Reklama

Reklama

Captain America: Návrat prvního Avengera

  • USA Captain America: The Winter Soldier (více)
Trailer 2
USA, 2014, 136 min

Předloha:

Joe Simon (kniha), Jack Kirby (kniha), Ed Brubaker (komiks) (více)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Dominic Cooper, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Emily VanCamp, Robert Redford (více)
(další profese)

Po katastrofických událostech, které Avengers prožili v New Yorku, žije Steve Rogers neboli Captain America ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera poklidně v ústraní ve Washingtonu, D.C. a snaží se přizpůsobit modernímu světu. Když ale dojde k útoku na jeho kolegu z organizace S.H.I.E.L.D., zaplétá se do pavučiny intrik, které ohrožují celý svět. Společně s Black Widow se Captain America pokouší odhalit stále se prohlubující spiknutí a současně se na každém kroku střetává s profesionálními zabijáky, kteří byli posláni, aby ho umlčeli. Když dojde k odhalení skutečné šíře zákeřného plánu, povolávají Captain America s Black Widow na pomoc svého spojence Falcona. Přesto se brzy ocitají tváří v tvář nečekanému a zdatnému nepříteli – Winter Soldierovi. (Falcon)

(více)

Diskuze

Johnny_SVK

Johnny_SVK (hodnocení, recenze)

joker.george

presne tak !
odpadol som keď v Incredible Hulk prišiel na konci Stark a povedal že dávajú dokopy "tím"  :D
ešte že ma nikto nevidel ako sa radujem :D

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Johnny_SVK

Co vím tak se Camea počítají taky jinak by měl Fury docelaproblém :D protože necameo role měl zatím jen 2 a má smlouvu na 9 filmů :D.

na příspěvěk reagoval Johnny_SVK

Johnny_SVK

Johnny_SVK (hodnocení, recenze)

rafe2317

9 filmov je super, Winter Soldier nemá chybu ale keď sa tak zamyslím 9 je veľa, neviem kde by ho museli všade popchať. Inak ráta sa aj cameo alebo podtitulková scéna ako film ?

na příspěvěk reagoval dragon94, Blackhand47

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

rafe2317

tak vygumovaný mozek už v té době nebude mít :) Ale ta robotická ruka ještě vylepšuje škálu srandiček ze štítem :D

rafe2317

rafe2317 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

presne,bolo by to nieco nove,len dufam ze avengers 3 seria neskonci :) bolo by celkom zaujimave ako by vyzerala ikona usa s robotickou rukou a vygumovanym mozgom :D

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

rafe2317

tak osobně, v momentálním nadšeném naladění po CA2, bych rozhodně taky bral, kdyby neumřel vůbec. Na druhou stranu, tahle událost a převzetí štítu Sebastianem by mohlo přidat sérii na zajímavosti, takže se tomu nebráním. :) A věřím, že by byl skvělý Captain, protože to, jak zvládl WS, je prostě ohromné :)

na příspěvěk reagoval rafe2317

rafe2317

rafe2317 (hodnocení, recenze)

ja len dufam ze po tom vyroku ze nejaka postava zomre v avengers 2 to nebude cap. kedze sebastian stan ma zmluvu na 9 filmov je mozne ze to po chrisovi prebere skor ci neskor on :)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

ooo můj bože už to vidím , jak ve sprchách to členové hydry na sebe mazají a jak se tím důkladně velmi důkladně promazávají aby byli tak fajnově zlý (ano , ano sem prase , vím to ) 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

no píšou tam gel.. tak možná si tím Armin promazává obvody a teoreticky požívá i vnitřně :)) Ale u ostatních pěšáků.. proto maj všichni tak kvalitní vlasy :D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Avras.ell

Avras.ell (hodnocení, recenze)

Poslední, kdo měl v Avengers Lokiho žezlo byla Black Widow, že? Ale asi se to dá vysvětlit i jinak, jak se to dostalo k baronovi, když mají lidi všude v S.H.I.E.L.D. Přijde, mi že by si úplně nezlikvidovali jedinou ženskou hrdinku, která zatím v MCU je. Spíš třeba dvojitý agent...? Nějak jsem nezachytil na čí straně vlastně v EMH byla...

Uživatel Avras.ell smazal svůj příspěvek.

VaHo

VaHo (hodnocení, recenze)

dneska viděno a spokojenost, ale na tu modní (epileptickou) kameru si nikdy nezvyknu...

Johnny_SVK

Johnny_SVK (hodnocení, recenze)

jh666

84 bolo, teraz 85 a on klesol :DDDDDDDDDDDDD
neboj popýtam sa v stánkoch či takéto "zboží" predávajú :)

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Taky mi to bylo divné, jakto že se tam neobjevi... (krom obrázků). Myslel jsem si že tam bude mít nějakou flashbackovou roli, ale žádné nebyly..

Související novinky

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

04.08.2022

Chad Stahelski (John Wick, 2, 3) má – jak vidíte – plné ruce práce s řízením jedné velmi populární akční série, to ale neznamená, že se mu mezitím v Hollywoodu nehrnou další projekty. Zejména po… (více)

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

10.06.2022

Nejdůležitějším projektem Marvelu v příštích pár letech bude podle všeho reboot Fantastické čtyřky. Do třetice všeho dobrého to totiž chce mít Kevin Feige správně, a podle posledních drbů by se… (více)

Co všechno oznámil Marvel?

Co všechno oznámil Marvel?

21.07.2019

Tento víkend se nesl ve znamení sandiegského Comic-Conu, a byť to na filmovém poli vypadalo oproti minulým ročníkům dost chudě (snad s výjimkou trailerů k Top Gun: Maverick a To Kapitola 2), seriály… (více)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (více)

Reklama

Reklama