himaláje i Paříž. Ve „městě lásky“ by Candace chtěla překvapit Jeremyho, který tu je na dovolené. Dr. Doofenshmirtz zatím zajme Majora Monograma a jediný, kdo ho může zachránit, a překazit tak Doofovi zlomyslné plány, je Perry (alias Agent P.) Ve filmu Nejlínejší den v životě Candace vyděsí zpráva, že její bráchové chtějí strávit den slastným nicneděláním! Perryho navíc překvapí nový vynález doktora Doofenshmirtze. Ať už se Phineas a Ferb honí po celém světě anebo se pouze oddávají lenošení, jedno je jasné... s nimi se člověk nikdy nenudí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

LadyPig 

všechny recenze uživatele

Phineas a Ferb mě zrovna moc nebaví. Jeden díl mě poměrně bavil, ale ostatní teda moc ne. Občas mají celkem dobrý kydy. Přijde mi i vtipný to jejich kvákání (občas ty texty, to se chechtám), ale po chvíli jde taky na nervy... Ale ptakopysk Perry, ten je dobrej :) Když nedávaj nic jinýho, mám to puštěný. Dvě a půl hvězdičky. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Místy trochu tupé, animace příšerná (i když musím ocenit Phineasovu trojúhelníkovou hlavu - kdyby to bylo výtvarně více do umění a chtělo to mít nějakou hloubku místo pastelových barviček, kam se člověk podívá, bylo by to o hvězdu výš rovnou) a celé je to zkrátka Disneyovské. Co mě drží od toho, dát odpad! je, že to vlastně AŽ TAK tupě Disneyovské vlastně není... Ptakopysk je geniálně napsaná postava se vším všudy, je to svižné a v těch skoro třiceti minutách se najde klidně až na pět celkem vtipných scének. Takže - kdyby každý díl nebyl prakticky úplně Pokémonovksy stejný, možná bych se přiklonil i ke čtyřem... ()

Reklama

KlárkaD 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se kdesi u hlídání nějakých malých příbuzných dívala na Disneychanel, což mě kvůli kravinám typu Hannah Montana málem zabilo. Pak ale začal Phineas a Ferb, kteří mě baví, takže přiznávám, když mám náladu dívat se v sobotu ráno na pohádky, jak jsem to dělala vždycky, když jsem byla malá, občas si tyhle dva bráchy pouštím na youtube. A kde je Perry? :) ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

O tomhle seriálu vím pěkně dlouho, a vím, že má vybudovaný kultovní status. Upřímně ale nechápu proč. Úplně normální seriál. Otázkou je, jestli je tento seriál takto nadhodnocen dospělými kritiky, a nebo dětmi. Já jsem tenhle seriál viděl už před pubertou. Ale nikdy mé oči s výjimkou pár epizod nepřitáhl na tolik, že bych se na tento seriál měl dívat pokaždé co hraje. No, a jako dospělé osobě mi už příjde hotový nesmysl se na něco takového dívat. Asi je samozřejmě očividné, že na animáky z minulosti to nemá. Kde je Looney Tunes? Kde jsou staré animáky Walta Disneyho? Tenhle seriál na ně rozhodně nemá. I přesto všechno ale nemůžu tvrdit, že je seriál natočen špatně. Jen to prostě není ono. Chápe te. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě zaujal pouze jedinou věcí. Model hlavy jejich sestry je totiž naprosto stejný, jako bývala postavička holčičky v legendárním Cartoon Network seriálu 2 Stupid Dogs! EDIT: Tak jsem dal těmhle dvěma bráchům šanci a hle, ona je to celkem sranda. Speciálně oceňuji zpěvné části, ať už originální písničky (výborná byla hip hop parodie "Tancuj veverko") nebo výbornou "znělku," která představuje "Dutošvarcovu ďábelskou korporaaaaciiiii". Na pobavení to stačí a hodnotím lehce nad průměr... Upravuji na plný počet. Jednoho líného odpoledne dávali na Jetix maraton těchto bratrů a já se na tom zasekl. Musím velmi vysoko hodnotit také český dabing, který se skutečně povedl. A Dutošvarc je skutečně geniální postava. Je to tak trhlé a zábavné a naprosto to vybočuje ze současné animované tvorby Disney Channelu... ()

Galerie (219)

Zajímavosti (22)

  • V epizodě, kde se ke Candice dostane petržel, na kterou je alergická, její hlas a zpěv dabuje sám autor a režisér Dan Povenmire. (Elbarto08)
  • V desiatej epizóde seriálu, „Světla, Candy, akce“ („Lights, Candace, Action!“), je Candy vo filme upravená na skutočné dievča, ktorým je Ashley Tisdale, jej dabérka. (minusha97)

Reklama

Reklama